|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   postojna - obiski
12.9.2004 22:35:02   
lorelei
POzdravljene!:)

Zanima me, če je bila katera od vas pred kratkim v Postojni in če mi lahko poveste, kakšen imajo urnik obiskov. Kmalu se bomo namreč odpravili tja in mojega možeka skrbi, da bi bil preveč omejen z urami. Kakšne pa so sobe - po koliko jih je noter?

Hvala, lp

Lorelei:)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   postojna - obiski
12.9.2004 23:19:33   
Zvončka
Pozdravljena,

urnik obiskov v Postojni je od 14.00 do 15.30 (če ti zdravnik ne odobri kake druge ure, če mož tedaj ne more) in so dokaj strogi glede ure obiskov. Kar je sicer prav, kar se tiče "ostalih" obiskov, ni mi pa bilo všeč, da to isto velja tudi za moža.
V obdobju po porodu potrebuješ bližino - koga drugega kot - moža oz. fanta, pa tudi pomaga ti lahko (vsaj jaz sem bila bolj slabotna- slaba kri, šivi..) Pomaga npr. vstati, kaj prinese itd. tako da bi bilo lahko zate življenje lažje, če bi lahko bil tam. Da ne govorimo o tem, da je tiste 4 dni oče zelo malo z otrokom, je pa to eno najnežnejšeh in najbolj posebnih obdobij v življenju, ko se začnejo tkati vezi z otročkom, zato mislim, da bi bilo potrebno očetu omogočiti, da je lahko dalj časa na obisku. Pa še morda kako sestro bi razbremenil. Ne sme se pa motiti drugih v sobi, razumljivo. Npr. v Izoli vem da ful ne težijo očetom za obiske, kar je OK.
V sobah so po tri postelje, jaz sem imela le 1 cimro, hvalabogu. Če bi bilo prosto, bi vzela nadstandardno, kjer si sam, pa mož je lahko s tabo od 12-20h, se mi zdi.
LP in srečno.

(odgovor članu lorelei)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   postojna - obiski
13.9.2004 8:15:28   
Tinna
Tudi jaz bom v kratkem v Postojni. :)Mogoče se bova pa srečali! :bravo:Danes grem na pregled ne vam pa ali me bodo obdržali ali bodo počakali še kakšen dan. Jaz bi bila najbolj vesela, da bi mi rekel že danes gremo rodit saj komaj čakam, da zagledam mojo pikico!:duda:
Nisem pa vedla, da so tako strogi glede obiskov... pa ja sej tistih par dni bomo pa že potrpele....

LP

Tinna:)


(odgovor članu lorelei)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   postojna - obiski
16.9.2004 12:24:12   
asso
Pozdravljene,

jaz se tudi zanimam za porod v Postojnski porodnišnici in sem ravno malo prej pobrskala po internetu - v najdi vtipkala porodnišnica postojna, in odkrila njihovo prestavitveno stran, ki se mi zdi prav v redu. Lahko se jim pošlje tudi mail, če je pa malo časa do poroda pa je najboljše, da se jih kar pokliče. Predhodna najava ni potrebna, le napotnica gin.

Lp asso (32 t 1/7)

(odgovor članu lorelei)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   postojna - obiski
19.9.2004 11:02:46   
Tinna
Če želiš rodit s pomočjo EA je najbolje, da greš k njim na predavanje - približno eno uro vsako sredo in petek ob 11uri - ni pa se ti treba prej najavljati. Tam ti anastezist vse lepo obrazloži in ti da tudi en obrazec za izpolnit in ga lahko pustiš pri njih in ti takrat, ko prideš rodit ni treba še s temi papirji se ukvarjat. Sicer pa rabiš samo napotnico od ginekologinje. CTG pa ti naredijo, ko prideš rodit..mislim, da ti ga prej ni treba.
Jaz grem sicer jutri v Postojno a naredili mi bodo carski tako, da me je že malček strah :zmeden:...še en dan....a po drugi strani komaj čakam:), da zagledam najinega sončka:duda:!

Lep pozdravček!:sloncek:

(odgovor članu lorelei)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?