Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 10.12.2008 10:13:26
|
|
|
|
ledenka
|
jutrčka še en dan, ko bo kar nekaj dela sicer pa sem ok, samo... buši mi je čez noč narasel
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 10.12.2008 10:14:09
|
|
|
|
pikicao.
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka jutrčka še en dan, ko bo kar nekaj dela sicer pa sem ok, samo... buši mi je čez noč narasel dej slikicooo kaksno pa pobozaj se namest mene
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 10.12.2008 10:14:54
|
|
|
|
pikicao.
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. soncek a spet rajcas nase dekline.. ne danes pa še nč ne rajcam lahko pa začnem če želite.Zanjič sem včeraj rajcala murkico ,ki še ni videla slikic ,ki sem ji jih nalimala o pikica .tale slika pa dobro zgleda,sam moderček mu še fali sm dala dve verziji radiatorjev gor
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 10.12.2008 10:17:16
|
|
|
|
Anonimen
|
Hvala punce za lepe želje... Zdej grem pa malo ajčkat... Se tipkamo kej... papaaaa
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 10.12.2008 10:18:33
|
|
|
|
pikicao.
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 10.12.2008 10:32:01
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: živa25 Hvala punce za lepe želje... Zdej grem pa malo ajčkat... Se tipkamo kej... papaaaa ti kar počivaj da boš hitro zdrava pikica:ja dve vrsti radiatorjev prva in draga grejejo
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 10.12.2008 10:34:13
|
|
|
|
jazzz27
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: spps link link link link link nekaj za lepše sanje morem povedat ,da me je prvi prvi že kar na wc na veliko potrebo poslalo tretja sem pa misla da me bo kap aqua:a si se slikala sedaj ,oblekca je že zlikana in čaka na božič o groza...nosečke ne tega gledat!!!! Pa tud moje borkice..tole je pa - stimulacija ...odsvetujem.
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 10.12.2008 10:34:45
|
|
|
|
pikicao.
|
tud ta druga grejejo, sam na drugacen nacin
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 10.12.2008 10:35:02
|
|
|
|
Anonimen
|
jutro pikica! super da si že mal bolj ja mene zebe k mačka tko en al pa ta drug radiator oba bi zdele prov pršla
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 10.12.2008 10:35:30
|
|
|
|
pikicao.
|
packa oba pa ne mors met
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 10.12.2008 10:39:03
|
|
|
|
Anonimen
|
aja nikjer nisem vidla drobnega tiska razen če me še kje kak čaka
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 10.12.2008 10:40:42
|
|
|
|
pikicao.
|
IZVIRNO SPOROČILO: larilu aja nikjer nisem vidla drobnega tiska razen če me še kje kak čaka drobn tisk te caka na drugi strani
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 10.12.2008 10:41:17
|
|
|
|
Anonimen
|
aha a pol me čaka no super,upam da bo dober
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 10.12.2008 10:45:53
|
|
|
|
aqua77
|
oj, oj!! pikica dobro jutro...
< Sporočilo je popravil aqua77 -- 10.12.2008 10:47:02 >
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 10.12.2008 10:46:40
|
|
|
|
pikicao.
|
ti dam moznost d ga sama napises kje ste ostale cveke? ste vse nosecke a a a a aa a aa a a a a a a aa a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a ?
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 10.12.2008 10:47:26
|
|
|
|
pikicao.
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 oj, oj!! pikica dobro jutro... lubika mojaaaaaaaa
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 10.12.2008 10:48:08
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 oj, oj!! pikica dobro jutro... lubika mojaaaaaaaa
< Sporočilo je popravil aqua77 -- 10.12.2008 11:12:47 >
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 10.12.2008 10:50:31
|
|
|
|
pikicao.
|
kaj a nc nous napisala sam kopiras ueueueueueueueu jokamaaaamamamamamammamamamamamamam
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 10.12.2008 11:00:52
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. ti dam moznost d ga sama napises kje ste ostale cveke? ste vse nosecke a a a a aa a aa a a a a a a aa a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a ? si se mene že naveličala ane?sej je prov
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 10.12.2008 11:11:09
|
|
|
|
pikicao.
|
neee nism, sam zafrkavam jih nazaj k so one tko mene vedno kadar me ni blo
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 10.12.2008 11:12:18
|
|
|
|
pikicao.
|
larilu ti pa nc ne poves o seb.. te sploh ne poznam..povej mamica si ze? kok je star otrocicek?iz kje si?
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 10.12.2008 11:15:15
|
|
|
|
aqua77
|
piki mal višje maš eno fotko za dobro jutro...
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 10.12.2008 11:16:25
|
|
|
|
Anonimen
|
pikica nč me nis vprašalaja mamica sm že,mam 1 let pa 5 mesecev starga fantka drgač sm pa iz rovt,no sej veš greš iz ljubljane pri prvem ovinku v desno greš levo no in pol greš kr naravnost,pa naravnost pa prideš bogu za hrbtom in tm boš vidla edino hišo no tuki sm pa jaz ne zdej pa resno ja v rovtah drugače znane pod imenom Janče
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 10.12.2008 11:18:24
|
|
|
|
jazzz27
|
sonček33...ti kar malemu povej naj počaka, da bosta s teto jazzziko sup RD praznovala. Se*..kako si? Še mal pa boš skakala do stropa!!! Špelkica, lubica. Kako si ti? Kako je minil RD? Erin...lepo Tilna polubčkaj namesto mene. Upam, da ga kaj ubogaš Miška oz. naša slavna podganca. Kako si ti? Kdaj bo kaj novega? Pčažaaaaaaa Bibika.. tebe pa tud pogrešam. Javi se kaj. Ajsi...do kdaj se folna je? sem te prej pozabila vprašat, ker meni se tisti tableti gravžajo...so prov nesramno veliki...pa še bljak okusa.... Oktavija, tebe itak pogrešamo... Beyba, kako si ti? Javite se kaj..sedaj grem pa iskat en božični wallpaper...
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 10.12.2008 11:19:50
|
|
|
|
jazzz27
|
IZVIRNO SPOROČILO: larilu pikica nč me nis vprašalaja mamica sm že,mam 1 let pa 5 mesecev starga fantka drgač sm pa iz rovt,no sej veš greš iz ljubljane pri prvem ovinku v desno greš levo no in pol greš kr naravnost,pa naravnost pa prideš bogu za hrbtom in tm boš vidla edino hišo no tuki sm pa jaz ne zdej pa resno ja v rovtah drugače znane pod imenom Janče In sedaj se borite za druzga ?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiBeremo: Refleksologija za začetnikeTežave z maternico ter menstrualne in menopavzne težave lahko omilite tudi z refleksno samomasažo.
Zadnje s foruma
Dojenje.
Admin
Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?