|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   QUINNY - freestyle 3XL comfort ali speedy SX
18.1.2005 13:18:01   
Joni
Lepo pozdravljene,

ta vikend sva z možijem hodila po Baby centru in Arielu, ter ogledovala vozičke. Ker sva to počela prvič, nama ni bilo kake pol ure sploh jasno, kako in kaj! No, potem sva s pomočjo prodajalke ugotovila, da je košarica pa lupinica in voziček. Do sem, vse o.k.! Zapičila sva se v Quinny-a, Freestyle 3XL comfort ali pa Speedy SX. Pa me zanima, kakšne prednosti imasta in pomanjkljivosti. Meni je pomembno, da gre v manjši avto, pa da ni preveč okoren za sestavljat! kako pa je z vodljivostjo pri sprednjem kolesu, ki se lahko vrti za 360 stopinj!

Imam pa namen kupit oboje (košarico in lupinico)! Rok imam pa julija!

Prebrala sem si starejše poste na to temo, pa direktne primerjave teh dveh nisem zasledila - mogoče sem spregledala. Veliko je informacij o freestylu, o Speedy SX pa ne - ima mogoče katera Speedy-a SX in kako se obnese!

Hvala vam za vaše super odgovore, kakršnakoli informacija bo pomagala!

Joni:metulj:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   QUINNY - freestyle 3XL comfort ali speedy SX
18.1.2005 13:56:22   
fricka
Ne poznam teh dveh tipov, tako da ti žal ne bom direkt odgovorila na vprašanje. Jaz sem se odločila za Peg-PEREGO Pramette, ker je lahko od rojstva do konca- se zelo enostavno popolnoma zravna, ima pokrivalo za nogice- kot zimska vreča, je najlažji med vsemi vozički na tržišču, pa še sestavi se najbolj minimalno- kot marela. Zame, ki bom veliko sama z otrokom je daleč najboljša rešitev. Je pa cenejši kot v Baby Centru pri uvozniku, ki ima trgovino na Celovški med Staro cerkvijo in Tivolijem ob cesti.Poglej in preveri cene tudi na www.mami.si v spletni trgovini sonček.

(odgovor članu Joni)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   QUINNY - freestyle 3XL comfort ali speedy SX
18.1.2005 14:08:04   
Joni
Hvala za odgovor, bom preverila tudi ta voziček, najprej sva se res zapiknila v Quinny-a, samo je treba pogledat tudi ostale in njihove dobre strani!

Še enkrat hvala,

Joni:metulj:

(odgovor članu Joni)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   QUINNY - freestyle 3XL comfort ali speedy SX
18.1.2005 14:17:46   
Anonimen
Speedy-ja ima Niki5:)


(odgovor članu Joni)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   QUINNY - freestyle 3XL comfort ali speedy SX
18.1.2005 14:17:58   
123
Speedy je lazji in se zlozi morda nekoliko na manjse dimenzije. Sedezni del je obrnjen samo naprej in se ga ne da poloziti v lezeci polozaj tako, da za novorojencka potrebujes se kosaro. Prav tako se da montirat tudi lupinico.
Freestyle je nekoliko tezji, se pa sedez obrne v obe smeri tako, da, ko je otrok majhen ga imas lahko obrnjenega k sebi. Sedez se tudi postavi v lezeci polozaj tako, da kosare niti ne potrebujes. Lupinica pa se motira enako kot pri Speedy-ju.
Speedy je nekoliko cenejsi vendar moras kupiti se kosaro, ki pa je nova kar draga. Vodljivost obeh je zelo dobra tako, da tukaj ne izstopa noben od obeh modelov. V avtu oba zasedeta kar precej prostora, se posebej, ce s sabo peljes se kosaro. Nekoliko prostora privarcujes le s tem, da snames vsa kolesa.

