Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Hlačke za odpravljanje celulita 9.1.2008 23:31:36
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, črne spuščajo barvo. Zato pa so boljše zelene.
|
|
|
|
RE: Hlačke za odpravljanje celulita 10.1.2008 8:30:15
|
|
|
|
Spark
|
Če bojo noge črne se mogče ne bo videlo celulita
|
|
|
|
RE: Hlačke za odpravljanje celulita 10.1.2008 8:51:45
|
|
|
|
Lenny
|
Še dobro, da imam zelene. Čeprav obupno izgledajo Učinek pa je pozitiven, tako da je za potrpet
|
|
RE: Hlačke za odpravljanje celulita 10.1.2008 9:10:46
|
|
|
|
tititi
|
joj groza! Ne me hecat! Kolko časa pa misliš da puščajo barvo?!?! Ker jaz jih bom kr prala dokler ne bo nehalo puščat!!! Si kr mislm da če se mi tista črna barva zarije v pore da je hudič!!! Pa še zdepilirane nogice...jao kaj sem jaz kupila!?!?!? Zakaj mi pa prodajalka nč ni rekla!!! Bemti ji!!! A se lahko kej uničijo?!? Verjetno samo mila ne smem uporabljat pa ne sušit na radjatorju? Lenny (in ostale) kaj pa počnete z njimi? Jih oblečete pa na steper/kolo. K na aerobiko nebi jaz z njimi glih hodila = obupno zgledam v teh pajkicah Drgač pa še dobro da sem po pomoti kupila srednjo šteilko (42-46) k jih komi gor spravm, kljub temu, da je moja konfekcijska 38?!?!? Lep dan vsem in hvala za odgovore.
|
|
|
|
RE: Hlačke za odpravljanje celulita 10.1.2008 11:01:50
|
|
|
|
Lenny
|
Lepo se napackam z gelom, navlečem to čudo nase, trenerko čez, pa sem pripravljena za sprehod, sesanje, delanje trebušnjakov, obešanje perila in podobne čudovite akcije. Obleči nekaj čez, bo toplotni učinek še boljši.
|
|
RE: Hlačke za odpravljanje celulita 10.1.2008 12:32:40
|
|
|
|
natasarobi
|
A to nisto tiste, ki jih imajo v top shopu? Tam jih je baje zmanjkalo. A lahko na zs ime podjetja, če ni iz top shopa - jaz bi to tudi imela.
|
|
|
|
RE: Hlačke za odpravljanje celulita 10.1.2008 13:00:00
|
|
|
|
tititi
|
natasarobi sem ti poslala zs Lenny pol jih ti ne nosiš samo med "akcijo" ;) Pa tudi po več ur na dan potem? Ne sam eno kot piše na navodilih?!? Mal me "skrbi" da če to povečuje potenje da ne bom tam na sprehodu vsa prepotjena pol...pol se pa na čaju ustaviš in prehladiš!?! A s kremo se tud po bušiju namažeš? Kakšen učinek pa opažaš? A sam na celulitu al tud dejansko zmanjšanje obsega nog? Hvala za odgovor.
|
|
|
|
RE: Hlačke za odpravljanje celulita 10.1.2008 13:15:08
|
|
|
|
Lenny
|
Jah, s tem čudom gor ne grem na kofe To je za en dober hiter marš, potem pa pod tuš. Namažem trebuh, rit in noge do kolen. Če pa ni možnosti za hojo ali drugačno miganje, tudi sesanje pomaga. Razlika? Koža je fino gladka, bolj napeta, posledično se celulit manj vidi. Pomoje čisto odpraviti celulita ne gre, z malo kontrole pri hrani, dosti vode in miganja pa se bo pozitivni učinek zagotovo poznal.
|
|
RE: Hlačke za odpravljanje celulita 28.2.2008 20:24:36
|
|
|
|
anya25
|
Mene pa zanima, kje ste kupile te hlačke, kako se imenujejo in koliko kaj stanejo. Ali se lahko pod te hlačke namažeš s katero koli anticelulitno kremo?? Mogoče pa res kaj pomaga
|
|
|
|
RE: Hlačke za odpravljanje celulita 29.2.2008 9:35:12
|
|
|
|
ženska
|
No dejmo punce, kje dobiš te hlače? Tud jst bi jih imela za na Leg magic, ki je definitivno učinkovita in odlična stvar. Prosim za odgovor!!
|
|
|
|
RE: Hlačke za odpravljanje celulita 29.2.2008 9:51:00
|
|
|
|
Lenny
|
Kupiš v Tuš-evi drogeriji So pa iz linije Afrodita. Zdaj bo pa hudič, če je to reklama
|
|
|
|
RE: Hlačke za odpravljanje celulita 29.2.2008 9:59:06
|
|
|
|
ženska
|
Don t worry. Pa res delujejo? Kaj pa cena?
|
|
|
|
RE: Hlačke za odpravljanje celulita 29.2.2008 10:48:22
|
|
|
|
gojska
|
jest jih mam že od jeseni. Sem si ful velike kupila 46 se mi zdi pa jih nisem gor spravla joj že sam ko sem probavala sem shujšala..........pol sem jih pa nazaj v škatlo dala mogoče bo zdaj boljš, kaj je s to črno barvo, jest ne bi rada mozolov fasala sploh na tale celulit ne
|
|
|
|
RE: Hlačke za odpravljanje celulita 2.3.2008 11:08:40
|
|
|
|
Anonimen
|
Koliko stanejo? Kakšno št. pa naj vzamem če je moja konfekcijska 44
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?