Jumpy
|
Hoj! Jaz sem bila pa danes pri gin. Najprej zato, ker sem šla na test za toleranco na glukozo. Pri nas je tako, da greš najprej v ambulanto, kjer ti da sestra za pit sladko vodo, čez eno uro pa greš v laboratorij. Ker pa sem bila v nedeljo v stiku z nečakinjo, ki je nato v ponedeljek dobila norice, jaz pa jih menda še nisem imela, me je sestra kar "pošibala" naprej k zdravnici. Ta mi je napisala napotnico za testiranje, da se bo videlo, če sem jih že imela. Naredila je še pregled. Vse je o.k., MV je dolg 4cm! Meni se to zdi kar precej. Rekla je, da je otekanje normalno, tudi moj križ je čisto običajna nosečniška težava. je obrnjen z glavico navzdol in upam, da bo tako tudi ostal. Mi je pa rekla, - kar malo okregala me je - da naj pazim kje hodim(?? sem na bolniški!!), da ne bom staknila še kaj. Kot, da sem sama kriva, da smo dobili obiske, ki pa tudi niso mogli predvidevati, da bo hči zbolela čez en dan. To, da sem bila v stiku s tuberkulozo, pa je pač del moje profesionalne izpostavljenosti. Temu se pa sploh ni mogoče ogniti, glede na to, da sem delala s tolikšno skupino ljudi. Tudi VSI moji sodelavci so bili izpostavljeni temu. In VSI morajo sedaj na testiranje. Tako pač je. *LAVRA* - tudi moj brca nekaj dni zelo živahno in močno, potem pa se umiri in ga kakšen dan ali dva slabše/komaj čutim. Pri teh tednih, ko smo, je to menda še vse normalno. Občutenje je odvisno tudi od lege (morda se je čudno obrnil) in tudi od tega, če imaš posteljico spredaj. Jaz jo imam in opažam, da v sredini trebuha, tam kjer naj bi posteljica bila, čutim le tiste najmočnejše brce, ob straneh in spodaj pa tudi nežnejše. Če te zares skrbi, pa pokliči svojega ginekologa. Ta je najbolj kompetenten za takšne težave. Srečno in lep dan vsem!
|