|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke
19.4.2007 11:24:57   
tonja
Pozdravljene,

Antonija je še vedno v bolnišnici. Danes ima slikanje glave, potem pa bomo morali še počakati na izvide. Njeno stanja je ok, prav tako z Lovrotom je vse ok, samo brca jo zelo. Je kar močan postal, tako da mislim da ne bo nobenih posledic za nobenega.
Upam, da bo jutri že doma, če ne pa v ponedeljek. In potem se vam bo ona naprej oglašala.

Lep pozdrav vsem.

PS. se opravičujem, da sem vam tako pozno sporočil njeno stanje.

zdaj pa user posted image  k njima.

LP

(odgovor članu malamisha)
Neposredna povezava do sporočila: 1751
19.4.2007 12:18:20   
rakinja
Hvalabogu,da je vse ok z njima

(odgovor članu tonja)
Neposredna povezava do sporočila: 1752
19.4.2007 12:58:04   
Jumpy
user posted image  Tonja in Lovro!

(odgovor članu rakinja)
Neposredna povezava do sporočila: 1753
19.4.2007 13:18:21   
Jumpy
Hoj!

Jaz sem bila pa danes pri gin. Najprej zato, ker sem šla na test za toleranco na glukozo. Pri nas je tako, da greš najprej v ambulanto, kjer ti da sestra za pit sladko vodo, čez eno uro pa greš v laboratorij.
Ker pa sem bila v nedeljo v stiku z nečakinjo, ki je nato v ponedeljek dobila norice, jaz pa jih menda še nisem imela, me je sestra kar "pošibala" naprej k zdravnici. Ta mi je napisala napotnico za testiranje, da se bo videlo, če sem jih že imela.

Naredila je še pregled. Vse je o.k., MV je dolg 4cm! Meni se to zdi kar precej. Rekla je, da je otekanje normalno, tudi moj križ je čisto običajna nosečniška težava. user posted image  je obrnjen z glavico navzdol in upam, da bo tako tudi ostal.

Mi je pa rekla, - kar malo okregala me je - da naj pazim kje hodim(?? sem na bolniški!!), da ne bom staknila še kaj. Kot, da sem sama kriva, da smo dobili obiske, ki pa tudi niso mogli predvidevati, da bo hči zbolela čez en dan. To, da sem bila v stiku s tuberkulozo, pa je pač del moje profesionalne izpostavljenosti. Temu se pa sploh ni mogoče ogniti, glede na to, da sem delala s tolikšno skupino ljudi. Tudi VSI moji sodelavci so bili izpostavljeni temu. In VSI morajo sedaj na testiranje. Tako pač je.

*LAVRA* - tudi moj user posted image  brca nekaj dni zelo živahno in močno, potem pa se umiri in ga kakšen dan ali dva slabše/komaj čutim. Pri teh tednih, ko smo, je to menda še vse normalno. Občutenje je odvisno tudi od lege user posted image  (morda se je čudno obrnil) in tudi od tega, če imaš posteljico spredaj. Jaz jo imam in opažam, da v sredini trebuha, tam kjer naj bi posteljica bila, čutim le tiste najmočnejše brce, ob straneh in spodaj pa tudi nežnejše. Če te zares skrbi, pa pokliči svojega ginekologa. Ta je najbolj kompetenten za takšne težave. user posted image

Srečno in lep dan vsem!

(odgovor članu Jumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 1754
19.4.2007 16:07:06   
pajac
prvo pozdravček in lepe želje tistim, ki jih ta trenutek najbolj potrebujejo: Tonja in Lovro pogumno naprej!

Jumpy kje delaš če lahko vprašam??

Kar se tiče noric jih je večina prebolelih (vsaj kar mi je znano iz testiranj, le glej da boš čim prej šla na testiranje, ker protitelesa, ki jih lahko dajo so učinkovita le v prvih 72 urah. Saj vem da je prekratek čas ampak jih dajo tudi kasneje, samo da ni ziher zaščita. Je pa izvid v enem dnevu.
Pa sporoči mi.

