|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ginekolog Robert Medved
10.2.2014 0:02:43   
Anonimen
Ima katera omenjenega ginekologa? Izkusnje z njim dobrodosle user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Ginekolog Robert Medved
10.5.2014 10:47:19   
Okai
Zaenkrat se se odločam ali mi je všeč ali ne...

Plusi... korekten, vse razloži in kratka čakalna doba
Minusi... ne posluša dobro težav (ne povezuje), se mi zdi, da bi jih hitreje rešili, če bi mi že od začetka verjel oz. me poslušal.

V kratkem nameravam zanositi in še razmišljam, ali bi ostala... vzdušje v pisarni (kljub prečudivitim sličicam otročičkov) mi ni najbolj všeč. Bi pa rada slišala mnenja od ostalih, se kaj spremeni, ko zanosiš? Kako je z ultrazvokom in slikami otročička? In, najbolj pomembno, ali je strokoven, mu lahko zaupate? Vsako mnenje dobrodošlo user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Ginekolog Robert Medved
2.7.2014 14:49:03   
RiaRose
Ali je mogoče še katera pri dr. Medvedu? Trenutno iščem (kar nujno) ginekologa v Ljubljani in me iz drugih ambulant vsi preusmerjajo nanj... vsak komentar še vedno dobrodošel! :)

(odgovor članu Okai)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Ginekolog Robert Medved
15.10.2014 8:58:34   
Mikolina
Jaz sem imela pri njem dva pregleda. Na prvem si je vzel ogromno časa in se mi je ful dopadel. Zdaj pa sem bila na pregledu za prvo nosečnost, pa je bil siten, vse nekaj na hitro. Sem prišla ven iz ambulatne prav slabe volje! tudi ultrazvoka mojega pikija mi ni pokazal tako da bi lahko kaj videla... aja slikce ne dobiš, če ne rečeš v naprej, kar se tudi plača HALO?? Prvič sem noseča in imam eno tono vprašanj, pa nisem dobila šanse vprašat user posted image nevem, javim po naslednjem pregledu.. moram priznat da mi grejo v mojem stanju trenutno vsi moški na živce user posted image

(odgovor članu RiaRose)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Ginekolog Robert Medved
16.10.2014 10:05:34   
RiaRose
Ajoj, sočustvujem.. jaz sem zdaj v 22 tednu.. takrat sem ful iskala in so mi vsi ti ginekologi rekli, da me lahko najhitreje vzamejo šele okoli marca 2015 (takrat bom že rodila!!!), če sploh bom prišla na vrsto.. pa vsi so priporočali Medveda za nujno, kar mi je bilo itak ful čudno (če so vsi zasedeni, zakaj samo oni ni??)..

Tako da sem šla potem na koncu kar v Leonišče.. prvič plačaš 35 evrov, potem pa je za nosečnice zastonj.. sicer pa so vsi ginekologi tam zakon, tako da priporočam, hvalijo predvsem Tul Mandičevo.. tudi, če gre karkoli narobe, imaš še vedno tam več strokovnjakov, ki te hitro preusmerijo naprej.. tudi čas si vzamejo in pri vsakem UZ naprintajo več fotk.. :)

Tudi jaz sem prvič noseča in imam mio vprašanj, zato se mi zdi pomembno, da zaupaš in verjameš svojemu ginekologu in da se ob tem ne počutiš samo še ena pacientka.. tako da, če nisi zadovoljna - zamenjaj.. ker prihajajo samo še bolj tečni dnevi in če na drugi strani ni nekdo normalen, nima smisla.. meni pravijo, da naj uživam, mi je pa že od julija slabo zjutraj in zvečer, tak da uživanja glih ni veliko.. ampak se tolažim, da mogoče pa že jutri mine :)

Veliko sreče!! :)

