|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   vrtoglavica
3.12.2007 9:42:22   
Viki-2
Pozdrav!
sem 12 dni po porodu in se mi že ves čas strašno vrti. Sploh če gledam tv ali računačnik. Počutim se kot da bi plavala.Nelkoliko boljše je, če se naspim ali ležim. Tako da res ne vem. Se še kateri to dogaja? Je to normalno? Čišče je že skoraj konec, kri sem nazadnje imela dobro.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: vrtoglavica
3.12.2007 10:01:04   
Naty*Taja
Veš kaj, ravno zadnjič je bila debata o tem, koliko verjamemo v nasvete starih ljudi kar se tiče stanja po  porodu. A tebi nihče ni povedal da po porodu vsaj tri mesece naj nebi pretirano napenjala oči, kar pomeni, da računalnik, tv in branje odpadejo. Verjetno se ti vrti samo zaradi tega. Tudi meni se je, ko sem hotla ringarajo brat kmalu po porodu. Opazuj svoje telo in ga poslušaj ter se vzdrži zavoljo svojega počutja in tudi posledic, ki jih prinese prezgodnje naprezanje!
Kr ulezi se raja zraven svoje bebice in se dobro spočij...Porod je namreč ena najtežjih nalog ženske.


_____________________________

MONTIGNAC

(odgovor članu Viki-2)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: vrtoglavica
3.12.2007 10:06:32   
Mikica
Po porodu sem bila zelooo slabokrvna, se mi je vrtelo, potem sem dobila tablete železa, pa je bilo veliko bolje.

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...




Spanje alergikov
Paštetka

Zanima me kako so spali otroci, dojenčki (po 3. mesecu), ki imajo potrjeno alergijo na hrano. Seveda bom vesela vsakega komentarja, glede spanja in alergije, sploh, če se je stanje po uvedbi diete izboljšalo.

Ni prespal noči do 2. leta (zbuja se več kot 3xna noč) (33%)

Večinoma spi celo noč (40%)

Zbuja se 2-3x/noč (28%)


Število vseh glasov: 134

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!