|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke
24.4.2007 14:04:35   
tonja
Pozdravljene!

Včeraj popoldne sva dobila odpustnico in sva prišla domov!!!!!!!!!!

Hvala vam za vse pozdravčke in lepe želje!user posted image

Izvidi iz EEG-ja niso pokazali nič, je vse normalno.

V izvidu piše, da sem imela: epileptičnemu napadu podobne epizode (kakšen izraz).

Napada se res nič ne spominjam, tudi se nisem spomnila, da sem noseča user posted image .

Tak napad sem imela prvič in upam, da nikoli več.

Moža pa imam res čudovitega. Sem bila deležna toliko pohval na njegov račun. Sestra pri ginekologinji mi je rekla, da moraš takega z lučjo iskat, da ga najdeš user posted image .
Tisto jutro je imel en kup organizacije dela, ki jo je uspešno opravil. Urediti je moral, kdo bo namesto njega razporejal v njegovi službi, poklical je mojo sestro, ki je moja sodelavka, da mene ne bo in naj ona pride prej, da prevzame moje otroke, pri ginekologinji je sporočil, kaj se je zgodilo, vam avgustovkam je sporočil.
Celo dopoldne je bil ob nama v šok sobi.
V četrtek je šel na materinsko šolo sam in si naredil 4 strani zapiskov.
Vsak dan naju je obiskoval in ostajal pri nama pozno v noč.
Danes ponoči me je kar naprej tipal, če je z nama vse ok; Upam da je naspan in da lahko v službi pridno dela.

Na uz v porodnišnici so nama potrdili, da imava res fantka ter da je z njim vse v redu.

Nad novomeško porodnišnico sem bila kar pozitivno presenečena, tako da bom šla morda kar tja rodit. (saj živimo nekje na polovici med Ljubljano in Novim mestom)

Kako sem se razpisala!

Zdaj pa greva z Lovrom počivat - tako kot nama je naročeno.

LP

(odgovor članu ger06)
Neposredna povezava do sporočila: 1801
24.4.2007 14:22:26   
HHH
Pozdravljena Tonja! Zelo zelo sem vesela zate in srčno upam, da se ti takšna epizoda nikoli več ne zgodi. Lepo počivaj in crkljaj sebe in Lovrota. Tvojemu možu pa rabvno tako želim vse dobro. Res se je izkazal. Uživajte in pazite nase.

(odgovor članu tonja)
Neposredna povezava do sporočila: 1802
24.4.2007 14:30:40   
minka 123
Hoj Tonja,

Lepo, da si se oglasila, smo po mojem vse težko čakale tvojo sporočilo. Samo da je z vama vse v redu! user posted image  Zdaj pa pogumno naprej protu avgustu user posted image

Pozdravček vsem user posted image

(odgovor članu tonja)
Neposredna povezava do sporočila: 1803
24.4.2007 14:58:36   
tikca
user posted image user posted image user posted image samo, da je v redu in da se ne ponovi več. Ker pri vsem tem je bilo najbolj grozno tvojemu možu, govorim iz izkušenj. Se bojiš za svojega dragega, sploh, če to doživiš prvič, pa ne veš kako pomagat, grozno!
Lepo počivajta! user posted image

(odgovor članu minka 123)
Neposredna povezava do sporočila: 1804
24.4.2007 19:10:14   
pajac
živjo tonja!!!user posted image user posted image
Srečno naprej pa ne nas strašit več (pa svojega user posted image tudi ne!!!)!!!

kaj je pa z vami punce?!?
Danes je dež... pa vseeno tako zatišje user posted image user posted image
A zdaj bomo spale???
meni se tudi nič ne da..
Samo bi ležala in gledala user posted image brce..user posted image user posted image
Pa vseeno do prvega junija bo treba zdržat...

