Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

.
pri tej starosti zadostovat obrok goste hrane... mililitrov oz. gramov GH nisem nikoli stela, ker je brezveze...
) z dvema žličkama čokolina not. čudakinja.
če praktično nič ne poje, ga še podojim, sicer pa ne. če je pa lačen, mi pa na postelji hitro pokaže, ko začne glavico riniti v moje dojke
drugače ga pa potem podojim prej kot bi sicer jedel. konec koncev se bo dojil samo še kakšen mesec, tako da ga z veseljem še pristavim.
. Kakšno zelenjavo ste dajale na začetku? Mi smo zaenkrat krompir, bučke, bučo in korenje. gremo bolj počasi, ker je rizična za alergije. Bomo verjetno zdaj poskusili še cvetačo, priporočate še kaj drugega? Riževe kaše, ki jih narediš z vodo, že imajo dodano mleko v prahu?
. jaz sem mu dala enako kot ti, brokoli mu je imel na začetku premočen okus, tko da sem ponavadi naredila različne kombinacije zelenjave, pa mal začimb za popestritev. Kasneje sem delala še govnača - zelje pokuhaš v vodi in jo nato odliješ (da ne napenja), pol pa skuša krompir in do konca zraven še narezano zelje pa speštaš, ko je starejši daš še mal česna zraven kuhat. Al pa ajdova kaša z zelenjavo, samo to res mogoče ni za začetek. Ma na začetku je res kr precej enolično, enkrat sadje, drugič zelenjava... Riž je pa najbolje, da sama razkuhaš kadar imaš čas. drugače imaš kašice z ali brez AM.