|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   dr. Strahova, vase mnenje..
29.6.2006 11:45:28   
Anonimen
Kaksne izkusnje imate z njo? Se zna posvetiti pacinetu in je pripravljena odgovoriti na vsa vprasanja?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   [Brisano sporočilo]
29.6.2006 11:53:29   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: dr. Strahova, vase mnenje..
29.6.2006 12:01:07   
urška76
O njej lahko rečem samo najbolše. Do sedaj mi je vedno odgovorila vse kar me je zanimalo (in kar mi ni ona že med pregledom razložila). Tudi, če ima polno čakalnico si vzame čas in te ne obravnava po tekočem traku, ker se ji pač mudi. Po upokojitvi moje prejšne g, sem si izbrala njo (na podlagi pozitivne izkušnje z NS) in mi ni žal. In tudi, tiste punce, ki jih poznam in hodijo k njej so z njo izredno zadovoljne.
A iščeš novo g, ali imaš ti z njo drugačno izkušnjo?

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: dr. Strahova, vase mnenje..
29.6.2006 12:09:25   
Bubamaraa
Jaz sem bila pri njej na NS....In je ženska na mestu...... Vzela si čas mi je zelo lepo vse pokazala, obrazložila in skratka samo pohvalne besede lahk rečem o njej...... 

_____________________________

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…



(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: dr. Strahova, vase mnenje..
29.6.2006 12:39:43   
crci06
draga anonimka... (pa četudi ti je ime Darja user posted image )

O dr. Strahovi... kapo dol.

Že ko sem klicala za NS na 2 različni številki, ker se mi ni nihče javljal (po vezah sem dobila drugo), se mi je odglasila izjemnooo prijazna sestra in mi že po telefonu razlagala, kako bo na NS... (SEM SI PRAV REKLA; DA JO MORAM V ŽIVO POHVALIT; PA SEM OD VSEH PRESENEČENJ POZABILA!!)

Ko sem "spoznala" dr. Strahovo, sem bila prepričana, da se mi je kar ona odlasila, al pa so tam vsi tako prijazni!

Žal mi je sicer, ker nisem dobila slikic...  user posted image  Ne vem sicer zakaj ne, ker na UZ se je vse lepo videlo, pa vseee mi je razložila!!

Edino to bi vam mogoče razložila:
jaz sem bila ena izmed tistih, ki po NS damo kri še za nadaljnje teste...
Jaz sem seveda zapaničarila, vendar smo ugotovili, da je vse OK (sklepam po tem, ker sem samo dobila izvid in me niso nič več klicali)
=> dr. Strahova se trudi za res zdrave dojenčke in nas daje na nadaljnje preiskave, da bio izključila miljoninke možnosti napake... Bolj ziherašica, tako, da ne delat panike! (kot sem jo jaz)

LP! 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: dr. Strahova, vase mnenje..
29.6.2006 13:16:49   
BarbaraO
No, tudi jaz sem si po priporočilu kolegice izbrala dr. Strahovo za novo ginekologinjo (potem, ko se je dr. Fetihova uradno upokojila). Pa moram reči, da sem do sedaj precej razočarana in kar malo jezna nanjo. Res je, da se je na NS zelo posvetila vsem meritvam in zraven vse komentirala (ampak, konec koncev je to PLAČAN pregled - torej že nima vzroka za neprijaznost).
Sicer pa me je že dvakrat dobesedno nahrulila, kaj delam, da sem se ful preveč zredila in da naj se začnem pazit, da menda ja hočem biti seksi nosečnica, da ona se je v celi nosečnosti zredila 7 kg itd. Redim se resda preveč, vendar sem se tudi v prvi nosečnosti, pa mi Fetihova enkrat samkrat ni rekla, da sem predebela!! Ker je sestra drugo punčko rodila zelo prizadeto, sem seveda pri NS hotela nedvoumno pritrditev, da se dobro vidi nosna kost, cela zgornja ustnica itd. In ker ji nisem vedela povedati, kateri kromosom je imela okvarjen, se je začudila s tako aroganco, da bi jo najraje klofnila. No, ko sem ji kasneje nesla pokazat celotno dokumentacijo, se je pa delala pametno, ker punčka sploh ni imela okvare kromosoma (ona mi je prej seveda zatrjevala, da enega je pa že morala imeti). Potem je bila še pametna, da sedaj je pa sestrina punčka zagotovo že zelo v redu in da se najbrž (glede na izvide) dokaj normalno razvija. Seveda sem jo prekinila, da je punčka že pred dobrim letom umrla. Pa je rekla samo: "A, ha." Nakar je bila pametna, ko sem ji povedala, da so jo imeli praktično od rojstva v bolnici v Stari Gori pri Novi Gorici (ker je potrebovala 24 urno nego): "Ja, kako pa to, da jo niso imeli doma? A vi ne bi imeli svojega otroka raje doma?" Če bi videla, kako prizadeta je bila in če bi imela doma še enega 2 letnega otroka (takšno situacijo je imela moja sestra), bi zagotovo ne izustila tako neumnega vprašanja (še posebej, ker je iz stroke!!). Odgovorila sem ji le, da je težko na to odgovoriti, dokler nisi sam na tem.
No, potem pa še ena blesava izjava z njene strani. Ker je moja hčerkica alergična na mleko in jajca, sem jo vprašala, kolikšna je verjetnost, da bo alergik tudi novorojenček. Odgovorila mi je, da sicer velika, vendar naj bom preventivno kar že sedaj na isti dieti kot jo ima hčerka (tisti, ki imate alergične otroke, najbrž veste, kolikim živilom se morajo odreči). Sem ji odgovorila, da to pa verjetno ne bom, ker je zame to precej težje kot za hčerko, ki pozna le te vrste hrano od rojstva. Pa mi pravi: "Ah, kaj, dajte si duška. Kupite si jagode in si privoščite, saj najbrž ne boste imeli več otrok." Ja, kako, hudiča, pa lahko ona predvideva, da pri svojih 31. ne bom hotela mogoče še 3. otroka?! Ta izjava me je še posebej pogrela, ker nameravam imeti še enega. S kakšno pravico mi ona, kura prepotentna, že kar določi, da verjetno ne bom imela več otrok! Še danes sem jezna nanjo!! Pri njej vztrajam samo zato, ker je ZD Domžale ravno na poti med domom in službo in ker imajo tudi laboratorij. Sicer bi jo že zamenjala.

