Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
za foro sm šla gledat še sestavine na milumilu, ki ga moja dohtarca tak v nebese kuje. in lej ga šmenta-ma skor isto vsebnost škroba kot babylove.še manj jasno...
in boš naredila prav...sicer pa, babylove dela podjetje Humana, ki naj bi bilo med vodilnimi na področju otroške prehrane, tak da ne vem zakaj so pametne te dohtarce
Čeprav baje, kakor berem, to mleko ni bilo preveč pohvaljeno. Ko pa smo mi rasli gor je bila pa samo Humana. Pa še zdaleč verjetno ne tako pregledano. Ena znanka, ki dela v pediatriji mi je po vprašanju, katero mleko bi ona za svojega imela rekla, da tistega, ki je najmanj komplicirano. Namreč dostikrat se je kakšna stvar, ki je bila tisti čas, ko je prišla ven na tržišče, prehvaljena, nato pa ugotovljena brezpotrebna ali celo škodljiva. Pa še nekaj; škrob je v vseh AM, ne vem zakaj taka panika? Lp
, pa ni bilo nobenih problem, so pa tudi mene postrani gledal, češ kaj mu to devam za eno mleko, pa da je novalac ful boljši itd...