Čestitam za vse UZ !!!
Pa dejte pisat, ker bo čez čas trebuh tako velik, da ne bomo segle do tipkovniceuser posted image user posted image user posted image user posted image

LP
Pajac

(odgovor članu tikca)
Neposredna povezava do sporočila: 1805
24.4.2007 19:20:18   
April
Živjo Tonja. Vidiš, kako pravijo, da v nesreči spoznaš prijatelja. Tvoj možek se je res izkazal. Ta izkušnja te bo le še bolj povezala z njim. Verjamen, da te je sigurno strah, da se kaj podobnega ne ponovi...No, sam da se je vse dobro izšlo, pa da Lovro veselo brca.user posted image  Zdaj pa uživaj nosečnost, itak jo bo še prehitro konec, potem se začnejo pa druge skrbi. Počivaj, ne it prek sebe, najbrž si tudi na bolniški, zato se res pusti razvajati.user posted image

(odgovor članu tikca)
Neposredna povezava do sporočila: 1806
24.4.2007 20:10:33   
PUJKEC
mojca 32-naj te ne skrbi. moji mami so rekli, da brat nima hrbtenice in da bo morala v 8mesecu roditi mrtvega otroka. kaj? danes je ta isti otrokec zdrav in ima 16 let user posted image .

tonja-lep pozdrav in veselo naprej user posted image .

evo. naš malček tudi že zelo močno brca user posted image   in ugotovila sem, da ima glavico vedno obrnjeno navzdol user posted image , upam, da bo tako tudi ostalo user posted image . gibi se tudi zelo izrazito vidijo user posted image  in fant je včeraj ugotovil, da brca kar 4krat močneje kot pred dvema mesecema user posted image .

srčki naši naj rastejo mi pa še malo in gremo na dopuste in porodniške.

lep večer še naprej, adijos user posted image .

(odgovor članu ger06)
Neposredna povezava do sporočila: 1807
24.4.2007 20:13:03   
mojca 32
user posted image živjo TONJA lepo pozdravljena zopet med nami!!!!!!!! super da si tu sedaj pa počasi in lepo uživaj pa prelepe pozdarve tvojemu SKRBNEMU MOŽUuser posted image user posted image user posted image

PUNCE JAZ SEM ZOPET SLIŠALA SLABO NOVICO SEM ŠE SEDAJ V ŠOKU OB TAKI NOVICI
ne da bi vas strašila vendar ..........kdo jo bo bol razumel kot me ki smo skoraj na istem..
od mojega sodelavka je prvič zanosila umetno in sedaj ima 2leti starega sineka in potem se je naredil čudež ponovno je zanosila po naravni poti in rok je imela  AVGUSTA veselje je bilo nepopisno ker kar niso mogli vsi verjeti da to je to .....................VESELJE JE BILO NEPOPISNO    .........................................................
do prejšnega tedna ko se je začel porod in tako je rodila FANTKA   živel je 5 ur nato...........user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mislim da mi ni treba dobesedno povedat ŠOK 
so ji pa rekli da bi mogla biti vsaj 4 dni dalj noseča in bi živel......

druga kolegica pa je rodila z 6 meseci pa ima danes fantka starega 5 let no ja kar se zdravja tiče je fuul občutljiv  pa kaj ima ga....

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 1808
24.4.2007 20:40:24   
*lenc@*
Mojca 32, tudi taki primeri so in seveda so boleči. Čim manj takih slišimo, bolje je, izogniti se pa ne moremo te ne? okoli mene že vedo, da take stvari ni dobr, da govorijo v moji bližini. SE me dotakne zelo hitro! Stres nam pa škoduje.
Torej, pozitivno naprejuser posted image user posted image !!!

Tonja, zelo sem vesela zate!!!! In kar solzne učke sem dobila in se nasmejala, da je tvoj 4 strani zapiskov napisal. Noro, res in pozorno, vse pohvale! Da je le z Lovrom tudi vse ok!!!Srečno naprej!

tudi HHH, super novica!

V glavnem bodimo vedre in pozitivne!!!

Pa lep pozdrav!!!

(odgovor članu mojca 32)
Neposredna povezava do sporočila: 1809
24.4.2007 20:45:50   
pajac
mojca 32 ne se čisto uničit z paniko!!!!

Ne tega narobe razumet, ker ni kritika temveč tolažba.

Te reči se dogajajo  in so se dogajale in najverjetneje jih nič ne more preprečit in ni nobenih napovednih dejavnikov. Okrog mene je v zadnjem letu dveh, kar nekaj takih zgodb in so grozljive. Me pa smo tako kot praviš pravi substrat za paniko.