Moj otroček brca kot nor in mamica je v user posted image user posted image user posted image user posted image ! Se obrača in dela kozolce....
Lep pozdrav

(odgovor članu Jumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 1755
19.4.2007 16:22:16   
tia01
No, samo da je vse ok z našim Lovrotom in Tonjo, sem bila zelo vesela, da sem to prebrala. Sem non stop hodila gledat kdaj bo kaj novic. user posted image
Pri nas ni še nič novega, še vedno zbiramo ime, ker se še nismo odločili za ime fanta. Tudi jaz sem se odločila za 3d uz in sicer sem se naročila kar pri Pušenjaku, tako da komaj čakam. Naročena sem pa 9. maja, tako da bo še kar douga. Tudi pri nas dete ful brca, tako da že prav vidim trebuh, kako se premika, kot da bi utripal. Ful hecno. Mene pa zanima, če ta test, ki ste ga šle delat za sladkor, vse nosečnice čaka, ali samo nekatere? Ker meni ni noben nič omenil glede tega. Sicer imam pa v ponedeljek pregled pri moji ginekologinji in bomo videli.
No, lepo se imejte in lep pozdrav vsem user posted image .
Še posebej Tonji in njeni družiniciuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 1756
19.4.2007 16:24:07   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image za tonjo in malega Lovrauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image lepe želje in čim hitrejše okrevanje pa še zmeraj veljajouser posted image .

tudi naša pupa brca kot ponorela in jst se topim od sreče, me pa že pošteno razganja, ker imam v soboto 21.4  3D UZ v Dravljah pri Pušenjaku...evo sem mogla dat ven, ker me bo razneslo od pričakovanjauser posted image . Naj bo čimprej sobotauser posted image user posted image user posted image user posted image .
Vam poročam kako bo šlouser posted image !

pozdravček.

(odgovor članu pajac)
  Neposredna povezava do sporočila: 1757
19.4.2007 18:48:28   
Jumpy
Pajac - sem delovni terapevt in, jasno, stalno v stiku z ljudmi. user posted image  Mislim, da si tudi ti v zdravstvu? Sicer pa sem na testiranje že šla, sedaj pa čakam na rezultate. A, da je učinkovito le prvih 72 ur? Ojej, potem, je pa že pozno. No, saj upam, da sem jih že imela, če pa zbolim, pa tako ne morem nič.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1758
19.4.2007 19:43:44   
April
Tia01, ginekolog se sam odloči ali te bo poslal na ta test. Malo pogleda družinsko amnezo, če ima kko tvojih bližnjih saldkorno. Jaz sem v prvi nosečnosti bila na tem testu, ker ima moja babica sladkorno. Sedaj pa me je samo vprašala koliko je ob rojstvu tehtal moj sin (ponavadi nosečnice, ki imajo s saldkorjem težave rodijo težje otroke). ker je bil normalne teže in ker je bilo prvič na testiranju vse ok, me tokrat tja ne bo pošiljala.

Tonja držim pesti, da sta z Lovrom že doma.user posted image  Javi se nam.

Poopsie in ostale, ki vas čaka 3d. Upam, da bo dete primerno razpoloženo za snemanje, da jih boste mamice lahko kar najbolje videle. Če pa 3d ne bo uspel (pri meni  je mali rokice pred obrazkom držal. se je skrival mamici.user posted image ) pa ne bit preveč razočarane. Itak bo kmalu avgust tukaj in z njim rojstvo naših cukrčkov, pa se jih bomo imele možnost nagledati.user posted image

(odgovor članu tia01)
Neposredna povezava do sporočila: 1759
19.4.2007 21:38:55   
Sisy
čer!

Evo da se še midve mal javiva user posted image  Danes smo bili pridni,smo staro kuhinjo ven dajal,jaz sem okol skakala kot obsedena da sem jo sprot pucala (pa jo ni mal) tko da sem zmatrana kot user posted image  ker smo jo prodali naprej, zdej pa čakamo na novo....Joj kok je to dela-pa pospravljat za majstri,pa vse prštimat,pomit,preuredit,....joj joj ...pa to še ni konec-čakamo še vodovodarja,električarja,laminatarja,plinovod,ploščice dol dat,pobelt,......ajjajjaj...da se ti zmeša....Zdej pa je v kuhni ena velka,smešna lukna pa vse skup odmeva user posted image user posted image user posted image

No v glavnem,še jutri, pa je moj zadnji dan bolniške in ko sem jo šla dons zaključit me je zdavnica vprašala: "ja kaj,a ti pa še zmer delaš? Dej reč ginekologinji nej te da na bolniško,dost si delala user posted image user posted image user posted image "...No moja ginekologinja namreč ne bi bila istega mišljenja,itak pa imam do konca le še 16 delovnih dni user posted image

Glede testa za sladkorno mi je pa zdej čudn da mene ginekologinja na test sploh še ni poslala pa pr nas majo vsi po vrst v familiji sladkorno user posted image  Pa sm ji to že na začetku omenla pa še nč...hm zanimiv...user posted image  a so loh kakšne posledice če maš v nosečnosti slučajn sladkorno pa tega ne ugotovijo?

