madejka
|
Poročam: Maj že tretjo noč spi brez dude Sicer zaspi tudi z jokom, a je včeraj potem spal celo noč... kar še nikoli ni, če je bil prehlajen. Če se zbudi, se kar sam umiri in ne išče dude in ne tuli, ker je ne najde Če bo šlo tako dalje, mislim, da se je bomo res znebili... vsaj zato, ker zdaj spi bolje, kot je prej z njo Pa ful mi je smešen, ker mora pred spanjem še ful stvari povedat, cel dan podoživi (avto, pip pip, Di, ati, ta...) in si kakšno zapoje. Prej pač vsega tega ni, ker je imel dudo v ustih Jaz sem tud že boljša, grlo me ne boli več tak, očka se mi je popravila, samo iz nosa mi še teče. Tak da HVALA babike za pikepoke, so koj prijele! Jutri mam ob 7.45 pregled pri G Mislim, kako uro si zmisli! Za naslednjič jo bom pa zagnjavla za kasneje, ker bom mela morfologijo pa bom moja sončka zraven vzela. Poročam, kako bo na pregledu... Zdaj grem pa pod tuš, pa spat. Zgleda ne bom dočakala mojga, ki šele ob 23. konča s službo Nočko babike! Aja še to... se opravičujem, da nisem komentirala... bom probala nadoknadit, ko se umirimo.