Močno upam, da je res tako dobra kot pravite ostale, ker meni deluje zelo naduta (pravega profesionalnega odnosa zagotovo nima). Mene tudi moti, da se ne posveti izključno tvojim problemom in vprašanjem, ampak kar pametuje še s primeri iz svojega življenja. Mene vendar ne zanima njeno življenje in problemi in ne vem kaj. Naj bi se osredotočila le name - saj je v takšni službi, da se to od nje pričakuje!

Mogoče sva imeli pa ravno midve kratek stik. Z nekaterimi 'babnicami' se pač ne ujamem (pa moram reči, da redko pridem v konflikt). Kakorkoli že, spoznaj jo sama - iz svoje plati. 

_____________________________

Če imaš 3 sončke, dan ni nikoli oblačen :-)))

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: dr. Strahova, vase mnenje..
29.6.2006 14:26:38   
crci06
no, v bistvu sem tudi jaz že slišala, da je full ok, ampak, ko pa ni, je pa FULLLL...

(odgovor članu BarbaraO)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: dr. Strahova, vase mnenje..
29.6.2006 14:26:50   
ssprdamj
Zivjo!

Sem oseba, ki jo je precej strah zdravnikov. No, povedati moram, da so bile moje izkusnje v ambulanti dr. Strahove (v casu 1. nosecnosti) izjemno pozitivne. Tako ona kot vse sestre so prijazne in moram reci, da sicer je bilo potrebno nekaj casa cakati (gneca), ampak me nikoli ni na hitro odpravila.
Torej o njej res samo naj naj.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: dr. Strahova, vase mnenje..
29.6.2006 18:31:01   
naja78
same pohvale.odvisno kolk se pustiš zmest,če štekaš....tako je pri vsemu,,,,noben G ne leze vate.....

(odgovor članu ssprdamj)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: dr. Strahova, vase mnenje..
29.6.2006 18:44:56   
ElaM




Pri njej sem bila na NS in imam zanjo samo pohvale.
Bila je strokovna, vse je razložila, prijazna, skratka doktorca na mestu.user posted image




_____________________________

:)

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: dr. Strahova, vase mnenje..
29.6.2006 19:40:07   
lelaval
Tudi na štajerskem koncu je na dobrem glasu. Marsikatera gre k njej.

