|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Blond barve Subrina
15.10.2012 15:04:47   
diana 28
Pozdravljene,

Glede na to, da so pri nas frizerji/ke postali precej dragi (cca 70€ za barvanje s prameni in štriženje) sem se odločla, da se bom barvala kar doma, ker mi res ne gre za zapravljati toliko denarja za barvanje. Zanima me ali katera od vas uporablja morda barve v tubi od Subrine http://www.subrina.si/sl/Nianse_cream_colour/ n kako ste zadovoljne. Nekaj sem že prebirala in sem ugotovila,da jih kar pohvalijo. Sedaj pa me zanima ali katera od vas uporablja te barve za barvanje na blond.

Jaz imam rdeč pigment v laseh in mi včasih barve primejo na oranžno. Ker mi to ni všeč sem se odločla, da probam peščeno blond in slonokoščeno, ker upam, da te barve ''ubijejo'' rdeč pigment.


Bi bila res vesela, če mi katera uporabnica teh barv pove svoje izkušnje z temi barvami, še najbolj vesela bi bila, če uporabljate prav omenjeni dve.
Hvalauser posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Blond barve Subrina
15.10.2012 15:50:39   
Felicita
jest sem navadno subrino uporabila 1x, pa mi ni bila všeč (se super hitro spere oz posivi, pobledi, kakorkoli) - samo je bla una Subrina saten al kako že.

če imaš rdeč pigment, ti svetujem, da iščeš barvo, ki potegne na sivo, ne na rumeno. jest mam namreč enak problem in sem že 10 let super zadovoljna z Brilliance in Schwarzkopfa - odtnek 811. sem probala že sve in svašta pa se vedno k tej vračam. sem se zadnjič hotla pri frizerki pobarvat (prvič ever) pa je rekla da mam tok lepo barvo, da je to čist brezveze user posted image

rešitev je pa tut da najdeš drugega (cenejšega) frizerja user posted image

_____________________________

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

(odgovor članu diana 28)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Blond barve Subrina
15.10.2012 16:00:17   
kajajaka
Imaš pa nekega zelo dragega frizerja... user posted image  
Jaz plačujem 30-35 (striženje, barvanje, prameni, sušenje in oblikovanje).

Sem pa v preteklosti že uporabljala Subrinine barve v tubi in so sicer čisto ok, ampak za blond nianse moraš uporabiti 12% hidrogen, ki pa je precej (pre)močan za lase - vsaj mojim zelo škodi.

Jaz se sedaj, (če se kdaj barvam sama) barvam s Kuehne barvami v tubi in kljub temu, da vzamem blond odtenek uporabljam 9% hidrogen pa je vseeno ok. Te barve in 9% hidrogen uporablja tudi moja frizerka in sem zadovoljna z njimi! Res pa je, da pri njej postanem bolj svetla, ker doda še nekaj (pojma nimam kaj, ampak ni hidrogen...) za bolj svetlo barvo.

Imajo pa Kuehne v večini drogerij in so cenovno samo malo dražje od Subrine.

(odgovor članu Felicita)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Blond barve Subrina
15.10.2012 19:09:55   
olana
Jaz sem se ravno danes pobarvala na blond, imela sem rjave lase z blond prameni, uporabila sem od Schwarzkopfa novo barvo v peni in sicer 1000 številko, pa je super prijela, sem čisto navdušena nad barvo. Če bi vzela temnejšo blond barvo mi ne bi rjave prekrila. Po moje bo tudi tebi dobro prijela. Imela sem pa tudi Subrino nekaj časa nazaj, pa nisem bila nekako zadovoljna.

(odgovor članu kajajaka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Blond barve Subrina
15.10.2012 19:54:18   
Medea10
Meni subrinina blond barva sploh prijela ni. Raje katero drugo, da ne bo razočaranja.

(odgovor članu olana)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Blond barve Subrina
15.10.2012 20:02:11   
diana 28
Kajajaka ....... A 35 € ????!!!! user posted image Meni niti barve na glavo verjetno nebi namazala za ta denar....

Tu na Goriškem težko dobim frizerja, ki bi za tako storitev računal manj kot 50€. Še na črno mi je ena računala 60€ user posted image Če že, bi se morala vozit precej ven iz Gorice, najmanj 30 km....Zdaj, ko se dvigne še davek pa bo res nenormalno.... Včasih se mi res zdi, da živim v Kaliforniji... Če pa katera ve za cenejšega naj mi kar javi user posted image

Felicita, ta barva (vsaj na slik) mi je zelo lepa in jo bom verjetno kar probala. Če mi uspe ''ubiti'' oranžen ton je zame zmaga user posted image Grem se samo še strižt k frizerju (15€)....Kar se tiče pa hidrogena mi 12% meni niti ne škoduje, čeprav mi je pomembno, da jih seveda čim manj uničim in mi je zato bolje, da dam nižji % hidrogena. Za barve Kuehne pa še nisem slišala... Bom morala pogledat malo v DM-u.

Olana, a imaš tudi ti rdeč pigment?? Malo se bojim, da mi ta barva, ki si jo probala ne bi ustrezala prav zaradi pigmenta. Mi deluje malo topla. Verjetno bi jaz morala res izbrati hladnejše tone.

Verjetno mi ne preostane drugega kot, da probam. Bom šla kar po vrsti. user posted image O rezultatu pa javim. Upam, da mi uspe najt pravo barvo zame....

