|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   štipendija in podiplomski študij
12.8.2009 23:39:13   
maja&m
A je možno, da lahko prejemaš štipendijo, če si podiplomski študent? A je to kaj s starostjo povezano (je vseeno koliko let imaš)?

Hvala za odgovore

Lp

Maja
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: štipendija in podiplomski študij
13.8.2009 8:33:31   
Lunanai*
Jaz vem, da Zoisovo štipendijo dobivaš, ampak samo, če nisi zaposlen, torej imaš status rednega študenta. Je pa malo več kot na dodiplomskem študiju.

(odgovor članu maja&m)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: štipendija in podiplomski študij
13.8.2009 8:50:20   
tinica
Jaz jo dobivam in sem na podiplomskem študijo stara pa sem 29 let.

_____________________________

Kritizirati zna vsak bedak in mnogi to počno.

(odgovor članu maja&m)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: štipendija in podiplomski študij
19.8.2009 14:58:27   
TopsiT
Ojla!

tinica kaj si zaposlena?
Moj mož se odloča za podiplomski študij, ampak je zaposlen. Ker v službi niso pripravljeni sofinancirat študija, naju zanima kakšna druga oblika pomoči glede financiranja, če kdo mogoče kaj ve.

Hvala.

LP

(odgovor članu tinica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: štipendija in podiplomski študij
20.8.2009 9:21:43   
Poka
Dvomim, da jo dobiš če si zaposlen, ker je eden od pogojev, da jo dobiš, da nisi. In zdaj je podiplomski študij v bistvu 2. bolonjska stopnja, za kar se večina odloči in takrat smo tudi še mi bili študenti.

Če želi tvoj mož študirat, se je po mojem fajn pozanimat, če se da vpisat REDNO in ni treba plačat, ker pri nekaterih programih se da, s tem da ne vem kako je s predavanji, ki so pa lahko v času službe. Ravno to je pol fora, da greš kot zaposlen potem raje na redni študij in plačaš.

Je pa ena fora - nekaj v zvezi z zavodom, menda ne moreš prejemat nadomestila, če si na podiplomskem študiju če si slučajno brezposlen. Če pa si slučajno star nad 27 let pa menda niti delat prek študenta ne moreš. Tako so meni rekli na zavodu, ampak hvala bogu, jaz nisem v tej situaciji, da bi to kakorkoli vplivalo name, je pa mogoče za marsikoga drugega.

(odgovor članu TopsiT)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?