|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   50 let
13.6.2008 11:10:25   
Anonimen
No, moj oče praznuje 50 let in pojma nimamo kaj mu naj kupimo. Ker si vse to kaj bi mu mi lahko kupili, lahko privošči sam, smo razmišljali, da bi poleg neke običajne stvari kupili oz. pripravili kako presenečenje. Zdaj pa rabim vašo pomoč, da mi kaj preglagate. Torej, kakšno presenečenje mu naj pripravimo?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: 50 let
13.6.2008 11:50:03   
sandra85
mi smo mu priredili zabavo ( doma, ker sem js imela na njegov abraham rok poroda in nismo upali rezervirat v kaki restavraciji), muzika v živo, animatroja-ki je prirejal razne zabavne igre,...za darilo pa smo mu kupili GPRS garmin za na barko, ostali pa so še svoja darila. zdaj-js ti ne morem predlagat, kaj kupit očetu, ker nevem kaj rabiuser posted image
nevem kako zabavo, oziroma presenečenja ima rad (ali ima rad striptizete ali raje animatorjauser posted image sicer bi bil moj oče sigurno bolj vesel striptizete, sam so bili tut mladoletni na zabaviuser posted image )....................drugače pa je zame zelo pomembno, da imaš govor, ker si njegova hči. če imaš sestro,brata-imejte govor skupaj. seveda ne pozabit na torto, ki bo zabavna!!!


_____________________________

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: 50 let
13.6.2008 12:02:47   
NevenkaP
To je res težko reči, zelo odvisno od človeka. Če bi mi našemu pripravili zabavo z animatorjem ali celo kakšno striptizeto, pa kakšno joškato torto, nam ne bi odpustil do smrti. Enim je pa to vrhunec zabave.
Za darilo pa nimam ideje, ker pri nas okroglim ne posvečamo nobene posebne pozornosti. Nazadnje smo za eno 60 letnico od sorodnika kupili Garmina, pa še cel kup enih dodatnih kart zraven.

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: 50 let
13.6.2008 12:18:18   
muška
Malo pa že poznaš svojega očeta, da veš s čem se ukvarja in kaj si morda želi!  Moj oče je vinogradnik in kletar, pa smo kupili takrat neko napravo za merjenje sladkorja v vinu, tudi kolesari pa je dobil še uro mislim da, tako ki meri pulz, ima višinomer ... skratka z ogromno funkcijami za športnike. Pomisli v tej smeri pa se bo zagotovo kaj našlo.
Animatorji pa so zdaj tudi IN , pa se mi sploh ne zdijo slaba ideja. Saj na praznovanjh večinoma sediš ješ in piješ, malo plešeš (če) in to je to. Animator pa te malo dvigne iz stola in malo razmiga. V tem pa ne vidim nič slabega. Je pa seveda v veliki meri odvisno kakšnega najameš. Mi smo imeli eno luštno skupino, ki je prišla z rekviziti, nič ni bilo prisiljenega, nič opolzkega, nobenih vicev in podobnih bedarij, ... če te zanima mi javi na ZS pa ti dam kontakt in povem kaj več iz mojih izkušenj.

(odgovor članu NevenkaP)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: 50 let
13.6.2008 18:48:11   
Anonimen
Aja, pozabla sem povedat, da bo zabava v ožjem družinskem krogu. Pravzaprav niti ne zabava, bolj kosilo. Mami smo naprimer obesli po celi kuhinji in jedilnici balone na katerih je pisalo 50 let in je bla ful presenečena. Nekaj v takem smislu mislimo...

(odgovor članu muška)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: 50 let
13.6.2008 18:50:49   
Skratek46
Kako noro POTOVANJE!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?