Anonimen
|
Ojla pupe! Super ste, ker tolk čvekate ampak jst pa žal ne morem biti tolk prisotna, še zmeraj imam doma popln kaos, ker je tolk dela, da dol padeš..no sej jst sicer bolj gledam in motiviram kot pa kaj konkretnega delam ..se mi čisto nič ne da, itak mi je vroče kot pr norcih pa utrujena sem za dol past. Drugače se pa super počutim, naša Tjaša dela take vragolije, da ne moreš verjet no ....me že kar malo bolijo njene brce in premetavanja. Ponoči me zbudi in tudi mojega dragega je zbudula, pa je imel samo roko na trebuhu , ni kaj pridna je..je pa res, da bodo sedaj gibi počasi postajali bolj nežne tako zaradi velikosti tako, da ... Sisy nič bat, če jo malo manje čutiš..tolk je že velika in tvoj buši jo že malo utesnjuje . Hvala lepa , da si opomnila PUJKEC, da je naša pupa zdej Tjaša , sem že zadnjič želela to zrihtat pa sem pozabila, tako, da hvala, super si . Aja, pa še tole Sisy..kdaj greš na predavanje o epiduralni? Jst grem ta petek.,..sem rekla, da čim prej, da dobim potrdilo, ker bog ne dej, kaj pa če kaj pride jst pa brez potrdila o epiduralni..ne, ne, brez pa jst ne grem rodit . Plus to, da zdjle še lohk sedim 2 ure kasneje bo pa že bolj težko . Jst sem tud pridna kar se kg tiče...+10 ...pa ful sadja pojem in res ne vem odkod tolk teže...mah kaj čmo, rada jem kaj naj . Vidim, da prisno šopingirate tako tko jst , naša tamala ima že tud tolk stvari, da ne vem kaj bom kaj dala...sem pa tudi zase precej kupila...V h&M za nosečke v Celju sem si kupila ene ful hude bele kratke hlače...drugače si pajst kupujem kar navadne majčke na naramnice v H&M, bombažne, ful jih je , ful lepih barv in ful poceni. Škoda denarja za kaj bolj fensi glede na to,da mi potem marsikaj ne bo prav. Imam pa problem z modrčki , men so tolk joškice zrasle, da enostavno ful težko kupim kak modrc, ki bi bil lep ...ker unih za stare mame pa že ne bom nosila. Ponovadi sem si kupila kaj od Snoopyja ali pa c Skinny-ju, zdej pa težko nadem velikost ...ajaj...no, je pa vsaj moj dragi navdušen ! Sisy ful lepa sobica..midva bova zanekrat tamalo imela še v najini sobi, kupila sva ful lepo rumeno posteljico, previjalno nama bo naredil do mojega dragega bratranec tko, da bova z sobico še malo počakala. No, pa sem se malo razpisala...bodite pride, veliko pijte in čuvajte nase! podzarvček od poopsie in Tjaše
|