|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: dr. Strahova, vase mnenje..
17.7.2006 20:25:07   
urška76
IZVIRNO SPOROČILO: Višnja

vse ki hodite k dr. Srahovi...kaj ima 3d ultrazvok????


Žal ne.

(odgovor članu Višnja)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: dr. Strahova, vase mnenje..
18.7.2006 8:24:33   
Višnja
Hvala Urška76....user posted image

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: dr. Strahova, vase mnenje..
1.8.2006 13:37:44   
ak
Moje mnenje o dr. Strahovi je samo najboljše, kot sem že nekoč napisala. Pri meni je bila zmeraj profesionalna, vedno si je vzela čas in meni in možu vse razložila, nama pokazala vse na UZ, tako da sva res videla. Kolikor vem, dobijo letos tudi v Domžalah 3D UZ, eni moji prijateljici ga je dr. Strahova že naredila, ko so ga imeli v ZD Domžale na posodo. Jaz ji vsekakor 100% zaupam, saj sem tudi ob njeni vzpodbudi in priaznih besedah postala mamica danes 6 mesečne puncke, ki je moj sonček.
Naj dodam, da me je tudi po porodu normalno pregledala, da je ugotovila, da je vse ok in se že veslim in upam na naslednjo nosečnost, ki jo bo definitivno tudi ona spremljala.

lp
ak



(odgovor članu Višnja)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: dr. Strahova, vase mnenje..
1.8.2006 14:37:59   
emaa
Ko je imela ta 3D UZ na posodo sem imela tudi jaz prvi pregled, pa imava slikice najinih dveh user posted image  s prvega pregleda v 3D izvedbi. Upam, da dobijo novi UZ čimprej.

(odgovor članu ak)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: dr. Strahova, vase mnenje..
9.8.2008 22:57:28   
tan1
Sama lahko dr.Strah samo pohvalim. Res sem vesela da je moja ginekologinja in lahko povem da sem že drugič mamica in sem z njo zelo zadovoljna. Resnično sem ji iz dna srca hvaležna za vse. Skozi obe moji  user posted image je bdela nad mano in ko se ji kaj ni zdelo vredu je to tudi preverila in ustrezno ukrepala. Po svojih močeh je pomagala da sem rodila dva prekrasna otročička. Zato se ji tukaj še enkrat iz srca za vse najlepše zahvaljujem.

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   RE: dr. Strahova, vase mnenje..
10.8.2008 7:54:29   
Cveta28
Punce, vsak G ima svoje napake in prepričana sem, da nobeden ni "perfect". Kot smo si med seboj nosečke različne, takšni so tudi naši G. Jaz sem mnenja, da imamo pravico do G, ki nam ustreza in imamo zaupanje v njihovo delo. Res pa je, da ob tem babyboom-u G nič kar radi ne sprejemajo novih pacientk. Vsem želim veliko sreče!

(odgovor članu tan1)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   RE: dr. Strahova, vase mnenje..
10.8.2008 10:55:56   
ključek
Jaz sem bila pri njej na NS....In je ženska na mestu...... Vzela si čas mi je zelo lepo vse pokazala, obrazložila in skratka samo pohvalne besede lahk rečem o njej......


isto pri meni!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Bubamaraa)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   RE: dr. Strahova, vase mnenje..
26.8.2008 17:58:41   
jada
živjo

kar se tiče dr. Strahove. Sama sem zamenjala po prve porodu ginekologinjo in lahko rečem da sem naredila prav. Sedaj v tretji nosečnosti je moja ginekologinja dr. Strahova in moram reči da sem pri njej obravnavana popolnoma drugače kot sem bila v prvi nosečnosti. Na vseh pregledih mi lepo razloži kaj pomeni kakšna stvar. Sama nuhalna svetlina je pri njej velik bolj izčrpna kot drugod, da pa o morfologiji sploh ne govorim. Več kot polovico stvari ki sem jih videla pri njej na tem pregledu in ki mi jih je razložila ona, jih pri prvi nosečnosti nisem izvedela, pa sem imela vseeno strokovnjaka na tem področju. Tudi vmes ko sem imela v drugi nosečnosti splav mi je že nakazala da nekaj ni uredu in da upa da se bo vse srečno končalo, to je povedla zelo človeško in sočutno. In še danes sem ji hvaležna ker me je že vmes opozorila da se mogoče moja druga nosečnost ne bo iztekla po pričakovanjih (kar je na koncu tudi bilo). Tudi po splavu mi je svetovala kako in kaj naprej ter spodbujala da bomo končno kmalu dočakali naslednjo nosečnost.

Tako da jaz imam z njo zelo dobre izkušnje. LP user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   RE: dr. Strahova, vase mnenje..
26.8.2008 20:56:27   
Mandek
Ko berem tele poste, me nekaj silno moti...
Ali se samo meni zdi ali pa se njeno obnašanje in odzivanje do pacientk vedno odraža skozi kilograme?user posted image


_____________________________

Bistvo je očem skrito. Kdor hoče videti, mora gledati s srcem. (Mali princ)

(odgovor članu jada )
Neposredna povezava do sporočila: 34
   RE: dr. Strahova, vase mnenje..
27.8.2008 0:00:05   
Majuska
Do mene in moje dragega je bila na NS izjemno prijazna, dobila sva ful slikic in nasploh sem imela zelo pozitivno izkušnjo.