Drgač pa komi čakam pondelk-gre cela ekspedicija na 3D user posted image jst,moj user posted image  pa še moja mami tko da upam da naujo zarad tega zaračunal še kakšnih dodatnih "vstopnic"user posted image  Sem pa tut jst slišala da morš met prov srečo da je bebika prov obrnjena proti trebušni steni-torej stran od tebe ker če gleda v križ pol 3D nima smisla....no ja,pustmo se presenetit....

Ej punce a še katero zgaga peče? Mene že 2 dni muči...Sm prebrala da plod  oz.posteljica prtiska na želodec ki se zarad tega avtomatično pomakne bolj navzgor in zato zgaga...zoprna zadeva user posted image

Drgač pa mislim na Tonjo in Lovrota in sem zelo vesela ker sta oba ok! user posted image

pozdravček vsem!

čaaaaaaaaaau

najina skraužlana sreča: Sara, 10.8.2007

je 1.8.2009 dobila bratca Marka

pa imamo dva levčka :-)

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 1760
19.4.2007 22:30:49   
pajac
jumpy nič se bat. Vse v medicini je itak določeno na podlagi statistike, same pa vemo koliko to lahko odstopa...

mene je G tudi poslala na OGTT. Dala mi je napotnico in rekla da je primerno opraviti v 25 tednu.
Midva sva jutri polnih 23. tednov user posted image user posted image user posted image   in greva v 24-ga. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 1761
20.4.2007 9:28:45   
sneška_
Ojla punce!

Nisem se dolgo  časa oglasila.Takole je z mano:  Imam kratek materični vrat in so mi povedalai oziroma zdravnica priporočila strog počitek.Pa zdaj zjutri so me klicali iz ZD in povedali da mi je sladkor povišen in da se morem okrog 12 oglasiti pri ginekologinji.

Drugač pa z dojenčkom je vse v redu in zdaj smo v 24 tednu nosečnosti.

Najdojenček

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 1762
20.4.2007 9:57:47   
tikca
O ja, prej nikoli nisem vedela kako izgleda, ko te zgaga "peče". Zdaj pa ni važno ali je dan ali noč. Samo v bistvu mene tišči v grlu kot nek "knedel", pa je vseeno ali kaj pojem ali popijem. Očitno user posted image takrat tišči v želodec. 

(odgovor članu sneška_)
Neposredna povezava do sporočila: 1763
20.4.2007 10:11:39   
mojca 32
HAJ Kar se zgage tiče me matra fuuulllll ja pa sem našla recept za ublažitev PEPSI ja saj vem da ni pijača za nosečnice ampak kaj če mi pomaga jo bom pila
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tikca)
Neposredna povezava do sporočila: 1764
20.4.2007 11:56:28   
PUJKEC
HOJLA DRIJA.

cao mamike.
se vam javljam po dolgem casu. no vam povem.
v torek sem bila na pregledu in je vse v redu. naredili so mi bris za izolirano bakterijo in mi predpisali zelezove tablete.
otrokec je okej in vedno bolj brca-ja, zdaj zgleda da se navdusuje nad nogometom. mogoce pa karate trenira kot njegov ocka. no, narocili so me tudi za toleranco na gukozo in bila sem tudi na ekg-ju user posted image . aja, pa dieto imam-manj slano hrano user posted image . sicer se ne redim prevec ampak sem pa pridno nalozila ze 8kg-jev. mogoce je pa to veliko.

tudi js drzim pesti za tonjo, ki bo 100%okrevala in cestitam njenemu fantu, da se je tako lepo javil v njenen imenu. jupi tonja za takega srcka user posted image  user posted image  user posted image  user posted image .

ja, tudi js sem ze cisto nora glede oblikc za otrokeca user posted image , js bi sla v trgovino in kr vse pokupila. no, ampak velikmo stvari ze imam-vozicek, kinderpet, nekaj oblekc-dve vreci...
to je noro.

a sem vam tudi dogaja, da bolj kot greste proti koncu, vecja je tudi trma. pri meni so rodili ze trije-punca od fantovega sefa, ena moja kolegica in se ena punca en enga kolega. meni se zdi, da imajo ze vsi svoje otrokece sam js se ne. mama me pa skoz tolazi da sej bo moinilo. js ji skor ne verjamem.

evo, lep soncen pozdrav in se pisemo kaj. uzivajte v miru, ker cez 3mesece tega ne bo vec user posted image  user posted image  user posted image .