(odgovor članu olana)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Blond barve Subrina
15.10.2012 20:08:32   
diana 28

IZVIRNO SPOROČILO: Medea10

Meni subrinina blond barva sploh prijela ni. Raje katero drugo, da ne bo razočaranja.


user posted image
Ja, saj malo sem že skeptična glede teh barv, vendar sem vseeno mislila, da bi lahko bilo vredu. Bom pa verjetno res najprej probala katero drugo.

(odgovor članu Medea10)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Blond barve Subrina
15.10.2012 20:14:19   
morje10
Se barvam sama že ... nekaj let in sem probala različne že pripravljene barve, toda sivih niso več prekrivale. Prebrala sem, da je najbolje uporabiti profesionalno barvo in sem kupila Colorianne prestige, to je barva Brelil. Mešam jo z 9% hidrogenom in ni rumenih odtenkov, barva je naravna ter prekrije sive. Pobarvala sem tudi mamo, ki je popolnoma siva in je vse prekrila. Cenovno zelo ugodno, nanašaš s čopičem, kupiš pa v BTCju v trgovini za frizerje.

(odgovor članu diana 28)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Blond barve Subrina
16.10.2012 8:44:19   
olana
Ne, jaz sem imela temno rjave lase z blond prameni, pa mi je temne full dobro prekrila. Najboljše, da si kupiš dve barvi, pa greš dvakrat čes, ne moreš zgrešit. Kolegica je imela tudi tak kot jaz, pa je vzela barvo 950 številko, pa je prijelo na temno blond, zdaj je šla pa še s 1000 čez je pa super.

(odgovor članu morje10)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Blond barve Subrina
16.10.2012 14:52:54   
JO JO
OJLA

KO BEREM TAKE NEUMNOSTI,DA JE FRIZER DRAG IN PODOBNO,
MI GRE POŠTENO NA ŽIVCE,BI BILE RADE LEPE IN UREJENE ZASTONJ,VSAK CENI SVOJE DELO.
KAJ VI HODITE V SLUŽBO ZASTONJ,NE POTREBUJETE PLAČE??????????????????

(odgovor članu diana 28)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Blond barve Subrina
17.10.2012 21:27:22   
Mipka
Kaj pa je narobe, če imamo voljo do tega, da se urejamo doma? Zakaj bi pa človek moral za vsako storitev it h mojstru?
Kar se barv tiče pa je tako, da se težko znebiš rdečega pigmenta. Jaz sem si dala začasno gor svetlo rjavo in počakala, da se vse skupaj malo spere, potem pa čez blont. Zdaj, če si delaš pramene (jaz si jih naredim kakšnih 7 in zavijem v folijo), ostale lase pobarvam z drugo barvo, se itak manj opazi. So pa Charm linija meni ful dobre od Subrine.
Velikokrat so znižane v Zdravje in lepota drogerijah od Tuša - zdaj imajo ful enih izdelkov znižanih (500-600) in, če vzameš vsaj 3 izdelke od teh označenih, dobiš enega zastonj. Dostikrat imajo tudi barve za lase na znižanju in se res splača spremljat pri njih te akcije. Pa ni se treba zezat s tiskanjem kuponov ipd kot v dmu.

(odgovor članu JO JO)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Blond barve Subrina
18.10.2012 9:45:08   
Tutan
Oranžni pigment - meni ga najbolje odstrani Silver šampon od Keune. Črna embalaža, pa s srebrnim piše gor Silver.

Kolegica si zdaj že en lep čas barva lase z Syoss, tisti dvojček. In ima tako LEPO barvo las! Prav zbiram pogum, da si jo gor fliknem user posted image , ker mi je res všeč. Prvi teden se mi zdi, da vedno pride en mal bolj temna, potem pa ko se zadeva malo spere, je pa tako lepa barva, da je joj....

(odgovor članu Mipka)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Blond barve Subrina
18.10.2012 11:26:19   
diana 28
IZVIRNO SPOROČILO: JO JO

OJLA

KO BEREM TAKE NEUMNOSTI,DA JE FRIZER DRAG IN PODOBNO,
MI GRE POŠTENO NA ŽIVCE,BI BILE RADE LEPE IN UREJENE ZASTONJ,VSAK CENI SVOJE DELO.
KAJ VI HODITE V SLUŽBO ZASTONJ,NE POTREBUJETE PLAČE??????????????????


user posted image  Ti si me pa spravila prav v smeh.  Kdo pa pravi, da ne cenim po vsej verjetnosti tvojega oz. frizerskega dela.....  Le predrago se mi zdi. 70€ je lahko za nekoga 1/5 plače . A na to nisi pomislila? Ne rečem, da sem jaz na tem vendar če izračunam, da grem najmanj 7x na leto je to 500€ na leto kar prestavlja lep kupček denarja in jih porabim raje za kar ocenjujem jaz bolj pomembnega. Podjetju v katerem delam ne gre najbolje ......In v kolikor izgubim službo kaj bom??? Hodila k frizerju za vsako ceno ??? Kdo pa pravi, da ne cenim frizerskega dela, le na finance je potrebno gledati v teh časih. Če bi imela možnost bi hodila raje k frizerju verjemi pa manikuro, pedikuro ..... , vendar brez problema priznam, da mi je predrago. Ne vem v čem je problem???!!

A nimam pravice povedat, da se mi zdi vaše delo predrago ??? Če bi nekdo meni rekel, da se mu zdi moje delo precenjeno bi to mirne volje sprejela in o tem razmislila. Konec koncev pa bi po vsej verjetnosti prilagodila ceno. Če lahko frizerka na enem koncu Slovenije za 38€ naredi vse (ali celo več) tisto kar delajo frizerji v Gorici za 70€ mi nekaj res ne klapa. Kaj računate zračno razdaljo?

(odgovor članu JO JO)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?