Tudi mene je zaradi tega vsak dan vsaj enkrat grozno strah, kaj je narobe?, a je to še normalno?. Pa izcedek gor, pa mal boli tu pa tam, pa takoj na forum da vidim a druge kaj pišejo o tem... Pa ko še nobeden ni vedel, da sem noseča, pa sem imela bolnico enako nosečo kot jaz pa je splavila (pa tolaži jo, a v tebi nekje utripa panika, kaj če bo podobno z menoj?)... Pa kako sem jokala v 6 ali 7 tednu, ko ni še bilo videti ploda, le gestacijkso vrečko....Kaj bi bilo šele zdaj?!? Saj se mi zmeša!!!!

Ampak zdrava pamet mi govori: nehaj vse bo še v redu! In tolikokrat se spomnim , ko svojim bolnikom povem: za paniko in žalovanje je vedno dovolj časa kasneje, glejmo kaj se dogaja zdaj in kaj lahko naredimo zdaj.

V zadnjem tednu se mi je vsaj 5x zgodilo, da mi povejo kako se je zakompliciralo pri tej pa pri oni.

In zadnjič sem čisto jasno rekla da ne želim vedeti. Potem pa samo o tem premišljujem in mater user posted image vržem diplomo v smeti, če to ne škoduje....

UHHH... sorry.. To je kaplja čez rob.. ( pa ne to kar si ti napisala, ampak vse to kar sem slišala v pičlih nekaj dneh - preveč zame pač user posted image user posted image )...
Pa še tak cmerast dan...

(odgovor članu mojca 32)
Neposredna povezava do sporočila: 1810
24.4.2007 20:48:25   
pajac

Se strinjam z Lenčo 78!!!

user posted image user posted image vsem user posted image

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 1811
24.4.2007 21:00:17   
mojca 32
pajac se strinjam s teboj tud okoli mene se dogajajo samo take GROZNE stvari pol pa še ko mislim da sej bo mi pride taka novica na ušesa zadnič je soseda postala babi in takoj začela razlagati kako je snaha imela težak porod in jaz kot jaz sem odšla stran in sem ji povedala da se bomo o tem čez nekaj mesecev lahko pogovarjale (imela sem težak porod tak da me je mal strah ) POL PA ŠE TO
 AJA pol pa še moja mama in ata pa tudi sestra : NISO BILI RAVNO NAVDUŠENI NAD NOVICO DA SEMuser posted image ata so po dolini spraševali o novici pa je rekel da nč ne ve o tem sestrin komentar je bil da sem nora????!!!!!    mama pa tak tak nikoli me ne pokliče in upraša kako sva ???? no ja ko delo kliče smo pa ta 1 na lestvici za pomagat ravno sedaj so renovirali kuhinjo dnevno in jedilnico in ne sprašujte kdo je bil za pospravljat JAZ pol so bili pa razočarani ker gnala se pa res nisem ker imam doma dovolj dela pa mi noben od njih ne pomaga ko je bilo treba kaj dvignit sem stopila stran pa so mi rekli da sem občutjiva KAJ PA VČASIH KO SO MOGLI DELATI DO KONCA .....POL PA NA NJIVO ha ha ha ha pa naj jaz ne bom 
pa naj mi reče kdo da nimam prav

ups danes imam tak slab dan najprej slaba novica pol me mama razpizdi no ja vsaj ve me mal poslušate upam da ne preveč.............mal sem se mogla izpovedat.........

BREZ ZAMERE                                       UŽIVAJTEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 1812
25.4.2007 7:13:09   
Anonimen
tonja - zelo sem vesela, da je vse uredu z vama z Lovrotom. Zdaj si pa le privošči zaslužen  počitek.  user posted image

(odgovor članu mojca 32)
  Neposredna povezava do sporočila: 1813
25.4.2007 7:24:22   
Anonimen
Sisy - super, da se je pregled tako izšel in da je vajina princeska tako razmišljajoče bitje. user posted image   Super je videti, vse mere... teža, velikost, utrip user posted image

HHH  - tudi tebi čestitke za uspešno opravljen pregled. Iz posta se čuti tvoje navdušenjeuser posted image user posted image user posted image

Upam, da nisem katere izpustila.... VSEM privoščim to veseljeuser posted image

Me zanima, koliko je še takih, ki imate še morfologijo. Skratka, za vse upam na najboljše rezultate... in morda se lahko nadejamo še kakšnemu razkritju spola?

user posted image  

< Sporočilo je popravil man_da_rina -- 25.4.2007 7:28:15 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1814
25.4.2007 8:49:03   
katis
Dobro jutro!

