|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke
21.5.2007 21:17:35   
katipi
Pozdravljene, avgustovske user posted image ! Čas je, da se spet malo oglasim. Zadnje čase hodim na preglede k prim. Cerarju, ki mi vedno naredi tudi uz. Naši punčici sta zelo aktivni, v bistvu mi je kar malo težko gledati, kako se brcata. Na ekranu je v nekem trenutku glavica, kar naenkrat pa se od nekje prikaže eno stopalo in butne v glavico! user posted image  Pa je to menda čisto normalno in ju menda ne boli...Upam... O velikosti trebuha raje ne bi, saj se komaj premikam, pa je šele začetek 27. tedna. Imam pa tudi malenkostno povišan sladkor, zato se moram odpovedati sladkim jedem. To pa ni fajn, če se rada sladkaš...Bo že...

(odgovor članu PUJKEC)
Neposredna povezava do sporočila: 2076
21.5.2007 21:35:15   
rikica
Ojla!Vidim,da ste kar pridne avgustovke.Jaz enostavno ne najdem časa,da bi se večkrat javila.Drugače se počutim odlično.Ne morem verjet,da čas tako beži Še samo malo in že bomo držale našeuser posted image  v naročju.Komaj čakam!Pred mesecem sem izvedela,da bomo imeli še enouser posted image .Tako,da sedaj s polno paro izbiram ime.Prava nočna mora.Prvič mi ni bilo tako težko.Ne vem zakaj,enostavno nobeno ime mi ne "sede".Eh saj bo že!
Čuvajte se in lep pozdrav!

(odgovor članu PUJKEC)
Neposredna povezava do sporočila: 2077
22.5.2007 7:16:44   
malamisha
Dobro jutro!

Ste že vse na dopustuuser posted image

Danes nas ponovno čaka vroč in sončen dan (postajam že prava vremenarkauser posted image ).

Da odpremo eno temo! Moja prva dojenčica je bila rojena februarja. Nimam pojma, kako obleči naše avgustovsko dete. Kako jih boste oblekle ve?

19.2.2006 smo dobili princesko Mojco

30.7.2007 pridružila se nam je razbojnica Gabi

(odgovor članu rikica)
Neposredna povezava do sporočila: 2078
22.5.2007 7:43:23   
Anonimen
Bodi, žabice, majčko, pa kapico

odvisno od vremena, ker zna biti aprila tudi od 18 - 35 stopinj user posted image

(odgovor članu malamisha)
  Neposredna povezava do sporočila: 2079
22.5.2007 8:20:34   
Antigona
Jutro user posted image !

Kako ste kaj?
Jaz kar malce lenarim ker sem doma ta teden... Pa popolnoma nič se mi ne da, dela imam pa toliko user posted image , da sploh ne vem kje začet. Pa bo že še malo počakalo.

Žan se je rodil konec julija, oblečen je bil pa v bodi, hlače z naramnicami, štumfke in kapico, evo še slikco sem iz albuma ven potegnila user posted image :

user posted image

Včeraj sva končno uspela naročit pograd, zdej bo sam treba počakat, da ga mizar še nardi. Me pa zanima če slučajno katera ve ali se v Ikei (ali kje drugje) dobi jogi v velikosti 135x70? Po vsej verjetnosti bo namreč notranja velikost postelje takšna in če se ga da kje kupit v tej meri bi bila zelo vesela. Če ne, ga bomo pač naročili po meri.

Ej Sisy, a se boš ta teden kej po BTC-ju potikala? Kolikor vem si že frej, pa se lahko dobive na kakem kafetku, za vsak slučaj če te v soboto ne bo user posted image ?

Pa pa,
Sonja

Moja dva sončka: Žan (25.7.05) in Luka (14.8.07)

Žan in Luka gradita mesto:
http://zan-luka.myminicity.com/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2080
22.5.2007 8:44:22   
Nenca79
Jumpy, jst mislim, da se ti ni treba vsemu odpovedat zarad bolniške.Tud men so jo zdej na komisiji dal kar sani od sebe do porodniške pa mi je moja G rekla, da to ne pomen, da ne smem cist nikamor it. Rekla je sam, da ne smem pretiravat z naporom zarad svojga in user posted image zdravja. Sem ji pa omenla, da gremo na začetku julija na morje pa je rekla, da ni panike, sam da nej ne gremo predaleč od meje, če nočem kje na Hrvaškem rodit. In naj ne gremo kampirat.