LP

(odgovor članu Joni)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   QUINNY - freestyle 3XL comfort ali speedy SX
18.1.2005 23:32:23   
StBarbara
Mi imamo Spedija sx_ful zadovoljni, zelo vodljiv

(odgovor članu Joni)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   QUINNY - freestyle 3XL comfort ali speedy SX
19.1.2005 1:14:58   
brinaa
Tudi jaz imam Speedija sx in je zakon.
Na začetku je itak bolje imeti košaro, je dojenček veliko bolj zavarovan v njej, je pa res, da sem jaz rodila konec septembra in od takrat dalje uporabljam košaro. Če boš rodila pozno spomladi, se košari lahko izogneš.
Speedy je zelo lahko vodljiv, tudi po trgovinah ga obračaš kar z eno roko, mislim da ima tudi nekoliko manjšo medosno razdaljo med zadnjimi kolesi kot Quinny, boš še videla kako prav ti to pride, ko rineš voziček med kakšnimi prodajnimi pulti ali pa skozi ožja vrata.
Jaz košare čez mesec dni ne bom več potrebovala, bo mala stara pet mesecev in če jo bosta potrebovala se mogoče lahko zmenimo za ugodno ceno.
LP

(odgovor članu Joni)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   QUINNY - freestyle 3XL comfort ali speedy SX
19.1.2005 19:14:37   
sky
Pozdravljene!

Tudi mi smo pred isto dilemo, zato z veseljem prebiram vase odgovore.

Meni in mojemu dragemu je bolj vsec Speedy SX. V tem primeru bom vsekakor kupila kosaro (po moznosti rabljeno).

V info vsem, ki jih zanima:
Freestyle 3XL Comfort stane v Turbo Limacu na Hrvaskem 2.999 KUN (cca. 100.000 SIT), Speedy SX pa 1.999 KUN (cca. 66.000 SIT).

Lep pozdrav,
Sasa

(odgovor članu Joni)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   QUINNY - freestyle 3XL comfort ali speedy SX
19.1.2005 21:01:06   
Joni
Superca, hvala vsem za odgovore, bo treba it še enkrat v trgovino in si zadeve še bolj natančno ogledat! Pa tudi razlika v ceni ni zamerljiva!

Če ima katera še kake ideje, kar na plano!:bravo::bravo::bravo:

Joni:metulj:

(odgovor članu Joni)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   QUINNY - freestyle 3XL comfort ali speedy SX
21.1.2005 14:53:48   
pravljica
brina, a paše ta košara tudi na comforta? ful ful ful bi bla vesela, ker bi jo takoj kupla za eno razumno ceno :) kakšne barve je?

(odgovor članu Joni)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   QUINNY - freestyle 3XL comfort ali speedy SX
26.1.2005 23:15:45   
brinaa
Oprosti pravljica,
sem šele danes šla pregledat debate za nazaj.
Košara je : QUINNY XL FORMULA by maxi cosi.
Mislim, da paše na vse Quinny-je in maxi-taxi vozičke. Najbolje je, da se pozanimaš pri infantinu, če paše na tvoj voziček.
Je zelo lepa, srebrne barve, če hočeš, ti jo bom slikala in fotko poslala. Prodajala jo bom pa šele čez kak dober mesec, torej bo takrat rabljena cca. 5 mesecev. O ceni še sploh nisem razmišljala,tam za kakšnih 22000 sit bi jo že prodala, upam le, da v kratkem kašna sorodnica ne oznani, da je noseča, ker se mi zdi, da že zdaj prežijo na vso našo opremo, pa še sploh niso noseče, he he.
LP Brinaa

(odgovor članu Joni)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   QUINNY - freestyle 3XL comfort ali speedy SX
26.1.2005 23:18:09   
brinaa
Aja, pa pri moji košari so tudi zraven dežno prekrivalo, mrežica proti mrčesu in prevlekica za dekico, čeprav jih jaz še niti enkrat nisem potrebovala.
LP

(odgovor članu Joni)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Nosečniška zgodba: Zakomplicirano do konca
Po perfektni nuhalni svetlini se odločim, da grem še na zadnjo vožnjo z motorjem. Končala se je veliko prej, kot sem nač...




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?