|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Partner vara, punca sama doma z dojenčkom!
5.10.2008 10:09:47   
Sanca1
Pozdravljene!

S partnerjem sva zanosila in rodila lepo štručko Stašo 12.7.2008.
Dva tedna po rojstvu sem izvedela, da me vara s punco, ki jo na videz poznam.
To varanje je trajalo tri mesece in še malo. Do sedaj, ko sva si dajala času čas, se ni bistveno spremenil najin odnos. Z dneva v dan je bolj hladen in tako rekoč, mu je vseeno zame. Z menoj bi bil zaradi hčerke, ampak oba veva, da to ni najboljša rešitev.
Prišla sva tako daleč, da se bo odselil in midve s Stašo bova ostali sami.
Hudo mi je in trpim, še vedno ga imam zelo rada in zato mi je še toliko težje vse skupaj.
Sva pa tudi prišla do dejstva, da eden z drugim ne moreva, ter en brez drugega tudi ne.
Kar težko mu se je odseliti, iz dneva v dan odlaša in s tem mene še bolj mede. Jaz pa tudi trpim, ker živim v trenutni negotovosti.

Mi lahko prosim, katera karkoli svetuje, šla bi tudi na kak posvet, če katera kaj pozna, da si olajšam dušo?

Prosim za pomoč!!!

Hvala v naprej!!!

< Sporočilo je popravil Pikec RR -- 8.10.2008 12:05:25 >


_____________________________

Poskrbi, da dobiš kar imaš rad, drugače boš prisiljen imeti rad, kar boš dobil!!!!!

Sanča
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: PARTNER VARA, PUNCA DOMA SAMA Z DOJENČKOM!
5.10.2008 10:24:01   
mlinar
Po tem kar sem prebrala vidim da stanje ni rožnato zato menim da je najbolje da se stvar čim prej konča  on naj spakira kufre in gre ti boš ga pa z časom prebolela   pa ne pozabi da vsaka stvar rabi svoj čas

(odgovor članu Sanca1)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: PARTNER VARA, PUNCA DOMA SAMA Z DOJENČKOM!
5.10.2008 10:24:36   
PikicaStonoga
Joj, kaj naj ti rečem...hudo mi je zate :(
A je on torej prenehal v varanjem? Ker si napisala da skupaj ne moreta narazne pa tudi ne? Najbolje, da se temeljitp pogovorita, da ti on pove, da mu pomeniš ti in kaj tista punca in da Staše v to ne vpletata, vidva morata rešiti ali ne reštii vajin odnos ne glede na to, ali imata otroka ali ne ...ali pa predlagaš, da se hitro odseli, če ne more, mu spakiraj najnujnejše in postavi pred vrata, pa bo mogoče hitreje dojel, kaj želi ...in če si to ti, potme razmisliš, ali si prirpaljvnea oprstit...

(odgovor članu Sanca1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: PARTNER VARA, PUNCA DOMA SAMA Z DOJENČKOM!
5.10.2008 10:35:22   
Anonimen
Tudi meni je hudo zate. user posted image

Jaz dvomim da bi to tako dolgo prenašala, bi ga že zdavnaj vrgla iz stanovanja. Želim ti veliko moči in volje, da tudi ti to storiš. Sami bosta že zmogli. Zaslužiš si nekoga, ki te bo spoštoval in imel rad, tako tebe, kot tvojega otroka.