_____________________________

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: dr. Strahova, vase mnenje..
29.6.2006 20:25:07   
husa




Strahova....
Slišala sem, da je ena izmed boljših...Pa sem si jo izbrala za ginekologinjo.
In bila globoko razočarana....in jeznauser posted image

Po vseh pregledih pri njej sem odšla brez konkretnih odgovorov...Verjetno sem imela smolo, ker sem bila vedno na vrsti zadnja in se ji je seveda mudilo domov! Pa to ni razlog, da te kot zaskrbljeno nosečnico hitro odpravi!!!
Je pa moja prijateljica imela hude ginekološke težave in je šla po priporočilih k njej po drugo mnenje. In kaj ji je rekla?! Upam, da si verna, ker lahko kar začneš molit, če hočeš otroka......Odjokala je domov in možu ponudila ločitev, ker ona pač ni sposobna imeti otrok....A je to odgovor strokovnjaka?
Znanka, ki se je dolgo trudila zanositi, potem je pa le šla na teste in so bili ok, pa je od nje slišala : "ja draga moja,  najdi si drugega poštarja..."
Ne vem...Včasih strokovnost in dober glas, ki si ga konec koncev lahko kupiš tudi z reklamo, nista dovolj.
Potrebna je tudi človečnost in ne zaverovanost vase...
To je moje mnenje in izkušnje...Odločitev pa tvoja....
Sama še vedno hodim k njej-vprašanje pa je, kaj bo, če bom imela kakšne komplikacije in mi jih bo servirala na neprimeren način.






(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: dr. Strahova, vase mnenje..
30.6.2006 6:46:34   
Anonimen
Meni se zdi po pravici povedano malo patetična. Na preiskavi NS je pogledala mojega dragega in mu rekla da je 12 tednov še vedno rizično in da lahko grem v štacuno sama le po 1/2 kile kruha - dobesedno tako se je izrazila. kolikor sem se pogovarjala z drugimi, ki so bile pri njej, je ona itak gromozansko navdusena nad vsakim otrockom pri katerem meri NS. Profesionalka kar se tiče PR, ni kaj rečt. Če hočeš it k eni, ki ti bo popihala na dušo, kako lep otroček raste v tebi in oh in sploh ... ni boljše.

Jaz bom naslednjič šla h kakemu realistu v porodnišnico.

(odgovor članu husa)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: dr. Strahova, vase mnenje..
30.6.2006 8:49:29   
atanja
Kar ne morem verjet da imamo isto zdravnico. Jaz sem prišla k njej pred enim letom ker sem imela prej res grozno. Mal me je bilo strah teh pregledov ginokoloških in una me je sam nadirala. Ko sem prišla k Strahovi mi je pa full lepo potrpežljivo vzela bris. Ko sem ji rekla da bi rada zanosila mi je edino rekla(od tabletk sem se zredila 10kg), mi je rekla da naj malo počakam in shujšam, kar bi bilo res dobro in da naj potem zanosim. Pa še rekla mi je da ve da ni lahko ampak da naj se potrudim. Ampak nisemo zdržal in sem v 5m. Nič mi zaenkrat ne teži, Pri pregledu je zelo natančna in zdaj ko je nekaj najdla pri dojenču me je takoj naprej poslala, in se dogovorila za pregled. Tako res pohvalno ker marsikatera bi počakala. In tudi ko je vidla da sem prestašena me je res lepo pohvala in tudi vzela si čas čeprav je imela polno čakalnico.
Ne vem. Upam da bom imela še tako dobre izkušnje z njo.
Mi je tudi všeč ker je tok sproščena ker se heca da mal pozabiš na živčnost-vedno sem živčna ko pridm.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: dr. Strahova, vase mnenje..
30.6.2006 10:15:22   
MaliPrinc
Ja tudi jaz ne morem verjet, da je govoro o isti zdravnici. Jaz imam z njo same pozitivne izkušnje. Sem bila ravno zadnjič zadnja na vrsti tisti dan in se ji ni prav nič mudilo domov. Lepo si je vzela čas, opravila ultrazvok, vse razložila. Pri meni je vedno zelo prijazna in se mi posveti. In to, da ne bi bila realna se mi sploh ne zdi, je pa bolj direktna in pove kar si misli. Samo meni je to vredu, ker potem točno veš pri čem si, ne pa da nekaj olepšuje. V glavnem jaz sem zelo zadovoljna in je ne mislim menjat niti pod razno.

_____________________________

<a href="http://lilypie.com/"><img src="http://lmtf.lilypie.com/s5L8p2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Maternity tickers" /></a>

(odgovor članu atanja)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: dr. Strahova, vase mnenje..
30.6.2006 10:26:06   
Anonimen
Tudi jaz sem želela zamenjati svojo G (Šelih - Martinec) in sicer z dr. Strahovo, saj sem o njen slišala same pohvale...
Pa sem prejšnji teden potrkala na njena vrata in me je sestra gladko odvrnila češ da ima preveč dela s svojimi nosečnicami...
Tudi sama sem noseča, sem ji povedala in je rekla, žal pojdite drugam user posted image

Anonimna 3 - februarčica

(odgovor članu MaliPrinc)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: dr. Strahova, vase mnenje..
30.6.2006 10:34:06   
MaliPrinc
Ja saj nosečnic nas je pa zdaj pri dr. Strahovi res veliko. Pa ponavadi odsvetujejo menjavo ginekologa v času nosečnosti. Mislim, da že nosečke ne želi na novo vzet noben ginekolog.

