Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335

Natisni
Natisni

). Tudi zdravniki naj temu ne bi posvečali posebne pozornosti in ne naročajo preiskav v tej smeri
 ). Tudi zdravniki naj temu ne bi posvečali posebne pozornosti in ne naročajo preiskav v tej smeri . Buuu, ne vem. To sem nekje slišala al prebrala, ne vem. Večkrat kaj preberem, pol pa mi v glavi ostane pa ne vem od kod sem pobrala
 . Buuu, ne vem. To sem nekje slišala al prebrala, ne vem. Večkrat kaj preberem, pol pa mi v glavi ostane pa ne vem od kod sem pobrala To res ni noben znak. Grah lahko že zelo kmalu uvajaš, fižol pa tudi. Saj "po novem" je itak vsa zelenjava pri 4m... Celo paradižnik, ki je alergen ni več tretiran posebej. Pomojem komot že poskusiš.
  To res ni noben znak. Grah lahko že zelo kmalu uvajaš, fižol pa tudi. Saj "po novem" je itak vsa zelenjava pri 4m... Celo paradižnik, ki je alergen ni več tretiran posebej. Pomojem komot že poskusiš.  
   S prebavo ni bilo nič narobe...
  S prebavo ni bilo nič narobe... . Malo zdrave kmečke logike vklopite, pa bo vsem lažje. Saj dojenčki sami pokažejo, kdaj so pripravljeni na GH. In ja, tudi meni osebno se zdi, da pri 4. mesecih res ne moreš že vsega dati, no. Tudi, če vsi pediatri tega sveta (trenutno) tako propagirajo.
  . Malo zdrave kmečke logike vklopite, pa bo vsem lažje. Saj dojenčki sami pokažejo, kdaj so pripravljeni na GH. In ja, tudi meni osebno se zdi, da pri 4. mesecih res ne moreš že vsega dati, no. Tudi, če vsi pediatri tega sveta (trenutno) tako propagirajo.