Srečno! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

LP

(odgovor članu PikicaStonoga)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: PARTNER VARA, PUNCA DOMA SAMA Z DOJENČKOM!
5.10.2008 11:06:13   
lencka1
Vem, da vsak center za socialno delo nudi osebno pomoč, tako da se lahko tam pogovoriš s kakšno psihologinjo in si olajšaš dušo. Vsekakor pa rabiš samo čas in še enkrat čas.
Sama sem idala to skozi, moj me je pustil, ko je bila mala stara 20 dni in je šel, zdaj še vedno ne ve, kaj bi rad, mene ali tisto, zaradi katere se je vse začelo podirati. Jaz sicer vem, da še vedno živita skupaj, a poznam tudi njega, vem da trpi in po svoje čutim neko zadovoljstvo v tem, da meni daje moč najina mala štručka, ki je res zlata. vedno, ko pride k njej se zlomi ... a to meni nič ne pomaga, odločil se je ...
Sem se tudi sama že ničkolikokrat spraševala, ali bi mu to nezvestobo lahko oprostila, nekako ne najdem pravega odgovora, zdaj čutim, da ne morem biti z njim, ker preveč boli, mogoče se pa najine poti spet kdaj prepletejo, no vsekakor bova mogla ostati v stikih zaradi male, čeprav bi si želela, da ga ne bi nikoli več videla, a stike pač mora in želi imeti, še preveč ... tako da je kar hudo ...
Približuje se tudi datum, ko se bova srečala na sodišču, saj sva v ločitvenem postopku in vem, da bom jokala, ko bom podpisovala ločitvene papirje, ker sem vedno mislila, da je to to, da sem našla svojega sanjskega moškega ...
A iz dneva v dan postajam bolj močna in samozavestna, so pa občutki zavrženosti in ničvrednosti zelo boleči ...  bliža pa se tudi prva obletnica poroke ... veliko se lahko spremeni v enem letu ...user posted image
No, ostani močna, izokaj svojo bolečino in obrni se na center po osebno pomoč, je brezplačna.
Tvoja mala si zasluži veselo mamico, čeprav vem, da znotraj jočeš, ko jo včasih samo pogledaš ... vem .....

(odgovor članu Sanca1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: PARTNER VARA, PUNCA DOMA SAMA Z DOJENČKOM!
5.10.2008 11:10:25   
suzyka.m
poznam par, kjer je on njo varal dalj časa in ona je nekega dne zvedla.. sprva se je hotela ločiti, on pa za voljo ogtrok ne.. kasneje sta šla v neke posvetovalnice kjer sta dala vsak svoje karte na mizo.. in danes sta skupaj tako kot nista bila nikoli prej..
morda bi tudi ti lahko oz. vidva..
in potem, če ne rata se razideta..
sama boš težko rešila probleme varanja in čustva, ki te spremljajo..

srečno...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: PARTNER VARA, PUNCA DOMA SAMA Z DOJENČKOM!
5.10.2008 11:11:41   
martita
Ko imajo punce probleme z varanjem vas večina svetuje naj spokajo kufre in to čimprej ter gas stran. Zelo pamentno, ja... Sprašujem se ali so ti nasveti odraz neke tradicije, pričakovanega obnašanja v naši družbi? Podobno kot poroka, zaposlistev za ndč.?

Problem se ne začne tam, kjer si ga ti, Sanca1, začela opisovati, ampak že prej....če želiš ohraniti zvezo se moraš vprašati kaj je do varanja pripeljalo in zakaj. Seveda morata to predelati skupaj. Če je volja na obeh straneh lahko marsikaj premagata. Zveza je v talih trenutkih na resni preizkušnji, vendar se včasih splača iti skozi pekel. Če pa obojestranske želje po ohranitvi zveze ni, se lahko še vedno odločita za ločitev.

Srečno!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: PARTNER VARA, PUNCA DOMA SAMA Z DOJENČKOM!
5.10.2008 14:59:56   
bati

Živjo!

Glede na to, da te vara sedaj ko imata otroka mislim, da to ne gre glih najbolj skupi. Kaj bi pa rad?!
Imel ženo,otroka in lubico???

Tega si ne zaslužiš ti in pravtako nihče. Moje mnenje je, da je najbolj da se res razideta in mogoče bo čas pokazal svoje ali bosta zopet nazaj prišla ali ne.....včasih se tudi to zgodi, da partnerja, ko nista skupaj spoznata marsikaj.

Mogoče bo spoznal, da mu obe ogromno pomenita in da si želi življenja z vami.....ali pa ni bil celo pripravljen na prihod vajine štručke....razlogov je lahko veliko zakaj je do tega prišlo.

Vendar ga pusti naj gre....tako bo bolje za vse, ker itak ste skupaj sedaj nesrečni,zmedeni itd....pa tudi če prideta skupaj nazaj je treba delati na zaupanju od začetka, ker jaz vem, da bi ga pri meni zgubil.

