|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   zamrznjenčki v decembru
15.11.2013 11:27:33   
*Aura
Pozdravljene punce,

a gre katera na prevzem zamrznjenčkov v mesecu decembru? Imam namreč dva, predpisali so mi blago stimulacijo.
Rečeno je bilo, da pridem v poštev, če dobim menstruacijo le prve dni decembra, ker pol imajo praznike itd....
Na spletu sem videla, da je malo možnosti... Me zna katera potolažiti? :)...s tem, da ji je uspelo?

Hvala :)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: zamrznjenčki v decembru
17.11.2013 8:36:30   
niki123
Jaz, ampak najbrz bo postopek v januarju. Prav tako, kot ti, imam blago stimulacijo.zanima me nekaj...kdaj poklices za postopek?prve dni menstruacije in potem ti recejo, da pridi na prevzem zdravil ali ze en cikel prej?glede uspeha, nic bat.vprasala sem zdravnika glede tega, pa je rekel , da ne obstaja raziskava, ki bi potrjrvala, da so zamrznjencki manj kakovostni, kot svezi zarodki. Kar brez skrbi.

(odgovor članu *Aura)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: zamrznjenčki v decembru
18.11.2013 8:52:41   
*Aura
Hvala Niki za odgovor.
Jaz sem se naročila in šla po napotnico za zamrznjenčke. Pol sem poklicala na kliniko im so mi sporočili, da ko dobim prvi dan menstruacijo jih pokličem, ker mi bodo takrat sporočili, če se sploh še dan, saj je december. ( V kolikor dobiš menstruacijo v nedeljo, jih pokličeš v ponedeljek) Menda v kolikor dobiš menstruacijo prve dni v decembru še izvedejo prenos. Pol ti določilo datum in greš po zdravila itd....
Hvala, tudi jaz sem nekaj brala, da tisti zarodki, ki preživijo odmrznitev so pravi borci. Malo sem skeptična, saj sem imela zadnjič prenos 2 blasticist, pa se nobena ni prijela. Tako, da mislim, da imam z zamrznjenčki dosti manj možnosti.
No, srečno obema :)

(odgovor članu niki123)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: zamrznjenčki v decembru
18.11.2013 9:16:14   
niki123
Hvala aura za odgovor. Ko sem šla po napotnico za zamrznjenčke, sem pozabila vprašati kdaj se naročim:)hvala hvala še 1 x:) potem pa se bo pr meni postopek premaknil kar v januarj... najbrz. Drzim pesti, da obema uspe in seveda, vsem ki so v postopku. Že to čakanje je mučno.

(odgovor članu *Aura)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: zamrznjenčki v decembru
19.11.2013 15:13:46   
zari
ojla punciuser posted image

Tud jaz grem po eskimčka, upam da v kratkemuser posted image .
Sem pa v MB, so pa dejali da moram imeti user posted image do konec tega meseca, drugače po novem letu. No v kratkem tečka prišla v četrtek UZ in podpis partnerja, pokličeš pa prve dni user posted image in ti dajo termin, pa še to jaz imam postopek brez stimulacije. Pa srečno punci in upam da še letos greste po eskimčka.

(odgovor članu niki123)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: zamrznjenčki v decembru
21.11.2013 9:06:36   
niki123
Jaz sem pa v Lj, Moja eskimčka bosta novo leto dočakala še v zmrzovalniku, potem pa januarja prideta h meni user posted image . Saj v bistvu sploh ne vem kdaj se odločijo za stimulacijo in kdaj ne. Ampak upam in si želim, da se uspešno odmrznejo in seveda ugnezdijo. Zari, a si pol dobila menstruacijo?

(odgovor članu zari)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?