Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

Sej se bo vse srečno izteklo! Sam, da se pikec dobro počuti, pa bo! Tako ali tako, pa bomo kmalu na cilju, a ne? Jaz pravim, naj mali vsaj do 32. tedna počaka, ker ima potem veliko večje možnosti, da bo z njim vse o.k., če se rodi.
Ves vikend je bilo zatišje. Nobene tu.
Danes bo bolj mirno. Se pa tale sprememba vremena zelooo pozna na mojih otrocih. Sta se ves vikend neki kregala, pa vpila, pa jokala. Jih ni blo za umirit. Danes je šla mala - HVALA BOGU
Me pa nekaj zanima. A ima katera izkušnje z nosečniškim pasom - saj veste tistim, ki ti drži trebuh gor. Moj
me namreč ne brca v rebra, jetra, želodec,... ampak v stegna!
!
, pa se mi prav nič ne da. Sicer pa odštevam dneve, v nedeljo namreč zaključim
? Je blo prov luštn...
... Če se pa nisem, jo pa lepo pozdravi prosim!
in
in
in
hahahaha
. potem zvečer pa.... ha, ha primem za delo. malo popucam, malo popapam, malo se razkomotim pa tuš pa je vspet vse okej
, ampak včasih ko pa gledam kako tako oddajo ali pa ko pereš in obešaš cotke in ko se zamisliš kako bo tako bitje "prilezlo"
. ampak ko rodiš menda vse mine
. kar pogumno naprej, js mislim, da smo vse super sposobne in čisto normalne ženske, ki ji je prirojena materinskost in bomo prav vse obvladale.