Jst mislim, da si morje pa vseen lahko privoščite, če ni druge ovire. Loh se pa tud mal z G al pa osebno zdravnico pogovoriš.

Lep pozdrav!

(odgovor članu Jumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 2081
22.5.2007 9:56:25   
Sisy
IZVIRNO SPOROČILO: Antigona

Ej Sisy, a se boš ta teden kej po BTC-ju potikala? Kolikor vem si že frej, pa se lahko dobive na kakem kafetku, za vsak slučaj če te v soboto ne bo user posted image ?

MA Z JEZKA SI MI VZELA,GLIH SEM TI HOTLA PISAT!!!!

V četrtek imam namen v BTC pa v baby center pa na kakšen kufe...če maš čas seveda user posted image user posted image

najina skraužlana sreča: Sara, 10.8.2007

je 1.8.2009 dobila bratca Marka

pa imamo dva levčka :-)

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 2082
22.5.2007 9:58:04   
Sisy
IZVIRNO SPOROČILO: Nenca79

In naj ne gremo kampirat.

Zakaj pa ne kampirat????user posted image user posted image user posted image

Midva greva s prikolico v Poreč pa ne vem zakaj bi bil to problem....user posted image

(odgovor članu Nenca79)
Neposredna povezava do sporočila: 2083
22.5.2007 12:31:23   
Antigona
Sisy zmenjeno... Jst moram v H&M-a, pa v Pikapolonco, pa verjetn bom šla končno tud v Emporium pogledat uno štacuno k je namesto Mothecare-a...
Sam povej kdaj. Jst mam cajt seveda dopoldne, popoldne me pa Žan okupira user posted image ... U bistvu bi se jst najraj zmenla kar okol devetih, da še ne bo tako zelo vroče. Kaj praviš?

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 2084
22.5.2007 12:46:09   
Antigona
Sisy zmenjeno... Jst moram v H&M-a, pa v Pikapolonco, pa verjetn bom šla končno tud v Emporium pogledat uno štacuno k je namesto Mothecare-a...
Sam povej kdaj. Jst mam cajt seveda dopoldne, popoldne me pa Žan okupira user posted image ... U bistvu bi se jst najraj zmenla kar okol devetih, da še ne bo tako zelo vroče. Kaj praviš?

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 2085
22.5.2007 12:48:45   
chips
Dan.Jaz sem imela pa danes pregled in ker me že par dni spodaj (predvsem zvečer)ful boli mi je vzela bris in me pregledala.In ko je šla s prsti notr kr ni bilo konca ,se je že vsttrašla da sem se začela odpirat potem mi je šla še s sondo notr in je rekla da odpiram se še ne imam pa ful že zmehčan mat. vratIn da moram veliko počivati da ne bo kaj narobe.
Naredla mi je tudi UZ in rekla da je mali za en teden večji ,in mi je pokazalo da bo PDP 18.8.
Ampak točn datum mi bo povedala 4.7. ko imam spet pregled(joj kje še to)!
No pa Tea je imela danes tudi sistematski pregled je dobila inekcijo v nogico,je revica tak jokala,ampak je bilo potem kar takoj vse v redu.Pa še uro sma imele ob 11:30 ker takrat že ponavadi spi in je bila potem tako prestrašena da je od vsega tega takoj v avtu zaspala in sedaj spi kot top.
Uživajte v tem lepem ,vročemuser posted image dnevu.LP

6.11.2005 ob 13:04 se je rodila najina princeska TEA!!
23.8.2007 ob 11:13 se je rodil najin princ NIK!