(odgovor članu mojca 32)
Neposredna povezava do sporočila: 1765
20.4.2007 12:25:21   
Antigona
Ojla!

Se še jaz javljam. Danes sem bila na testu za sladkor in je vse ok, tako da sem kr vesela, pa ne da ne bi pričakovala kaj drugega user posted image !
Luka še naprej veselo brca, ampak moram prov pazit kaj rečem pred Žanom, ker njemu pa kar naprej govorim da me ne sme brcat. In sva se s user posted image  zmenila, da bova rekla da me Luka boža...

Meni je tale teden ko sem bila prosta minil kot blisk, sedaj pa oddelam vikend, pa cel drug teden do petka, s petkom vred user posted image , ja potem pa veselje in v soboto gremo na user posted image , sploh ne morem povedat kako komaj čakam user posted image  user posted image  user posted image ...
Edino kar me skrbi je kako bom vse spakirala in da ja ne bi česa pozabila user posted image .

Takole, likalnik se je ogrel tako da grem zdej likat!

Pa pa

Moja dva sončka: Žan (25.7.05) in Luka (14.8.07)

Žan in Luka gradita mesto:
http://zan-luka.myminicity.com/

(odgovor članu PUJKEC)
Neposredna povezava do sporočila: 1766
20.4.2007 19:56:14   
pajac
kakšno zatišje...
sploh ne morem verjeti..
Se vse sončite...
Uživajte v sončku...

Jumpy prav imaš, sem v zdravstvu, zato pa sem še vedno v nočnih in delovnih vikendih. Ampak samo še malo.

Lepo se imejte, bom pokukala malo kasneje če je katera gor

Pajac

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 1767
20.4.2007 20:59:01   
malamisha
Res je pravo zatišje. Najbrž bo krivo lepo vreme...

Pri nas je vse po starem. Ves čas sem lačna. In jem. Postajam praviuser posted image .
Me moj user posted image  tolaži, da bom po porodu vse dol spravila...

Upam, da je s Tonjo vse ok!

19.2.2006 smo dobili princesko Mojco

30.7.2007 pridružila se nam je razbojnica Gabi

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 1768
21.4.2007 17:51:46   
Anonimen
Hojli  drage user posted image !

No, danes smi imeli 3D in jst sem še zmeraj v stanju zamaknjenosti, sreče in milineuser posted image ...v devetih nebesihuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..čudovita stvar je tale 3D, resno in  da o Pušenjaku sploh ne govorim.
Prvič sem ga viela v živo, dosikrat ga na sosednjem forumu vprašam za nasvet ali mnenje in zmeraj je bil prijazen in korekten ampak srečanje v živo me je pa še bolj prepričalo, da je res super oseba.
Prijazen, prijeten, zabaven, profesionalen...mislim svaka častuser posted image user posted image user posted image user posted image .
Počutila sem se tako super..opravil je morfologijo ( vse je superuser posted image ) potem pa smo prišli na 3D in facing. Naša punčka ( ja tudi Pušenjak je potrdil, da je dečva po njegovih besedah) se ni pustila preveč fotografirati..ves čas je imela eno rokico pred obrazom, tako da smo dobili 3 čudovite posnetke...pol obraza je zakrivala rokica(ampak nič zato), tako da smo videli, usteca pa lep nosek in en učekuser posted image , vse ostalo je pridno krivala...najprej z eno rokico, potem z obema, potem še z nogicami...smo se prav pošteno nasmejaliuser posted image . Vmes nam je mahala in odpirala ustka, v glavnem prov smešno in zabavno je bilo.
Dr. Pušenjak se je prov trudil da bi odmaknila rokice in čakal in čakal in nama razlagal da mu je žal in da se pač ne vidi tako kot bi se pač lahko...ampak midva sva bila ful srečna...meni je bilo dosti, da sem videla, da je zdrava in to je to, vse ostalo je bil samo še bonususer posted image .
Notri sva bila 35 min in mislim, da se splača kljub 80 evrom..že samo občutek, ko to vidiš je user posted image .