(odgovor članu Mikolina)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Ginekolog Robert Medved
27.11.2014 15:38:50   
nia2
Tudi jaz sem bila prvič z njim zadovoljna, ker si je vzel 15 min in pregledal celotno mojo dokumentacijo in se mi potem res posvetil. Potem ko sem zanosila pa je že bila druga zgodba. Že na prvem pregledu mi je rekel, naj se še ne veselim prehitro, ker je do 13 tedna ogromno splavov. Vem, da so kar pogosti ampak vsaj malo optimizma bi lahko pokazal, glede na to, da je bilo vse ok. Na drugem pregledu v 16. tednu sem bila pa čisto šokirana. To da sem čakala 2 uri, da sem prišla na vrsto me sploh ne moti, ker je bila res gužva ampak, ko sem prišla v ordinacijo je bil tako zadirčen in nesramen, da sem se komaj zadržala, da nisem vstala in šla iz ordinacije. Vse izvide krvi in vode sem imela bp ampak sem to izvedela od sestre in ne njega. On mi je začel metati naprej zakaj nimam napisanih meritev pritiska (čeprav mi je prejšnjič rekel, da ni potrebno pisati, ker sem imela vedno normalne vrednosti), potem kje so moji izvid brisov itd... Potem ko je odprl kartoteko je pa utihnil, ker je imel vse pred nosom. Rekel mi je, da se uležem, da preveri plod in to je zgledalo nekako tako...na trebuh je nanesel gel, pritistil na trebuh za 1 sekundo in mi dal robček, da se obrišem in ostal in šel. Saj nisem vedela ne kaj je naredil in ali je vse ok. Na koncu sem spet zunaj vprašala sestro ali to pomeni, da je preveril utrip. In ker seveda do takrat ni bilo še izvidov urina, me je poslal ven in rekel, da me brez izvidov nima kaj gledat in naj se vrnem, ko pridejo izvidi. In izvidi so prišli čez pol ure, pa me je sestra poslala domov, ker so bili bp. Torej celoten pregled je trajal 3min. In jaz se res drugače nikoli ne pritožujem in sem vedno tiho in potrpim ampak to mi je bilo pa res zelo neprofesionalno in ga bom vsekakor zamenjala. Edini plus pa so medicinske sestre, ki so res prijazne in nikoli zadirčne.

(odgovor članu RiaRose)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Ginekolog Robert Medved
28.12.2014 21:38:28   
miami10
Jst hodim v leonisce k Tul Mandic..res je da sr na pregled caka...nisi na vrsti ob uri...ampak jst sm se navadla in vzamem sabo knjigo...je pa carica in tudi vodja porodnega bloka...

(odgovor članu nia2)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Ginekolog Robert Medved
11.1.2015 15:54:40   
strukla
Men je ok, za sliko ultrazvoka sm rekla takoj in sm jo brez problema dobla in sicer zastonj. Vse lepo razlozi, s tveganji vred. Dobro hoce bit obvescen o celotni anamnezi in zdr. stanju nosecnice, tko da moj vtis je da je strokoven in zanesljiv. Tecen je samo ce ga ne ubogas,kar se mi zdi logicno. Tko da men najvec pomen to,da vse naredi tko kot je treba in ne kok je prijazen pri tem.

(odgovor članu miami10)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Ginekolog Robert Medved
19.2.2015 11:17:42   
Mikolina
Po še par pregledih Dr Medveda ne bom več komentirala, ker je vsakič isto user posted image drugače pa sestre v ordinaciji so zakon, vse majo pod kontrolo in še največ od njih izveš, tako da bravo za tako zakon sestre user posted image

(odgovor članu strukla)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Ginekolog Robert Medved
19.2.2015 18:07:55   
strukla
Zanimivo, kako razlicne izkusnje mamo. Men je on super, zelo skrben ginekolog. Ampak tudi realen. Sicer pa dokler nimas problematicne nosecnosti res ne posveca dosti casa pregledu, pac osnove in to je to. Ce mas kaksne probleme, pa naredi celosten pregled tud vmes med kontrolami. Jst mam res dober vtis o njem. Sestra mi je tud fajn, ampak jaz sem na metelkovi.
Zadnjic sem sla izjemoma na vic, ker tam dela ob ponedeljkih, in sem bla nad sestrami totalno ogorcena.

(odgovor članu Mikolina)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kamasutra za nosečnice: najboljši položaji...
Mnoge ženske ugotovijo, da se njihov spolni nagon med nosečnostjo poveča! Odkrijejo pa tudi, da je logistika lahko nepri...
FOTO: Slabi trenutki vsake nosečnice
photo
Nosečnost je čudovito obdobje, vendar je hkrati lahko tudi naporna. Poglejte si serijo fotografij, ki prikazuje tudi te,...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?