Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
RE: Preverjeni hoteli-Djerba ali Turčija 8.9.2008 8:57:26
Olivija
V Turčiji Alara park (Avsallar) - imajo zelo lušno plažo, idealno za majhne otroke. Na Djerbi pa Iberostar Mehari - plaža mi sicer ni bila tako zelo všeč, ker je čisto peščena in je bil pesek na začetku junija že zelo vroč, hotel je bil pa super.
RE: Preverjeni hoteli-Djerba ali Turčija 8.9.2008 12:40:30
Nika v službi
Kopiram svoj post iz nedavne preteklosti:
No, še ena fenica Turčije, pa sva prav tako že obredla ogromno sveta. In se pridružujem **** - če je dilema Egipt ali Turčija, je izbor Turčija, čeprav je naju Egipt (bili 2x), tudi navdušil, ne da ne.
V Turčiji pa se vseh zdaj niti ne spomnim, bili pa smo do zdaj 6x! V začetku smo hodili predvsem v Belek, kjer so meni noro lepe plaže in vrhunski hoteli. Mi smo namreč malce bolj na luksuz usekani in izbiramo izključno hotele s 5*, all inclusive.
Za september načrtujemo bivanje v Titanicu verjetno. Gremo prvič z našo princesko, ki bo takrat imela nepolna 3 leta.
Do zdaj smo vedno potovali v organizaciji Globtourja in bili izjemno zadovoljni. Tudi izlete smo večinoma delali v njihovi organizaciji, nekaj smo jih naredili tudi preko lokalnih ponudnikov oz. sami z rent-a-car, pri čemer slednje ne priporočam, če greš tja prvič in nimaš kakšnih posebnih izkušenj.
Zame je Turčija res zakon. Aja, vedno smo bili septembra oz. oktobra.
RE: Preverjeni hoteli-Djerba ali Turčija 9.9.2008 13:56:51
NATAŠI
mi smo ravnokar prišli iz turčije, bili smo v gunick (malo pred kemer-jem) v hotelu Otium ARt (hotel je super, hrana odlična full izbire) motila me je pa plaža.. tako da smo bili v večini na bazenih ... imajo jih 4 in tobotane...
< Sporočilo je popravil NATAŠI -- 9.9.2008 13:57:10 >
Moja hči (23 mesecev) uporablja dudo samo ponoči, ko gre spat. V vrtcu so jo od dude odvajali s popoldanskim počitkom, zato mislim, da je čas, da se dude popolnoma znebimo. Kako ste otroku pomagali, da se je znebil dude?