Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Mujo, Haso in Slovenec :)) 27.6.2007 9:40:05
|
|
|
|
Felicity
|
Idu tako Mujo i Haso New Yorkom i traze Fatu, koja se izgubila. Idu tako i deru se: "FAAAATOOOO!!! FAAATOOO!!!" I tako trazeci Fatu sretnu Slovenca. "Sta ste tako nekulturni", kaze im Slovenac "pa se tako derete po ulici?" "Pa izgubili smo Fatu, pa je trazimo!", rekose Mujo i Haso. "Pa sta. I ja sam juce izgubio Mojcu, pa sam lepo otisao na policiju, pa prijavio da se izgubila. Lepo sam je opisao: visoka okolo 175, dugacke plave kose, svetlo plavih ociju, velikih grudiju, dugih i lepih nogu ... i tako to.", rece Slovenac. Na to ce Mujo Hasi: "Bolan Haso, jebes ti Fatu. Ajmo mi trazit Mojcu!".
|
|
|
|
RE: Mujo, Haso in Slovenec :)) 27.6.2007 9:42:38
|
|
|
|
Anonimen
|
|
|
|
|
RE: Mujo, Haso in Slovenec :)) 27.6.2007 9:49:10
|
|
|
|
BLAŽIKA
|
|
|
RE: Mujo, Haso in Slovenec :)) 27.6.2007 12:03:01
|
|
|
|
KBM
|
Ojoj,
|
|
RE: Mujo, Haso in Slovenec :)) 27.6.2007 14:13:01
|
|
|
|
Saša27
|
Ta je pa dobra
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brano v zadnjem mesecu3D/4D ultrazvočni pregled obrazaKaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Zgodbe malih junakov: Trmast po mami, tih ...Celo nosečnost sem poslušala, da bom carica, če bo ta nosečnost zdržala do konca. Pred Gabrielom sem imela spontani spla...
To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
5 tipov mam – katera si ti?Vsaka mama se vedno sprašuje, ali je dobra mama, ter znova in znova premleva svoje metode in slog starševstva. Se morda ...
Ideje za igre v gozduOtrok lahko v gozdu teče, skače, preskakuje, pleza, čofota, se igra z blatom in peskom, se drsa in sanka, raziskuje in o...
Zadnje s foruma
Igralnice.
пеперутка16
Kako pogosto peljete svojega otroka/svoje otroke v igralnice?