Pogovori veliko pomagajo, zato ti priporočam, da se pogovarjaš o tem.

Jaz bi se vsekakor razšla in bi dala čas njemu in sebi....Sicer bi mu pa jaz spakirala kufre po moje še isti dan, ker varanje ni kar tako za šalo. Bolelo bi me.

Vem, da ti je hudo vendar varanja ne spreglej kar tako, ker če enkrat to naredi potem je vprašanje ali je bilo to sploh prvič in ali je zadnjič.

Srečno

(odgovor članu Sanca1)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   [Brisano sporočilo]
5.10.2008 16:04:14   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu bati)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: PARTNER VARA, PUNCA DOMA SAMA Z DOJENČKOM!
5.10.2008 20:11:03   
Naja30
IZVIRNO SPOROČILO: Sanca1

Sva pa tudi prišla do dejstva, da eden z drugim ne moreva, ter en brez drugega tudi ne.
Kar težko mu se je odseliti, iz dneva v dan odlaša in s tem mene še bolj mede. Jaz pa tudi trpim, ker živim v trenutni negotovosti.



To je navajenost in strah narediti ta korak. Do tega, da bosta šla narazen bo itak prišlo, vse kar se zdaj dogaja, je ena sama velika agonija.

(odgovor članu Sanca1)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: PARTNER VARA, PUNCA DOMA SAMA Z DOJENČKOM!
6.10.2008 9:39:18   
mojamura
po mojem mnenju rabita malo časa vsak zase. da vsak v svoji glavi razčisti, zakaj kje in kako, ali bo zmogel biti še ob tem partnerju, kaj bi moral spremeniti itd.

ne se zaletet, ampak trezno premisliti in pretehtati.

ko razčistita sama pri sebi kako in kaj, pa se vsedita skupaj in se pogovorita

_____________________________

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu Sanca1)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: PARTNER VARA, PUNCA DOMA SAMA Z DOJENČKOM!
6.10.2008 14:34:46   
smigli
IZVIRNO SPOROČILO: martita

Ko imajo punce probleme z varanjem vas večina svetuje naj spokajo kufre in to čimprej ter gas stran. Zelo pamentno, ja... Sprašujem se ali so ti nasveti odraz neke tradicije, pričakovanega obnašanja v naši družbi? Podobno kot poroka, zaposlistev za ndč.? si mi vzela iz jezika

Problem se ne začne tam, kjer si ga ti, Sanca1, začela opisovati, ampak že prej....če želiš ohraniti zvezo se moraš vprašati kaj je do varanja pripeljalo in zakaj. Seveda morata to predelati skupaj. Če je volja na obeh straneh lahko marsikaj premagata. Zveza je v talih trenutkih na resni preizkušnji, vendar se včasih splača iti skozi pekel. Če pa obojestranske želje po ohranitvi zveze ni, se lahko še vedno odločita za ločitev.

Srečno!




se podpišem

(odgovor članu martita)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: PARTNER VARA, PUNCA DOMA SAMA Z DOJENČKOM!
6.10.2008 21:29:40   
Zamima
uf, to je pa nekaj česar si res ne želim v življenju user posted image , biti prevarana...

ne vem kaj naj ti rečem user posted image user posted image


_____________________________

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu smigli)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: PARTNER VARA, PUNCA DOMA SAMA Z DOJENČKOM!
6.10.2008 21:31:37   
Anonimen
Vem, da vsak center za socialno delo nudi osebno pomoč, tako da se lahko tam pogovoriš s kakšno psihologinjo in si olajšaš dušo


Ja, kolikor vem je tako.
Reci se, da je nujno, da imas majhnega dojencka in naj bo prioritetno.

(odgovor članu lencka1)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: Partner vara, punca sama doma z otrokom!
8.10.2008 11:31:46   
Sanca1
Punce vsem res hvala za nasvete.

Nekaj bom res morala ukreniti in ga postaviti tudi na nek način pred dejstva.

No na socialno bom pa res poklicala, k sem že razmišljala, da bi šla k nekomu na posvet oz. pogovor.
Da si olajšam dušo in srce.

Res je da zelo, zelo boli, ampak mi moja mala žaba vsakič, ko jo pogledam, pričara nasmeh na obraz.
Saj nekaj dobrega in zelo dragocenega sem dobila iz te zveze.

