Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
? Sisy, če te bodo na kolenu samo punktiral bo še v redu. Sam, da ti ne bojo tam še transferja naredil
! Je pa prav, da se pohvališ, ko preživiš kaj hudega. Jaz še danes ne dojemam, da je na teh straneh tok punc, ki držijo s tabo, pa te osebno sploh ne poznajo. Velikokrat ti tisti najbližji prijatelji z besedami ne znajo pomagat tako, kot tele naše punce, a ne? Super ste
!!!

. Menda pa to zdravilo malce gosti kri, zato ti G priporoča, da vsak dan vzameš tudi en otroški aspirin, ki kri malce redči. Tako, da zaenkrat ni nič posebnega. Ti pa lahko povem eno svojo pustolovščino o Prometriumu.
. No pa sem danes dobila odgovor. Sem šla na transfer (ob 9h) in sem Prometrium vzela s sabo, da bi ga vzela po posegu. In grem jaz v Postojni v bolnišnici na WC. Vstavim svečko, ampak se mi je mudil in sem mal "kiksnla". Svečka je ostala zunaj glih med (oprosti izrazu) "žnabli". In tam se je tok prilepla, da sem ful zapaničila, ker je nisem mogla odlepit. Po nekaj mučnih poskusih pa sem jo le zgrabila in jo dala tja kamor paše... No tko, vidiš! Tud če nimaš stranskih učinkov, maš pa fizične motnje...
kok ste lušne
spit pol pa veselo na delo...
...tako sem jaz slišala....
...
, kakšne injekcije maš pa ti, da si jih moraš v roko dajat? A se ne dajejo v trebuh al pa v tazadno
! Je prišlo že tok daleč, da sem si kupila modelirno maso in kiparim... Aja, ti maš pa tud roko v mavcu in tud uživaš doma, a? Ja pol pa kr piš, če maš čas.