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 2086
22.5.2007 13:34:33   
Sisy
Antigona-velja potem! Men tut ob devetih ful ustreza, da ne bova pol zgledale tkole user posted image  haha.... A se zmenva kr ob mal čez devet (5 al pa 10 čez) na kavici v city-ju-...Po morm pa jst tut v H&M -ja ampak bolj zase k nimam niti ene poletne zadeve za oblečt user posted image

Chips-ti pa le počivaj...Če imaš zmehčan vrat pomen da bi se lahko tut začela počas odpirat kar ni dobr zato počitek,počitek in še enkrat počitek user posted image

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 2087
22.5.2007 13:58:23   
tia01
Ojla!
Joj punce, glih sm brala Majcice. Ze skor vse so rodile svoje pikce. Jst mam ful občutk, da bom prej rodila. Ne še zdej seveda, ampak ful me že mučjo razne težave. Ful že težko hodm in vedno bolj sem utrujena. Kosti me spodi bolijo za znort. Kot bi bla že v devetem mescu. Se počutm že kot balon. Dons sm šla v klinični center k mojemu nevrologu, zaradi ponovnih napadov in mi je povečau dozo zdraviluser posted image . Joj upam samo, da našemu Timonu ne bo nič hudega. Saj mi je zagotoviu da ne bo nič, ampak saj veste kakšne smo a ne. Je rekel, da bi napadi bolj škodili kot pa zdravila. No dovolj o mojih težavah...

Kaj je zdaj s srečanjem?? A se ne bo nobena več javila?? Jst bi ful rada mal klepetala z vami no. Sisy, kje pa je kaj Mony? Nič se ne javi...

Zdej grem pa mal počivat, ker sem pri kliničnem centru ful daleč pustila avto in sem mogla peš hodit in sem se komaj vlekla po tisti vročini pa še vse me je bolelo...
Bo kr pasau počitekuser posted image ...

Se tipkamo...

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 2088
22.5.2007 14:08:51   
Antigona
Sisy lahko se dobiva 5 čez, oz. jst bom itak ob devetih že tam, ti pa povej kje...
Pa ne glede na to, da smo zmenjene v soboto, če se bo v četrtek katera tudi potikala po BTC-ju se nama komot pridruži, a ne user posted image !
Se bomo pač dobile večkrat, sploh ni blema, več kot nas je lepše je user posted image ...

Jst morm u H&M-a kupit nekaj stvari za Žana, sam upam, da bodo mel kej pametnega... Za Lukata mislim da imam večinoma vse, oz. ko bom doma začela pripravljat, in bom vse preprala in prelikala bom vidla a rabim še kej, al je to to user posted image , pa ne, da ne bom e kej kupila, če bi slučajno glih kej luštkanga vidla.

(odgovor članu tia01)
Neposredna povezava do sporočila: 2089
22.5.2007 18:05:39   
Sisy
zmenen, v četrtek 5 čez deveto! Se kr zmenva gor "Pod vodo"...
Če pa se nama katera še pridruži pa še toliko bolš! user posted image

Tia-a veš da sploh ne vem kje se skriva naša Mony...Tut pokliče nč,jo morm mal pobarat kaj ji dogaja user posted image

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 2090
22.5.2007 20:41:09   
mojca 32
hojla user posted image user posted image user posted image user posted image
jaz sem danes tud z pregleda pršla user posted image me je hotu kr mal not obdržat pa SEM NA SVETO OBLUBILA DA BOM PRIDNA IN DA BOM FUULL POČIVALA
no ja sej bom mogla problem je pa v trebuhu kot sem že pisala bi lahko orehe tru na njem danes ponoči nisem spala vsega 1 uro in pol to je pa tudi vse cel trebuh me boli in še kar je trd
no pa sej bo počivati bom zares mogla pa bo  aja pa še fuul nisko jo nosim
glede kil pa imam 11 kg več kot prej IN GLEJ GA SPET SEM BILA KREGANA DA JE PREVEČ JAZ NE VEM VEČ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! kako je pa pri vas a vas tudi kregajo zaradi kg???????????? štartala sem pa na 64 kg kar ni toliko preveč glede na mojo višino????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

sedaj pa v posteljo da res ne bom pristala v bolniciuser posted image user posted image user posted image user posted image

čao ČAO čao

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 2091
22.5.2007 21:39:28   
Jumpy
Hoj!

tiao01, vse bo o.k.!

