|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Izpadanje las
11.11.2008 10:54:12   
Blueeyes
Pozdravljene,
sem prebrskala po forumu, pa nisem nič takega odkrila, kar bi me zanimalo, zato sem načela novo temo... Upam, da ni bila že prevečkrat omenjena.
Nenormalno mi izpadajo lasje. Prej so mi samo takrat ko sem si umila glavo, preden sem se počasala. Zdej pa skoz izpadajo. Počutim se, kot da bom kmalu plešasta.
Zdej me pa zanima, ali pozna katera kakšen izredno dober šampon ali podobne pripravke za močnejše lase - Fitoval mi je pomaga.
Ali lahko jem kakšne dodatne vitamine za močnejše lase? Zaenkrat se še nisem posvetovala pri ginekologinji, v lekarni,... se najprej zanesem na vas in vaše izkušnje...

Za odgovore in nasvete se vam že v naprej najlepše zahvaljujem user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Izpadanje las
11.11.2008 11:14:51   
Anonimen
če si pred kratkim rodila je to naravni proces izpadanje las,bo minilo,enim prej enim kasnej...če nisi lahko da imaš probleme s ščitnico,v tem primeru ti šampon nebo pomagal,pač pa pojdi k zdravniku in ti bodo svetovali dalje...jst sem od poroda in imam šampon od vichija malo zaustavi izpadanje ampak še kar izpadajo lasje...se kupijo pa tudi ampule..če ne pa dobrodošla knam,v klubu plešastihuser posted image user posted image user posted image user posted image ..malo heca...tolk hudo ni

(odgovor članu Blueeyes)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Izpadanje las
11.11.2008 12:00:49   
PetraSkok
V tvojem primeru bi se le naročila zdravniku oziroma poklicala sestro tega zdravnika in mogoče dobiš kakšen nasvet oz. te bo naročila na pregled. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Izpadanje las
11.11.2008 12:18:23   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: PetraSkok

V tvojem primeru bi se le naročila zdravniku oziroma poklicala sestro tega zdravnika in mogoče dobiš kakšen nasvet oz. te bo naročila na pregled. 
se strinjam....bolje da pregledajo da res ni ščitnica

(odgovor članu PetraSkok)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Izpadanje las
11.11.2008 12:27:44   
Blueeyes
taanikaa  - zdej sem prvič noseča... ščitnico sem si šla pregledat pred kakšnim mesecem dni, pa so rezultati ok... vichy sem tud jaz kupila, ampak meni osebno res ne pomaga..  mi ne ustreza kot šampon, tako da sem si prenehala umivati z njem... nad fitovalom sem tudi obupala.. ja očitno mi ostane res samo še klub plešastih user posted image  user posted image  user posted image  
bom šla pa še po službi do lekarne po kakšen nasvet... da vidim kaj mi bodo svetovale... itak spet neki tazga, da bom dol padla ko bom ceno vidla ... kot vedno user posted image

(odgovor članu PetraSkok)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Izpadanje las
11.11.2008 13:13:58   
Anonimen
Probaj s prastarim šamponom od Ilirije - Koprivni šampon. Embalaža je enaka kot pred 50 leti (user posted image ), je valjaste oblike, notri pa tak zelen šampon. Poskusi tega v kombinaciji z Nivejinim  balzamom protein repair. Meni je pomagalo težavo kar precej omiliti.

(odgovor članu Blueeyes)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Izpadanje las
11.11.2008 13:21:18   
Anonimen
a nosečka si!! čestitkeuser posted image user posted image ..ja pol pa so hormoni,sprememba...pojdi pa se vseeno posvetovat,drgač pa mamo še v našem klubu kar nekaj prostora in novi člani so vedno dobrodošliuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Izpadanje las
11.11.2008 13:36:59   
dulcinea
Jaz sem si kupila od Subrine šampon proti izpadanju las, pa tudi nek balzam, ki je v enaki flaški, edin drugačen pokrovček ima. Je pa zelene barve in imajo ziher v DM, pa tudi v Mercatorju sem že videla.

Tole. Meni je ful pomagalo. Mogoče še kak prehranski dodatek, recimo pivski kvas, ki je čisto naraven.

_____________________________

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Izpadanje las
11.11.2008 15:59:37   
t5t6
Meni so po obeh porodih zelo odpadali lasje, kar jih imam goste se nisem dosti sikirala saj mi je frizerka povedala, da je to normalno. Sem pa si vseno pri frizerki kupila neke ampule (ne spomnim se katere, ker je že kar neki časa) in mi je to zelo pomagalo. Verjetno so tudi pri tebi samo hormoni, če pred nosečnostjo nisi imela problemov.

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Izpadanje las
11.11.2008 16:15:14   
mayflower
Jst imam probleme s ščitnico (premalo hormona). Tik pred zanositvijo je bilo s hormoni vse OK. Potem pa na sredini 3. meseca opazim, da mi lasje nenormalno fejst izpadajo. Pa sem rekla, da je kriva nosečnost. Vseeno je G vztrajala na ponoven pregled ščitničnih hormonov. In niso bili v redu. Sedaj hodim na kontrole na dva tedna. Tako, da nič ne škodi,  če ti ponovno pregledajo kri.
Izpadanje las mi je že po prvem porodu pokazalo težave s ščitnico.


_____________________________

Ko se mi nasmehneš, s soncem napolniš moj dan.

(odgovor članu t5t6)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Izpadanje las
12.11.2008 9:18:31   
Blueeyes
hvala za vse nasvete... si sproti vse pišem, da ne bi slučajno kaj pozabila... bom rekla pri naslednjem pregledu še enkrat za pregled ščitnice..

(odgovor članu mayflower)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Nosečniška zgodba: Zakomplicirano do konca
Po perfektni nuhalni svetlini se odločim, da grem še na zadnjo vožnjo z motorjem. Končala se je veliko prej, kot sem nač...




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?