Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335

Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
 Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
 Natisni
Natisni

?
 ? 

hecam se. Mu pa naše vode iz pipe ne dajem niti prekuhane, ker je noter kilo kamna, pa kar naprej je zmanjka in potem teče dobesedno drek iz pipe, ne pa voda
  hecam se. Mu pa naše vode iz pipe ne dajem niti prekuhane, ker je noter kilo kamna, pa kar naprej je zmanjka in potem teče dobesedno drek iz pipe, ne pa voda  Kljub temu, da inšpektorica zagotavlja da imamo oh in sploh izvir tu pri nas, jo naj kar sama pije če hoče, meni ne deluje kvalitetna voda.
  Kljub temu, da inšpektorica zagotavlja da imamo oh in sploh izvir tu pri nas, jo naj kar sama pije če hoče, meni ne deluje kvalitetna voda. 
			 na tisto kar priteče iz naše pipe.
  na tisto kar priteče iz naše pipe. Tisto vodo sem prekuhavala, lonci so bili pa vsi čisto beli.
  Tisto vodo sem prekuhavala, lonci so bili pa vsi čisto beli.  Grozno.
 Grozno.