|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   prehrana 12-mesečnice
6.9.2006 14:27:38   
*alja*
Ma jas ne vem, če je to normalno! Naša user posted image  je dopolnila 1 leto in še vedno ne je koščkov mesa, testenin,... Tako kot če bi jo nekje v požiralniku nekaj "pikalo" in vse izbruha in to vedno!

To je najin jedilnik:

ZAJTRK 9.15 : čokolino ( ena skodelica otroška )
MALICA: je nima 
KOSILI 13.30 : krožnik juhe ( zelenjavne, piščančje, goveje,... vendar mora bitivse pretlačeno z vilico )
MALICA: 17.00: puding, akutica kako sadje
VEČERJA 20.15 : mleko ( 270 ml +3 žlice čokolinoja )

Skrbi me ker za kosilo neče jesti nič drugega kot juho ( razen če ji vse vmešam v juhu - meso, testenine, krompir, zelenjavo,... )

Kako jo naj navadim da bo jedla kosili z nami ( to kar mi ), da nebo že pri prvi žlici bruhala??

_____________________________

25.08.2005 Alja

Vse v življenju enkrat mine! Sreča, žalost, smeh in solze; vse je le trenutno stanje. Zato uživajmo vsak trenutek posebej in bodimo srečni.


Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: prehrana 12-mesečnice
6.9.2006 14:50:43   
vanč
Imate zobke? Naš je star tudi 12 mesecev in je šele sedaj dobil enke (spodaj in zgoraj). Do sedaj sploh ni šlo nič dol kar je bilo v koščkih. Sedaj je malo lažje, vendar mu meso več ne pasiram ampak sekljam z nožem in vendno zalijem z zelanjavno juhico,da gre lažje dol. Makarončke kupim najmanjše kar se da in jih razkuham, da se mu kar topijo v ustih. Povsod naredim zraven omakco, da lažje pogoltne.

_____________________________

vanč

(odgovor članu *alja*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: prehrana 12-mesečnice
6.9.2006 15:59:25   
teta beta
Naša bo kmalu 1 leto in je vse lepo v koščkih, nič pretlačeno. Kaj pa vem, kaj ti naj svetujem, šlo je postopoma. Makarone kuham polžke, malo bolj kuhane, ker imamo vsi take raje, riž tudi bolj mehek, meso je natrgano na kose, hrenovko npr. polovico kolobarčka naenkrat itd. Vse lepo prežveči, ni panike. Kaj pa vem, poskusi mogoče z razkuhanim rižem, nato s polovico ali tretjino polžka ipd.

_____________________________

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu vanč)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: prehrana 12-mesečnice
6.9.2006 17:53:08   
Nej
Poskusi ji dati koščke na mizico naj si jih sama vzame- mogoče bo ji tako bolj zanimivo in bo ji šlo lažje doluser posted image .
Anej pa noče nič na žlico oz. sploh noče, da mu jaz kaj v usta dam. Tako pri nas pridejo v poštev samo koščki in to že od 7 meseca. Pa ima le en milimeter zobka user posted image (smo ga komaj dobili).
Oh, ti naši otrociuser posted image .

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Datumi izplačil socialnih transferjev za l...
Povezavo na tale članek si shranite med priljubljene, da boste imeli pomembne datume izplačil socialnih transferjev za p...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?