Še enkrat hvala vsem.

Lp

< Sporočilo je popravil Pikec RR -- 8.10.2008 12:06:48 >


_____________________________

Poskrbi, da dobiš kar imaš rad, drugače boš prisiljen imeti rad, kar boš dobil!!!!!

Sanča

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: Partner vara, punca sama doma z otrokom!
8.10.2008 14:51:39   
ronja
Saj nekaj dobrega in zelo dragocenega sem dobila iz te zveze.


Mislim, da ti bo s tem načinom razmišljanja zelo dobro uspelo! Večina jih zapravi po več mesecev samo za jezenje na bivšega in dokazovanje svojega prav in po možnosti še za kako maščevanje v stilu, da ne dovolijo stikov z otrokom... Mislim, da se bosta vidva lahko vse lepo zmenila in se boš hitro pobrala, boš videla!

(odgovor članu Sanca1)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: Partner vara, punca sama doma z otrokom!
8.10.2008 15:05:29   
Taja339
Zdravo,
še moje mnenje.
Tudi jaz sem se razšla s partnerjem ... no, ni bilo tako kot pri tebi, najina tamala je bila stara že 2,5 leti ko sva se razšla.
Našel si je lubico (s katero menim, da je bil že prej), ki je bila takrat, ko sva se razšla stara 15 let (!!!!), on pa 28 let. No, to pa mi je dalo misliti.
Res je, da je krivda obojestranska, vendar ne sedaj "posipati soli na rane" kot to mnoge počnete.
Vedno me razjezi dejstvo, da hočete pametovati eni osebi, ki žaluje. Že itak išče težave in napake pri sebi, potem pa rabi malo sočutja, mogoče spodbudne besede, ve pa jo začnete kar "na realna tla" postavljati.
Punca je žalostna, punca je sama z otrokom in nekdo, ki tega ni dal skozi, ne more soditi in pametovati.

Kakorkoli, dvigni glavo, imaš zlato žabiko (kot ji praviš ti), to kar si napisala je res - otroci so nam dani, otroci si nas sami izberejo in tvoja žabika je vedla, zakaj mora izbrati za mamico ravno TEBE!
Ker si dobra, ker boš zmogla skozi vse ovire v življenju in ker si dovolj močna, da premagaš vse "viharje".

Glavo gor - ponosno stopi naprej v življenje.
Blečina je, vem sama to, ti pa tudi povem, da sčasoma mine ... Naj te to potolaži!
GO GO PUNCA!


_____________________________

Pa pravijo - mali otrok - male skrbi, veliki otrok - velike skrbi. Ja Lubi Bog, kaj pa še te bo ... :((

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: Partner vara, punca sama doma z otrokom!
8.10.2008 15:34:57   
ronja
Aja, v Lj. porodnišnici imajo eno fajn psihologinjo na oddelku za ginekologijo, je predavala na MŠ, pa je taka topla oseba, pa se lahko mogoče tudi tam zmeniš (pokliči v MŠ v Lj. porodnišnici in vprašaj za njeno cifro) - ali pa vprašaj pri osebnem zdravniku, v večini zdravstvenih domov je kak psiholog ali socialni delavec. Saj ne rabiš psihiatra, ker nisi bolana, ampak žalostna zaradi konkretne situacije in rabiš samo nekoga, da te posluša in ti da kak pameten nasvet.

(odgovor članu Sanca1)
Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečniška zgodba: Zakomplicirano do konca
Po perfektni nuhalni svetlini se odločim, da grem še na zadnjo vožnjo z motorjem. Končala se je veliko prej, kot sem nač...
V naročju je otrok večinoma v nepravilnem ...
Ali veš, da večina staršev zelo pogosto nosi otroka v naročju v nepravilnem položaju? Ali veš, da je lahko ta zelo škodl...
5 glavnih nalog vsake družine
Katere so tiste glavne naloge, ki jih mora opraviti zdrava družina? Pa ni važno, ali gre za tradicionalno družino, samoh...
Otroški dodatek v letu 2024: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...




Dojenje...
пеперутка16

Do kdaj ste dojile?