|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

V Šoštanju smo EKO

Uredništvo Ringaraja.net, 24.1.2010
Vrtec Šoštanj, enota Urška, vzgojiteljice Štefka, Darinka in ZoranaV našem vrtcu smo se letos vključili v projekt EKO vrtec in eko vsebine so postale del našega vsakdana. Z otroki ločujemo odpadke v zabojnike, ki smo jih sami naredili.
Ključne besede:

image
/11


Na tleh papir leži in drugih sto reči,

na zidu pa sameva košek za smeti.

Če je bilo tako, od danes več ne bo,

odpadke bomo vrgli v košek za smeti.

V našem vrtcu smo se letos vključili v projekt EKO vrtec in eko vsebine so postale del našega vsakdana. Z otroki ločujemo odpadke v zabojnike, ki smo jih sami naredili. Učimo se zdravega načina življenja, tako da uživamo zdravo hrano, se veliko gibamo na svežem zraku in navajamo na oblačenje, ustrezno vremenskim razmeram. Posebno pozornost posvečamo umivanju rok, starejši pa skrbno umivamo zobe, kot nam je pokazala naša medicinska sestra Irena. Narava je naše največje bogastvo, zato je prav, da jo čuvamo in s tem varujemo tudi svoje zdravje.                                                                               

Ti je članek všeč? Klikni Like in podaj svoj komentar:

Projekt ŠOLSKI EKOVRT
Manca Košir, ambasadorka projekta, je opozorila, da otroci na vrtu lahko spoznajo tudi osnovne resnice o življenju in ži...
3
10 eko družinskih nasvetov
Predstavljamo vam nekaj preprostih, vendar pomembnih napotkov iz vsakdanjega življenja, ki bi jih morali upoštevati vsi.
2
Ozaveščeni državljani
Slovenija je bila na podnebni konferenci ZN razglašena za državo s podnebno najbolj ozaveščenimi državljani
2
Strožja pravila za shranjevanje in recikli...
V EU so septembra z novelo direktive o baterijah (Direktiva 2006/66/ES, ki je bila sprejeta že leta 2006) začela veljati...
2



Na BIO kmetiji je lepo!
videophoto
Ringarajevci smo se s HiPP-om odpravili na potep na Bio kmetijo Ljubica. Preberite si in poglejte video, kako smo užival...
Kam s kartonsko embalažo za mleko in sokove?
photo
Projekt je namenjen ozaveščanju otrok, staršev, vzgojiteljev in učiteljev, o pomenu pravilnega zlaganja, zbiranja, ločev...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?