|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Hitro kosilo za vroče dni 24.5.2007 13:18:47
|
|
|
|
N _ B
|
Skutine palačinke ali pa kakšne cmoke in kompot.
|
|
|
|
|
RE: Hitro kosilo za vroče dni 24.5.2007 13:22:54
|
|
|
|
kaja26
|
polpeti in krompirjeva solata drugače pa kdaj zvečer skuhaj golaž, polnjeno papriko, pasulj,... in drug dan sam pogreješ lep pozdrav
|
|
|
|
|
RE: Hitro kosilo za vroče dni 24.5.2007 13:27:45
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kaja26 polpeti in krompirjeva solata Sem ravno hotela napisati. Jaz včasih v Šparu kar tiste narejene kupim pri mesarju, so kar užitni.
|
|
|
|
|
RE: Hitro kosilo za vroče dni 24.5.2007 13:52:24
|
|
|
|
tanikaa
|
Tunini makaroni z vso možno zelenjavo preliti s tatarsko omako. Mljask.
|
|
|
RE: Hitro kosilo za vroče dni 24.5.2007 13:53:01
|
|
|
|
tanikaa
|
Aja, pa še mlečne kumare + pečen mlad krompir.
|
|
|
RE: Hitro kosilo za vroče dni 24.5.2007 14:40:04
|
|
|
|
Anonimen
|
Aja, pa še mlečne kumare zakon Hvala, da si me spomnila. Zdaj si jih lahko privoščim, ko mojega ni doma
|
|
|
|
|
RE: Hitro kosilo za vroče dni 24.5.2007 14:45:22
|
|
|
|
anabanana
|
Kaj pa so to mlečne kumare? Še nikoli slišala Lahko recept?
|
|
|
RE: Hitro kosilo za vroče dni 24.5.2007 14:48:57
|
|
|
|
Anonimen
|
JAz naribam kumarce (kot za solato), potem pa dodam navadne jogurte. (najboljši so mi od pomurskih melkarn s 3,2) 1 srednja kumara >>> cca. 3 jugurti Nato dodam še strt česen in malo posujem z rdečo papriko. Vse skupaj premešaš in daš v hladilnik, da se shladi. Obvezno mora biti hladno.
|
|
|
|
|
RE: Hitro kosilo za vroče dni 24.5.2007 15:42:24
|
|
|
|
anabanana
|
(odgovor članu anabanana) to je pa ful podobno grškemu tzadzikiju (sori za spelling ) Zveni dobro!
|
|
|
RE: Hitro kosilo za vroče dni 25.5.2007 11:51:48
|
|
|
|
Anonimen
|
Hladno riževo solato.Nardiš in daš v hladilnik,lahko jo ješ dva dni in več,če gti paše.Jaz kupim že pripravljen kondiment,skuham riž in zamešam in dam v hladilnik,v vročih popoldnevih tako paše,Tako solato lahko tudi iz makaronov nardiš-
|
|
|
|
|
RE: Hitro kosilo za vroče dni 26.5.2007 13:31:24
|
|
|
|
eya
|
testenine s smetanovo/sirovo omako. Ful hitro narejeno.
|
|
|
RE: Hitro kosilo za vroče dni 26.5.2007 19:21:45
|
|
|
|
natasarobi
|
za na hitro: * makarone z kupljeno omako * riž + uncle bens omaka + piščančje meso * kakšno zadevo, ki jo lahko kupiš zmrznejno v trgovini * pleskavice/ražnjiči/čevapi (že pripravljeno) + paradižnikova solata s papriko + kruh * pečen krompir + solata (zelena, paradižnik, pesa) *knedeljni
|
|
|
|
|
RE: Hitro kosilo za vroče dni 26.5.2007 19:32:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Sataraš Hitro pripravljeno,zdravo in dobro.
|
|
|
|
|
RE: Hitro kosilo za vroče dni 26.5.2007 22:33:55
|
|
|
|
muška
|
Solate, soleate, solate sem jih že dala med recepte,ampak me tam ne upoštevajo najbolj, tako da jih ni in ni nikjer objavljenih No ena ful dobra in simpl varianta: popečeš na kocke narezane puranje zrezke, dodaš šampinjone, bučke, začiniš s rožmarinom in origanom (seveda še soliš) ; narežeš več vrst solate, dodaš koruzo, rdeč fižol, vmešaš popečeno meso , bučke in šampinjone in vse skupaj preliješ z jogurtovim prelivom
|
|
|
|
|
RE: Hitro kosilo za vroče dni 26.5.2007 22:40:40
|
|
|
|
arielca
|
Zelena solata, radič, rukola, pečene bučke in melancani, popraženi koščki purana, sol, olje in balzamični kis. Na olju prepražiš čebulo, dodaš bučke in počakaš, da se zmehčajo, preliješ z jajci in kislo smetano, soliš, popopraš.
|
|
|
RE: Hitro kosilo za vroče dni 27.5.2007 17:40:31
|
|
|
|
alja01
|
Hladno kosilo- skuhan riž, na kocke narezana paprika, paradižnik, koruza, čebulca in tune v konzervi. Zmešaš v solato, posoliš po želji in njam- se full naješ in nisi čez pol ure spet lačen
|
|
|
RE: Hitro kosilo za vroče dni 27.5.2007 17:44:00
|
|
|
|
alja01
|
Če pa se ti ljubi kuhat pa priporočam krompirjev golaž- gotovo v dobri urci. Popražiš čebulo, nato dodaš olupljen in na koščke narezan krompir, malo popražiš, posiplješ z rdečo papriko, zaliješ z vodo, dodaš vageto/sol/poper lahko tudi čili, lovorov list, kuhaš da je krompiček mehak, dodaš na krogce narezane hrenovke, kuhaš še 5-10 minut, zgostiš z moko in krožnike na mizo.
|
|
|
RE: Hitro kosilo za vroče dni 28.5.2007 16:53:15
|
|
|
|
bamby
|
-paprikaš z rezanci, krompirjem ali rižem -filane paprike -makaronova solata
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
cepljenje pri 3 mesecihocka818lep dan vsem članom ringaraja spletne strani imam eno vprašanje zanima me ali kdo mogoče ve če otrok nima zdravstvenega zavarovanja kolikšna je cena cepljenja hvala za vaše odgovore in lep pozdrav 1 (
86%)

1 (
14%)
Število vseh glasov: 43Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!