Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

).Namreč sedaj ko sem imela operacijo 8.aprila ne smeva
brez zaščite,ker jemljem ena zdravila,da se mi endometrioza ponovno ne začne razraščat.
.
. čestitke vsem, ki ste dočakale +. naj bo nosečnost lepa in srečna, porod pa hiter. tiste, ki ste začele s postopkom, ki čakate na uz, punkcijo in transfer ter seveda na + močno stiskam pesti in navijam za vsako. naj bo ta postopek uspešen
. tiste, ki vas je obiskala
pa podarjam veliko optimizma in
. ne obupat, za vsakim dežjem posije sonce. čeprav je včasih težko verjeti v to.
.torej doma imamo
,ratala s pomočjo Reškota v tretjem postopku isci,lansko leto marca smo ponovno poskušali da bi dobila družbo,vstavili so mi eno blastocisto in eno morulco,test pozitiven vendar se na žalost ni izšlo kot bi si želeli,začele so se hude krvavitve,najprej je propadla ena vrečka potem sem mogla it na čiščenje še druge čeprav mi je beta lepo rastla
.minilo je leto in spet sva se odločila da bi poskusila,v ponedeljek sem imela punkcijo in pridelala 14 celic,zdej pa trepetam koliko me jih bo jutri pričakalo na transferju in se še ne znava odločit koliko bi jih vstavila če jih bo več.
pa čestitke in upam da se vam pridružim in tudi ostanem
super za začetek, počasi počasi se nas pa bo kar nekaj bork nabralo