Mojca in chips, vidim, da nisem edina s težavami. user posted image  No, sej v bistvu nisem vesel, da imamo težave, a mi je vseeno lažje, ko vidim, da vas mora tooooliko počivat (tud paštetka, pa tonja). Kmal bomo vse na tem, zgleda.

Nenca79, men moja osebna zdravnica dovoli, da sem pred hišo, grem na sprehod in kdaj pa kdaj do moje mame, ne dovoli pa hodit v trgovino, kaj šele na morje. Pa delat ne smem okoli hiše (trave kosit, pa to user posted image ). Sicer pa se tudi sama ne počutim tako, da bi bila sposobna it na eno do dve uri dolgo vožnjo. Morda bomo šli septembra. Bomo videli.

Sisy, po mojem v prikolica ni noben problem. Šotor bi bil večji, ker bi te vse tiščalo, pa zjutraj vstat ne bi mogla,... user posted image

Mene pa sedaj skrbi, ker čez dan res fuuul malo čutim svojega user posted image . Aktiven je le ob jutrih in večerih. Še pred enim tednom sem ga čutila ves dan. A se tolažim s tem, da tak pač je že od začetka.

Me je pa malo panika zagrabila, da sem že v 30. tednu in bo treba počasi pripraviti cunjice in vse ostalo. Glede na moj tempo (počasen) bom za vse skupaj rabila en mesec in pol. user posted image  Po mojem bom v prvem tednu junija že kar začela s pripravami.

Lepo se imejte!

(odgovor članu mojca 32)
Neposredna povezava do sporočila: 2092
23.5.2007 7:35:08   
malamisha
Dobro jutro souser posted image !

Ponovno mi pripada čast, da vas prva pozdravim v tem... Se še nisem odločila, kakšnem dnevu. Pri nas smo imeli že velik naliv. Očitno je deževno vreme zgrešilo april in preskočilo na maj...

Pri nas vse po starem. Otrdevanje trebuha je na dnevnem redu, očitno pa se mi bodo ponovile tudi tegobe iz prve nosečnosti. Malo nad popkom začutim zelo ostro bolečino, kot da bi me kdo piknil, ki drži nekaj minut. Boli kot user posted image .
V prvi nosečnosti sem zaradi tega pristala v bolnišnici, to pot se pa ne dam. Ni časauser posted image ...

Oblačila še nisem začela pripravljati. Me vgnezditveni sindrom še ni primil. Jutriuser posted image user posted image user posted image

19.2.2006 smo dobili princesko Mojco

30.7.2007 pridružila se nam je razbojnica Gabi

(odgovor članu Jumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 2093
23.5.2007 10:13:10   
mony5
ojla user posted image !

Sem še živa, sam mam v službi full gužvo, tako da mi zmanjka časa za pisanje, popoldne potem MŠ in zvečer samo na hitro preberem kaj ste napisale in padem v posteljo! Drgač sem pa ok samo malo me tale vročina daje!

Glede srečanja bi jaz rade volje prišla ampak imam v soboto eno poroko tako, da žal ne morem. V kolikor pa se boste zmenile v nedeljo pa lahko računate tudi name. Drgač se pa vidimo kdaj drugič!

Tudi nam še kar nekaj stvari manjka za user posted image  ki jih bom začela kupovati tam v začetku julija, ko bom doma in bom imela malo več časa. Pa tudi torbo za porodnišnico si bom malo prej pripravila, da ne bo potem kakšnega presenečenja, če se bo zgodilo kaj prej!

Vse user posted image  s težavami pa kar lepo počivajte in pazite na svoje user posted image  .

Ja Sisy kje se pa ti skrivaš! Pa tok cajta maš zdej k si doma! Drgač če boste v BTC me lahko pridete pozdravit v službo, če boste imele čas!

