Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
Lovro
Sara
bo spol 
. Bi bankrotirala, če b ibila dva, pa še dat ju ne bi imela kam
. Pred dvema tednoma smo bili na Krasu, kjer smo kolesarili (bolj mož kot jaz) in smo se imeli fenomenalno; tako da priporočam obisk Krasa za vse tiste ki še niste bile in razmišljate kam iti za vikend. Sedaj odrinemo še za teden dni na morje, v juniju in juliju pa upam da se posvetimo nakupom in pripravam za našo novo
. Saj veste tiste ki ste noseče po 2-ič, 3-ič, 4-ič,.. da z nakupi kar odlašamo oz. da priprave stečejo kasneje kot pri prvem otroku; no vsaj pri meni je tako.
Ojoj, oprosti, nisem mislila tako zatežit!
seveda, js tudi ko vidim kako lepo nam gre
.
Katis-midve se bova od služb jutri kar za več kot eno leto poslovile kajne?Občutek je fenomenalen
uživajte smo na vezi pa-pa
Večina piše, da manj čuti gibe...meni pa se zdi, da je vsak dan bolj divja
. Sicer pa zelo dobro spim ponoči..... Pa tudi drugih težav zaenkrat nimam (z otekanjem,....), sva se pa danes zjutraj tehtali......in rezultat +4 (sem šla dol cca.1kg). To bo pa posledica, ker celi teden nisem jedla nič sladkega in nič sladoleda
Tudi midva letos ne greva na morje. Sva sicer imela splanirano v začetku junija, a morava še v hiši veliko narediti.....