Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
Nato je Cedo rekel da so bile 3 celice od tega so se dve oplodile in da sta 2 zelo lepa zarodka.
Tako da ja, zdaj pa spet to cakanje. . . Aja, ne vem pa kaj se dogaja z nasim Resom. Danes je delala punkcije in transferje dr. Drnovsek (mislim da sem si zapomnila priimek, se je lepo predstavila pred postopkom), zadnjic hcerka . . . Da se ne odpravlja v penzijo pa uvaja druge. Mila27, kako si ti, kaj ti si bila prva na vrsti? Ker punco, ki je bila druga je zvilo od bolecin, mora da jo je full bolelo, se je vrnila nazaj noter se preden sem jaz koncala, cela skljucena, se mi je prav zasmilila.

. Joj ko mi je sestra povedala da bom mamica sem kr jokat pred njo začela tok sem bila vesela. Sedaj pa upam da bo na prvem uz vse ok. Vam pa izredno hvala za podporo in vspodbudne besede
evo mene nazaj...
joj no
zacele padat. Ja to je super. Sem zelo vesela za vsako. Za vse druge pa navijam