Jst tudi svojega user posted image  čutim kakšen dan bolj kakšen pa skoraj nič!

lp, moni

(odgovor članu malamisha)
Neposredna povezava do sporočila: 2094
23.5.2007 11:28:41   
Anonimen
Ojla pupe!user posted image

Super ste, ker tolk čvekate ampak jst pa žal ne morem biti tolk prisotna, še zmeraj imam doma popln kaos, ker je tolk dela, da dol padeš..no sej jst sicer bolj gledam in motiviram kot pa kaj konkretnega delamuser posted image ..se mi čisto nič ne da, itak mi je vroče kot pr norcih pa utrujena sem za dol past.
Drugače se pa super počutim, naša Tjaša dela take vragolije, da ne moreš verjet nouser posted image ....me že kar malo bolijo njene brce in premetavanja. Ponoči me zbudi in tudi mojega dragega je zbudula, pa je imel samo roko na trebuhuuser posted image , ni kaj pridna je..je pa res, da bodo sedaj gibi počasi postajali bolj nežne tako zaradi velikosti tako, da ...
Sisy nič bat, če jo malo manje čutiš..tolk je že velikauser posted image user posted image  in tvoj buši jo že malo utesnjujeuser posted image . Hvala lepa , da si opomnila PUJKEC, da je naša pupa zdej Tjašauser posted image , sem že zadnjič želela to zrihtat pa sem pozabila, tako, da hvala, super siuser posted image .
Aja, pa še tole Sisy..kdaj greš na predavanje o epiduralni? Jst grem ta petek.,..sem rekla, da čim prej, da dobim potrdilo, ker bog ne dej, kaj pa če kaj pride jst pa brez potrdila o epiduralni..ne, ne, brez pa jst ne grem rodituser posted image . Plus to, da  zdjle še lohk sedim 2 ure kasneje bo pa že bolj težkouser posted image .

Jst sem tud pridna kar se kg tiče...+10user posted image user posted image ...pa ful sadja pojem in res ne vem odkod tolk teže...mah kaj čmo, rada jem kaj najuser posted image .

Vidim, da prisno šopingirate tako tko jstuser posted image user posted image user posted image , naša tamala ima že tud tolk stvari, da ne vem kaj bom kaj dala...sem pa tudi zase precej kupila...V h&M za nosečke v Celju sem si kupila ene ful hude bele kratke hlače...drugače si pajst kupujem kar navadne majčke na naramnice v H&M, bombažne, ful jih je , ful lepih barv in ful poceni. Škoda denarja za kaj bolj fensi glede na to,da mi potem marsikaj ne bo prav.
Imam pa problem z modrčkiuser posted image , men so tolk joškice zrasle, da enostavno ful težko kupim kak modrc, ki bi bil lep ...ker unih za stare mame pa že ne bom nosila. Ponovadi sem si kupila kaj od Snoopyja ali pa c Skinny-ju, zdej pa težko nadem velikostuser posted image ...ajaj...no, je pa vsaj moj dragi navdušenuser posted image !

Sisy ful lepa sobica..midva bova zanekrat tamalo imela še v najini sobi, kupila sva ful lepo rumeno posteljico, previjalno nama bo naredil do mojega dragega bratranec tko, da bova z sobico še malo počakala.

No, pa sem se malo razpisala...bodite pride, veliko pijte in čuvajte nase!
podzarvček od poopsie in Tjašeuser posted image

(odgovor članu mony5)
  Neposredna povezava do sporočila: 2095
23.5.2007 14:41:02   
Antigona
Ej Sisy, kaj pa če bi se namesto Pod vodo dobile v Slaščičarni Orehek (nasproti hale A), Zjutraj ko še ni tako vroče bo sigurno bolj pasalo sedeti zunaj, no vsaj meni je bolj luštno sedeti zunaj in ne notri... Sporoči če  ti ustreza, drugače se lahko vseeno dobimo Pod vodo.

Mony kje pa delaš? A lahko pisarno zapustiš za kakih 20 minut? In se nama pridružiš?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2096
23.5.2007 15:39:25   
Sisy
čaaaaaaaaaaaaau user posted image

Antigona-ja sm za,seveda,sploh mi ni kapnilo da bi se blo bolš kje uzuni usest user posted image  Mony dela v BTC-ju pa na žalost začne ob devetih zjutri pa takrat ne more ven,lahko šele po enajsti...Jo greva pa lahko kej pozdravit user posted image  Torej velja-jutri pet čez deveto pri Orehku.