Samo na hitro - čestitke za dobrew morfologije user posted image , vse, ki vas še čaka - držimo pesti.

TONJA - super, da si doma in da je vse OK ter user posted image  za tvojega moža. Res se je izkazal user posted image

Mojca 32 - poskusi malce odmislit takšne slabe novice. Saj jaz tdui marsikaj slišim, a se kar zavestno odločim, da bom kakšno zadevo 'preslišala', da se mi ne bi nato snjalao in ne bi kar naprej premlevala 'kaj pa če'... moja mami pravi za takšne ČEje: ' če čebula če ne bi imela, bi le bula bila...' TOrej, ČEji so prepovedani user posted image . Ne resno, vem, da je težko, če se takšne stvari dogajajop prijateljem oz znancem in se zato še pogosteje spomniš na to. A vendarle - misli nase in na svojega otroka ter zato MISLI POZITIVNO! Stres (viden ali podzavesten) ima slab vpliv na vse. Zato punca, mal na sonce in poskusi kaj pozabiti. Se splača - vem!

VITAMINSKI dodatki -
jaz sem, ko sem zbolela, začela jemati Centramed mami in se počutm bolje (hitreje dobivam energijo nazaj in še nekaj - dlesni so mi skoraj nehale krvaveti med umivanjem zob user posted image  - kot da bi prej ne jedla sadja in sotalih vitaminov...). Tudi krči v nogah so skoraj ponehali, zato jih bom verjetno kar do poroda jemala ali pa še malce dlje. Razmišljam pa tudi, da bi si nabavila tiste omega 3 za otroke, nosečnice in doječe matere. V zadnjem tromesečju se izjemno razvijajo živčne povezave in baje da prehrana bogata z omega 3 to še stimulira oz. pomaga. Včasih so ljudje za to jedli morsko hrano - sedaj pa razen ribe tu in tam tega ne jem (morski sadeži bi naj bili bolj NE kot ja na jedilniku, predvsem školjke!) in sedaj tole malce razmišljam...

PREGLED - ja jaz imam nasledni pregled 04.05. - komj čakam. Upam, da mi naredi G UZ, ker doslej ga je še vsakič, le vpisala ga ni v knjižico, kjer imam vpisana le dva. Pa upam, da tokrat dobim kakšno slikico, ker mi jo na morfologiji ni dala... En dan prej moram pa tisto sladko vodo it pit. Brr, me kar strese, ker ne maram sladkih pijač in bo menda kar težko popit...

Toliko nahitro...
LP

19.07.2007 je na svet pokukal naš Bor ...
23.10.2010 pričakujemo še enega fantka

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1815
25.4.2007 9:52:07   
rakinja
Ojla babike kako ste kaj?
Da se še vam jaz malo pridružim.V pon.sem imela morfologijo in g.mi je povedala,da se vse normalno razvija kot se mora in seveda to da bomo imeli spetuser posted image  kakšno veselje saj ne bomo rabli kupovat fantovskih oblačil kr jih imam še od ta prve žabice.Sicer mi je bilo vseeno kaj bo samo,da je zdravo hvalabogu

(odgovor članu katis)
Neposredna povezava do sporočila: 1816
25.4.2007 9:52:28   
pajac
spet sonček user posted image user posted image user posted image
Pa še 3/4 sem na dopustu (mal moram vseeno pokukat na šiht user posted image user posted image )

Katis, sline so se mi pocedile ko si omenila školjke, je pa res da bodo letos počakale...
Meni dlesni krvavijo le med umivanjem zob in to le malo, krče v nogah sem pa imela le 2-3 krat pa še to ni bilo prehudo. Mogoče ker ne maram piti ravno vode in si raztopim Magnesol ali Ca sandoz. Boljši okus pa še koristno. Pravtako jemljem centramed mami samo tako da vzamem ko se spomnim, prej pa sem redno zobala....