_____________________________

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008


(odgovor članu Mandek)
Neposredna povezava do sporočila: 35
   RE: dr. Strahova, vase mnenje..
27.8.2008 8:06:57   
dana
Mandek njeno obnašanje se odraža še prek kaj drugega. Prek izobrazbe recimo. Moja sestra je tudi njena pacientka. Je bibliotekarka v knjižnici (tako da jo na videz Strahova tudi pozna) in ji enkrat reče nekaj o nekih novih KT, da ona bo razumela, tistim ki pa niso toliko izobražene pa tega sploh ne razlaga ker itak ne bi razumeleuser posted image   V glavnem do nje je vedno ful prijazna.

Moja mami je pa prav tako njena pacientka, pa razmišlja da bi jo zamenjala. Pred 10 leti je bila operirana in so ji vzeli maternico jajčnike pa pustili noter. No in ko je prišla k njej na pregled ji reče "saj vi pa jajčnikov sploh nimate" in kaj da hodi k njej na pol leta na pregled ker ji itak ni nič. Mami ima pa ravno zaradi tega posega kontrole na pol leta. In mi je prav hudo zanjo, ker sem ji ravno jaz priporočila to G (takrat so jo vsi samo hvalili), ko je šla njena v pokoj.

Tiste ki ste šle samo na NS k njej že lahko govorite v superlativih, realno oceno lahko povejo pa samo tiste, ki so njene pacientke.
Jaz sem napisala 2 popolnoma različne, in res, kot da ne govorimo o isti osebi.

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 36
   RE: dr. Strahova, vase mnenje..
27.8.2008 8:24:58   
ronja
K njej sem šla samo na NS, je pa bila precej boljša kot NS v Dravljah: pogledala je več stvari, izmerila več stvari, bolj natančen pregled, skratka.

Do mene je bila prijazna. Kar se tiče kg, je sicer res omenila, da sem suhica, ampak ji tega res nisem zamerila, saj sem bila res suhela - zaradi bruhanja sem shujšala pod normalno težo in res nisem zgledala najboljše... Kar se tiče izobrazbe, mogoče nam res več razloži, ne vem, ker sem k njej prišla že po diplomi.

So pa tudi ginekologi dobri za različne stvari - Strahova je mogoče bolj za nosečnost, kdo drug za menopavzo, tretji za okrevanje po operacijah... Moja prejšnja g. je bila dobra za pisat tabletke in tako, za nosečnost je bila pa res zanič, tako da dokler nisem zanosila, sem bila prepričana, da imam super g. - videla sem jo 1x na leto oz. potem bi moralo bit celo 3 leta, pa sem prej zanosila; preventivni pregledi pač, ker nikoli nisem rabila tabletk in ni bilo nikoli nič narobe z mano. V nosečnosti pa se res ni izkazala...

(odgovor članu dana)
Neposredna povezava do sporočila: 37
   RE: dr. Strahova, vase mnenje..
1.9.2008 11:01:50   
khurde
Jaz sem bila pri njej na NS, pa mi je bila ful arogantna. Do mojega se je obnašala, kot da ga ni zraven, ne vem, mene je to zmotilo, ker je bilo, kot da bi motil s svojo prisotnostjo, cel pregled ga ni niti pogledala, samo na začetku, mu je rekla, naj da žvečilni ven, ker jo bo lahko motil in dekoncentriral med pregledom.

Vprašala me je, če sem prebrala njeno brošuro, sem rekla da ja, da sva jo oba (ker sva jo res) mi je odgovorila: "No, potem ste pa seznanjeni s postopkom," in mi vmes ni nič kaj razlagala. Ful je na hitro delala, rekla je le, da se vidijo nogice in jih pokazala, to je bilo pa skoraj vse, kar sva slišala od nje, razen tega, da me je trikrat zaporedoma vprašala, če kadim, kot da mi ni verjela v prve. Pred pregledom sem vprašala, če je možno kak CD posnet, ker jih je ogromno reklo, da so na NS pri njej dobili CD, pa mi je rekla: "Za kaj takega pa se bova menili konec septembra, ko bi bilo v redu, da bi se naročili na morfologijo". Na koncu je le še rekla, zdaj bo pa treba še kri vzet, ampak pomoje bo v redu, ker so vsi ostali rezultati ok, samo NS je malo povečana. Midva itak oba zaprepadena, pa še oba prvič noseča, nama ni nič razložila, zakaj se gre itd., samo napisala napotnico in rekla dijo.

Mogoče je res lahko ful strokovnjakinja na svojem področju, samo ji pa manjka človeški faktor (po najinih izkušnjah). In sva se po pregledu odločila, da greva raje kamorkoli drugam na 3D, le da nama ona ne šari po trebuhu.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 38
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





Zatekanje nog v nosečnosti
Pogosta nosečniška težava, še posebej v drugi polovici nosečnosti so otekli gležnji in noge. Ali lahko otekanje prepreči...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?