Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
. Pa začne jokat in nazadnje še jaz, zato obupam in dam gor nastavek. Pol pa takoj gre. Ali je kateri, ki je dojila z nastavkom, ratalo prešaltat na dojenje brez? Kako dolgo je trajalo? Kaj mi svetujete? 
ampak ŽAL ko so se ravno bradavice prav oblikovale, sem izgubila mleko... tako da... probaj vsake toliko časa brez, še prej pa pusti bradavicam čas da se zacelijo in pocajtajo (lepo jih maži in neguj).
. Sedaj se dojiva že 5 mesecev brez. Ker ima že zobke, me včasih prsa močno bolijo
, ampak nastavka sedaj enostavno več noče.Ti kar doji z nastavkom-je čisto enako kot brez, pa še bradavice boš imela manj oribane.
Z velikim veseljem in ponosom vam sporočam, da nama je uspelo in se dojiva brez nastavka!