_____________________________

<a href="http://lilypie.com/"><img src="http://lmtf.lilypie.com/s5L8p2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Maternity tickers" /></a>

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   [Brisano sporočilo]
30.6.2006 11:02:40   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu MaliPrinc)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: dr. Strahova, vase mnenje..
30.6.2006 11:41:06   
MaliPrinc
Ja verjetno je res odvisno od razloga. Ker če se preseliš na drugi konec države res nima smisla se vozit tako daleč na preglede. Verjetno nočejo menjat samo, če bi želel to iz kakšne kaprice.

_____________________________

<a href="http://lilypie.com/"><img src="http://lmtf.lilypie.com/s5L8p2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Maternity tickers" /></a>

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: dr. Strahova, vase mnenje..
2.7.2006 8:58:26   
Anonimen
Jaz sem tudi zelo zelo razočarana nad njo in jo bom 100% zamenjala!!!!!!!

Ali se vam zdi vredu, da me 6 tednov po porodu sploh ni pregledalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Jaz še danes ne morem verjeti? Ali ni ravno to bistvo pregleda po porodu, da pogleda, če je vse vreduuser posted image user posted image user posted image user posted image


Pa tudi, ko sem bila noseča, nisem bila zadovolna z njo. To je bila moja tretja nosečnost, tako da sem vedela, da v trebuhu ni vse tako, kot mora biti. Na koncu nosečnosti me je namreč res vse zelo bolelo, tako da se včasih tudi premakniti nisem upala in trebuh mi je skoraj 3 tedne non stop otrdeval dan in noč na 10 minut, pa sem ji to pojamrala, pa je rekla, da me nima smisla pregledovat, da ko bo šlo zares, bom šla pač rodit.
Ko sem pa rodila, so pa rekli v porodnišnici, da še dobro, da sem rodila sedaj malo prej, ker se otročku notri ni dobro godili, na koncu namreč sploh ni dobival zadosti hrane, tako da je notri samo "hiral",...tako so se izraziliuser posted image
Kako bi se to lahko končalo????????????? Imela sem veliko srečo!

Pa en spontani splav pred nosečnostjo in krvavitev v tej nosečnosti, pa delovno mesto, kjer se uporabljajo laki, barve, acetoni,..........vse to in še več, se ji ni zdelo zadosti za bolniško. Jaz sem sicer vztrajala in mi jo je potem s težavo dala,...

To so moje izkušnje z njo, pa še več bi lahko napisala.


(odgovor članu MaliPrinc)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: dr. Strahova, vase mnenje..
2.7.2006 19:47:11   
urška76
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Pa en spontani splav pred nosečnostjo in krvavitev v tej nosečnosti, pa delovno mesto, kjer se uporabljajo laki, barve, acetoni,..........vse to in še več, se ji ni zdelo zadosti za bolniško. Jaz sem sicer vztrajala in mi jo je potem s težavo dala,...



To me pa čudi. Jaz sem ji samo omenila, da upam, da mi ne bo treba več se skregat v službi in delat v lakirnici, pa mi je že pisala listek za bolniško do začetka porodniške. Se mi tud zdi, ko da se pogovarjamo o dveh različnih g.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   RE: dr. Strahova, vase mnenje..
3.7.2006 8:28:10   
Anonimen
Urška76, meni je rekla, da bi moral delodajalec poskrbeti za to in me dati na kakšno drugo delovno mesto, pa sem ji rekla, da to ni možno, da ne bi bilo nikjer dosti drugače, ker se povsod uporabljajo te stvari, ampak ona mi je vsakič sproti morila s tem.

Ja, res, kot da se govori o dveh različnih osebah.

(odgovor članu urška76)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
   RE: dr. Strahova, vase mnenje..
4.7.2006 9:36:21   
supermami
Jaz pa lahko v njen zagovor povem le to, da je bila na NS vredu. Zelo prijazna in vse je razložila, kar sem vprašala. Res pa je, da sem jo videla samo enkrat.
In da je bil pregled samoplačniški user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   RE: dr. Strahova, vase mnenje..
4.7.2006 12:36:28   
crci06
mogoče je pa to ženska, ki se obrača po vetru oz. je zelo čustvena/vzkipljiva.... Zdaj solze, zdaj smeh :)

(odgovor članu supermami)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   RE: dr. Strahova, vase mnenje..
17.7.2006 14:47:41   
Višnja
vse ki hodite k dr. Srahovi...kaj ima 3d ultrazvok????

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?