Poopsie-ne boš verjela ampak jst sem bila na predavanju o epiduralni v Postojni že kakšen mesec nazaj user posted image  Sem si rekla ziher je ziher,....tko da mam že podpisan privolitveni list v materinski user posted image  Je pa lušno predavanje,vodi ga dr.Grmek,bilo nas je ogrooomno,jst pa edina z miljon vprašanji na koncu...So si po mojem ostale mislile: pa dej že neeeehi sprašvat mi hooočmo doooomooooov user posted image

Bolj me skrbi ta varianta o kateri mi je pravila Mony (baje so jim to razložili v MŠ v LJ)-če slučajno rodiš več kot 3  tedne prezgodaj otroka odpeljejo v Ljubljano, neglede ali rodiš v PO ali MB ali kjer koli drugje...Baje nikjer razen v Lj nimajo primernih "aparatur" za nedonošenčke...Ampak mi ni jasno a če se otrok 3 tedne prezgodaj rodi je še nedonošenček user posted image user posted image user posted image  Tko da jst našo Saro nagovarjam naj kar lepo do konca ostane v bušiju....

Kdaj imate pa kaj naslednje preglede? Jzstga imam šle 4.6.-upam da bom takrat dobila že kakšno potrdilo o PDP-ju in napotnico za porodnišnico...Nikol ne veš kdaj te prehiti,čeprav močno upam da se mi to ne bo zgodilo ker si ful želim roditi v Postojni...Poopsie-midve mava tok blizu rok da je najbolš da se zmenva kr tam, pa rečeva če sva lahko cimre user posted image

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 2097
23.5.2007 16:22:00   
Antigona
Sej Orehek je odprt že prej. Kaj pa če se dobimo ene 20 minut pred deveto? To bi pa verjetno lohk tud Mony pršla, al more bit tolk prej v službi?
Če si za to, vpraši Mony, jst bom pa zvečer oz. zjutri preverla, če so se plani kej spremenil...

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 2098
23.5.2007 17:03:06   
Sisy
žal jst ne morem prej ker mojga pelem mal pred deveto v službo...sva žal omejena zdej na en avto....user posted image  loh se pa vidve z Mony kej prej zmenta....

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 2099
23.5.2007 18:44:07   
*lenc@*
Čau!

Preverjam za sobotno srečanje v LJ. Še velja? Mam prav, da v čolnarni ob 16h?

JUmpy, res ti moram odpisat k nisi edina veš. Čez dan tudi jaz full malo oz skor nič ne čutim naše punce. Tud zvečer niso to full gibi, čutim pa premike, ne brc!

In sem klicala G k mi je že blo bad, k pravjo, da full čutjo punce okrog mene, ki so user posted image . In me je pomirila, da je to različno, kako in koliko čutiš, vendar le, da se čutiti pa mora. V 32. tednu se začne štet in mora biti vsaj 10 premikov otroka (prav poudarla je premikov, ne brc). Ne obremenjuj se, res škoda živcev.

Jaz mam pregled šele 7.6., kar dolga doba je med tema pregledoma, pol pa na 14 dni in 1 teden. Pol pa že ....
Dans me je 1. mal zvil, o bejbika kmal pride, bom zmogla? ... blesave traparije. Želim si, da bomuser posted image , pol pa o takih stvareh tuhtam.user posted image user posted image user posted image

Čau punce in uživajte!

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 2100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Kateri brezplačni pregledi v nosečnosti va...
V nosečnosti se opravi 10 sistematičnih pregledov in dve ultrazvočni preiskavi. Kaj vam kot nosečnici pripada brezplačno...

se vam zdi da moski pretiravajo ?
cupacups

kar se tice opravil ki jih seveda ne opravijo oni pr:pospravljanje stanovanja-zakaj tolk pucas

da (57%)

ne (43%)

Število vseh glasov: 170

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!