Mojca 32 ne daj se. Misli nase, ostali bodo preživeli...Pravkar ustvarjaš svojo družino!!user posted image user posted image user posted image
Ni mi nobena odgovorila a bo katera hodila julija v materinsko šolo v porodnišnico?!? Iščem družbo...
Zdej pa letim do službe da bom čimprej nazaj
Uživajte!!!

(odgovor članu katis)
Neposredna povezava do sporočila: 1817
25.4.2007 10:35:23   
HHH
Dober dan!

Danes vas še malo pozdravim, potem pa kakšen teden ne, ker gremo na morjeuser posted image user posted image user posted image !!!!
Ko smo že pri ugotavljanju spolov, naj skromno priznam, da bomo baje imeli

user posted image user posted image user posted image !!!!!!!FANTA!!!!!!!user posted image user posted image user posted image .

Ampak nočem preveč misliti na to, ker so mi prvič tudi narobe povedali, razen tega sem se pa prejšnji teden toliko nasekirala zaradi srčka, da mi je za spol res vseeno. Samo, da bo vse OK.
Punce lepe praznike vam želim, čim manj sekirancije, kakšen lep izlet dokler smo še mobilne in pazite nase!!!

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 1818
25.4.2007 10:39:19   
mony5
Ojla user posted image !

Tonja tudi jaz sem vesela zate, da je vse ok s tabo! Ti samo počivaj in uživaj!user posted image user posted image user posted image

Sisy tudi zate sem vesela, ker sta videla vajino Saro in da je res tako na 3D-ju kot so rekli da je!

Grem delat!

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 1819
25.4.2007 10:52:26   
tikca
Ojla babuškeuser posted image
Kdaj si boste kaj začele urejati papirje za porodniško tiste bolj proti koncu avgusta? Prvič vržena v to, se mi niti sanja ne kaj in kako.user posted image

(odgovor članu mony5)
Neposredna povezava do sporočila: 1820
25.4.2007 11:16:41   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: rakinja - V pon.sem imela morfologijo in g.mi je povedala,da se vse normalno razvija kot se mora in seveda to da bomo imeli spetuser posted image  kakšno veselje
IZVIRNO SPOROČILO: HHH . Ko smo že pri ugotavljanju spolov, naj skromno priznam, da bomo baje imeli user posted image user posted image user posted image !!!!!!!FANTA!!!!!!!user posted image user posted image user posted image .

AVGUSTOVSKE NOSEČKE SREČKE

1.8. katis                  - 1.nos. - Celje
........................user posted image
1.8. malamisha        - 2.nos. - Ljubljana ................. user posted image
1.8. Eja_1                - 2.nos. - Novo mesto
1.8. tonja                 - 1.nos. -Ljubljana  ...................user posted image Lovro
2.8. PUJKEC            - 1.nos. - Slovenj Gradec ..........user posted image
3.8. poopsie             - 1.nos. - Postojna .................. user posted image Sara
3.8. country             - 1.nos. - Kranj
3.8. kate                  - 1.nos. - Ljubljana....................user posted image
5.8. Sisy                  - 1.nos. - Postojna.....................user posted image Sara
5.8. Jumpy               - 3.nos. - Ljubljana
...................user posted image
6.8. temboli1           - 1.nos.
7.8. crtka                
- 1.nos. - Postojna................... user posted image
8.8. maja 30            - 2.nos.
9.8. bibyzan             - 1.nos. - Maribor
9.8. mony5              - 1.nos. - Ljubljana....................user posted image Zoja
9.8. Adriana1          - 1.nos. - Trbovlje......................user posted image
9.8. Lenča78           - 1.nos. - Ljubljana....................user posted image
10.8. man_da_rina  - 1.nos. - Ljubljana...................user posted image
10.8. URSKA             - 2.nos. - MS / Feldbach ...........user posted image Maša
11.8. Antigona          - 2.nos. - Postojna  ..................user posted image Luka
12.8. masna              - 1. nos.  - Ljubljanauser posted image user posted image
12.8. NAVT               - 2.nos. - IZOLAuser posted image user posted image ...............user posted image user posted image
14.8. *LAVRA*         -1.nos.
14.8. Antilopa          - 2.nos. - Postojna
14.8. Polžica            - 1.nos. - Ljubljana
.................... user posted image
14.8. Zian                 - 3. nos. - Jesenice

