Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
Jaz se trenutno obremenjujem s tem, ali sploh dati sina cepiti (ima tudi epi), saj je znano, da lahko cepljenje tudi poslabša stanje. Pa je njegovo stanje trenutno tako super, da bomo v juniju pričeli ukinjati terapijo, da bomo videli na čem smo. Ne vem, no.

Avgustovke!
A ni fletna?
Lovro
Tjaša
bo spol
.
. danes sem komaj zdržala do konec službe
. zgleda da me ta nosečnost po 5urah dela začne matrat. ma, saj še samo malo pa bom eno leto doma
.
. ne vem ali ste se pogovarjale že o tem. sem se ravno zadnjič smejala kolegici, ki je jamrala kako zoprno je, zdaj pa imam
.
men je to mal 2mač ampak če je pa tako vztrajala...
...
To si v Baby centru gledala a ne?
Sicer je rast dojenčka o.k., ampak moram vseeno veliko počivat, pa veliko pit. Mah, seveda da bo vse v redu. Mi je pa najmanj trikrat rekla, da naj ga ne biksam, ker sem prejšnjega rodila prezgodaj. O.k., o.k. sej bom pridna, seveda mi zdravje našega zakladka vse pomeni in jo bom sedaj res ubogala.
. pa ja, bom že
.