15.8. pimi                 - 2.nos. - Maribor
16.8. Caarmen         - 1.nos. - Jesenice
..................... user posted image
17.8. pajac               - 1.nos. - Ljubljana.................... user posted image
17.8. minka 123      .................................................. user posted image
18.8. April                - 2.nos. - Ljubljana..................... user posted image
18.8. JORJA             - Celje
19.8. MalaPika         - 1.nos. - Postojna..................... user posted image
19.8. ger06              - 1.nos. - Ljubljana
20.8. pikas               - 2.nos. - LJ/PO
20.8. Klarita             - 1.nos. - MB/Feldbach
.............. user posted image
20.8. abc100           - 1.nos. - Ljubljana......................user posted image Janez
21.8. martina RN      - 2.nos. - Maribor
21.8. Nenca79          - 2. oz. 3 nos. - Postojna
22.8. tia01                - 1.nos. - Ljubljana....................
user posted image
22.8. Nenya              - 2.nos. - Ljubljana
24.8. karin412         - 2.nos. - Kranj
24.8. mojca 32         - 2.nos. - Trbovlje......................user posted image Ula
24.8. tatjana.d          - 2.nos. - Postojna
25.8. rikica                - 2.nos. - Ptuj
25.8. kk133              - 2.nos. - Ljubljana
26.8. ****        - 2.nos. - Kranj...........................user posted image
27.8. Irena*              - 2.nos. - Postojna
27.8. tasja23             - 2.nos. - Celje
27.8. katipi                - 3. nos. user posted image user posted image
27.8. chips                 - 2.nos. 
....................................user posted image
27.8. lumpa6              - 5. oz. 6. nos. - Ljubljana
27.8. cali                     - 2.nos. - Kranj
27.8. tikca                  - 1.nos. - Po/Lj
28.8. Mateja 82         - 2.nos. - Celje.......................... user posted image
28.8. rakinja              - 2.nos. - Maribor.......................user posted image
29.8. Nikki24             - 1.nos. - Postojna.....................user posted image
29.8. avgustovka       - 1.nos. - Postojna.................... user posted image
30.8. HHH                   -
2.nos.  ...................................user posted image

EXPRES STATISTIKA AVGUSTOVK:
59 nas je Avgustovk.

Pokazalo se je 11 user posted image
in  11 user posted image . Za 12 user posted image bo spol user posted image .
I
mamo 3X DVOJČKE (Masna, NAVT, katipi)!
Zelo delovno bo v ponedeljek 27.8.(7 nosečk)!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1821
25.4.2007 11:19:04   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tikca - Ojla babuškeuser posted image
Kdaj si boste kaj začele urejati papirje za porodniško tiste bolj proti koncu avgusta? Prvič vržena v to, se mi niti sanja ne kaj in kako.user posted image

Jest sicer nisem proti koncu avgusta, ampak bom začela brskat po uradih, ko bom dobila papirje od G. To pa baje dobiš 1 mesec pred porodom oz. odvisno od G.

(odgovor članu tikca)
  Neposredna povezava do sporočila: 1822
25.4.2007 16:26:03   
tia01
TONJA ko bi ti vedela, kako sem se sedaj razveselila, ko sem prebrala, da si ok in da si doma. Tudi moja mami je že spraševala po tebi, če je vse ok. Jooooj, kako imaš pa ti fejst možeka. Res, sem se kar jokala ko sem brala kaj vse je naredil zate. Povej mu, da je super in da naj še naprej tako lepo skrbi zate user posted image . Čez kakšen mesec se moramo dobiti na pijači, ko boš že bolj pri močeh in boš malo pozabila na vse skupaj. Res se moramo počasi spet dobit, ker so nam sigurno že trebuški zrastli od takrat ko smo se videle. Še našo Tonjo počakamo, da bo šla zraven in potem se na sončku dobimo v čolnarni na veliiikkkiiii sadni kupi user posted image . A ne Tonja?user posted image

Sisy - čestitke za lepo opravljen 3d. Upam, da se bo pri nas tudi lepo vse videlo. Imam ga pa 9. maja in sicer tudi v Dravljah pri Pušenjaku. Komaj čakam...

HHH - lepo, da je vse ok z vašim pikcom, zdaj pa veselo rastite še naprej...

Pajac - jaz sem se odločila, da grem v šolo na začetku julija, ker drugače bom že vse pozabila do poroda, tako da se lahko zmeniva, da greva skupaj. Bo tudi meni prav prišla družbauser posted image user posted image .

No pri nas pa smo se KONČNO odločili za ime (zdaj ko vemo, da bo fantek), tako da ga lahko kar pripišeš Man_da_rina. Ime mu bo pa Timon in to sigurno, tako da gre lahko na seznam. Končno sva se pri enem imenu strinjalauser posted image .
Ja naš Timon že kar močno brca, tako da opazujemo, kako se premika trebuh in včasih kar še jaz poskočim zraven, če me presenetiuser posted image .

Jaz grem pa jutri na morjeee! Sem ful vesela in že komaj čakam, ker me bo tukaj v Lj. pobralo od enega in istega vsakdana. Na žalost grem brez mojega user posted image , ker je trenutno privezan na službo, tako da bomo pa zato s prijateljicami čvekale na morju. Samo upam, da ne bo deževalo od babjega čveka, ker gremo kar triuser posted image . No malo se bomo sprostile, to bo pa seveda zelo dobrodošlo.

Zdaj moram pa pospravljat, ker imam še vse razmetano. LP vsem user posted image , pa se tipkamo kmalu. Ko pridem z morja.

Tonja, ti pa le počivaj, da bomo čimprej čebljale na pijači.

Papa, pa lepe praznike...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1823
25.4.2007 17:34:21   
pajac
jupi!!!!
Tia 01 sem vesela za družbo. Meni se tudi zdi da bom sicer vse pozabila. PA še zaplanirala sem si junij user posted image user posted image user posted image ko nastopim dopust. 20 julija pa grem na porodniško. A je treba še kaj drugega kot na Urad za socialno.. po papirje za porodniško in novorojenčkov paket??? Pojma nimam.

Uživajte v počitnicah. jaz bom verjetno še kar visel na netu.

(odgovor članu tia01)
Neposredna povezava do sporočila: 1824
25.4.2007 22:06:01   
PUJKEC
pozdravček!

mojca 32-ne se sekirat zdaj za duge, zdaj je čas zate. sej vem da se grdo sliši ampak ni mišljeno tako. uživaj in izogibaj se takim zgodbam.

joj, kdo gre na morje za prvega user posted image ? js ne user posted image , ker imam izpit takoj po praznikih user posted image  in še delali bomo doma spalnico user posted image . mi je tako zoprno, ker se ne morem odločit za barvo sten user posted image . se mi zdi da se mi v nosečnosti nič ne dopade ali pa mi je vse všeč. ti hormoni so pa res čudno močni user posted image .

povejte mi punce, ali je vam tudi začel trebuh vidno rastit user posted image  ? js sem postala prava okroglica user posted image  in to v 10dneh.

tikca -jaz sem že dobila potrdilo za porodniško pri svoji G in tudi za fanta, tako da zdaj samo še odpeketam na socialno in vse uredim user posted image . boljše malo prej kot pa ko bom se kotalila po mestu kot en sodček user posted image , pa še vročina prihaja.

zadnjič sem od fantove sestre dobila dve vreči cotk user posted image . potem sem jih pa oprala in zlikala user posted image  in imam že en prav lep kupček oblekc pripravljen za v novo omarico user posted image -sam najt jo še moram v trgovini. 
se mi je zdelo ful neverjetno, ko sem stopila v kopalnico in imela na tleh kupček cotk user posted image , še lepši filing pa je bil, ko sem jih sušila na vrvi na balkonu in so se videle na daleč user posted image user posted image user posted image user posted image  -zdaj pa res vem da dobimo malo štručko-ZAKON

lepe sanje vam želim.

< Sporočilo je popravil PUJKEC -- 25.4.2007 22:10:07 >

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 1825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

imena
klara2007

katero izmed naštetih imen vam je najbolj všeč?

tiana (15%)

lana (31%)

neža (44%)

vanesa (11%)

Število vseh glasov: 94

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!