Komaj čakam, da tudi ve poročate kako je šlo pri vasuser posted image .

Lepo se imejte!!

< Sporočilo je popravil poopsie -- 21.4.2007 17:52:18 >

Neposredna povezava do sporočila: 1769
21.4.2007 20:56:01   
*lenc@*
Čau po dolgem času!

Sem mogla mal za nazaj brat in ... Tonja, srečno! Želim vam zdravja in čimveč miru, da je le v redu!!!!!
Se strinjam, da imaš zelo v redu sopotnika!!!!!!!
SRečno vsem vam!!!!
Poopsie a Pušenjak je v Dravljah? Jaz sem se tja prijavla, pa tud 80 evrov bom dala. Lepo, da si bla zadovoljna!
Kar komi že čakam, imam ga čez 14 dni.
Tudi mene občasno peče zgaga, sploh zadnjič mi je zapasal 1 dcl vinčka in me je noro pekla. Po Rupurutu je bilo bolje.
DRgač sem ok, trebušček raste , imam pa bel tek, brez vonja. Pa mi Canesten tablete in mazilo niso nič pomagale. Je kakšna na podobnem?

Gledala sem vozičke in ga tud kupla, pa še zdaj ne vem, če mi ne bo žal. Hotela sem skoz 3kolesnika, pol pa sem vidla, da niso glih lahki in okretni in sem vzela PP(Centro completo). Res pa nimam nikjer peska, sam asfalt. In tud prepričala me je cena in na koncu praktičnost. Pol bom pa kupla kasneje marelo Quinnija in bo ql se mi zdi. KOlk mal placa zasede?? Čist hudo!!

Pridne bodte in pazte nase!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1770
22.4.2007 9:25:02   
Sisy
jutro!

Še en lep dan je danes kajne? Saj nič čudnega da je potem na avgustovkah potem takšno zatišje...In prav je tako....

Najprej bi rada pohvalila Poopsie za takšen izčrpen opis 3D-ja, se ga sedaj tako še bolj veselim,imam ga  jutri,tudi v Dravljah. Poopsie-me veseli da je z vajino pupo vse tako kot je treba, občutki pa vem kakšni so,je človek potem še cel teden v user posted image  v glavnem se splača....

Jaz sem imela pa v petek spet nakupovalno mrzlico...Sem kupila za najino Saro še 2 spalna bodija (itaq vse v roza barvi z rožicamiuser posted image ), pa eno totalno srčkano pocukrano kiklco rdeče-roza barve Hello Kitty user posted image , dekico,kapici,štumpke-take čiiist male za novorojenčka....Potem sem ugotovila da mi je v obeh nosečniških hlačah že blazno vroče zato sem v Kepici kupila še ene lanene-madonca so ble pa kr drage ampak kaj če jih pa rabm....Moj user posted image  seveda nad mojim blaznim nakupovanjem ni bil preveč zadovoljen ker pravi da je za vse skupaj prezgodaj, češ da da bojo zdej izdatki za kuhinjo in da zakaj tok prehitevam, da bomo že čez kakšen mesec nakupoval-jst sem bla pa seveda takoj user posted image  user posted image ...mah kaj pa desci razumejo user posted image

Drgač sva pa včeraj zvečer ugotavljala da je Sara prava akrobatka...Zvečer me brca kot nora-pa bum v levo,pa v desno,pa se obrne,gor pa dol,pa mi trebuh vibrira od samega premetavanja...ma hecno da dol padeš...Jst sem pa v user posted image ...Potem sem mojmu dala roko gor pa je bil čist raznežen user posted image

Nč,drage moje šibam počas še mal pospravt potem pa k svoji sodelavki v porodnišnico-predvčerajšnjim sta namreč dobila fantiča Lovra!

papa

< Sporočilo je popravil Sisy -- 22.4.2007 9:29:35 >

najina skraužlana sreča: Sara, 10.8.2007

je 1.8.2009 dobila bratca Marka

pa imamo dva levčka :-)

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 1771
22.4.2007 13:07:23   
mojca 32
HOJLAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
KAKO STE????? JA SAJ VEM LEPO VREME VAS JE PREGNALO VN!! SAJ PRAV JAZ TUDI KOMAJ ČAKAM DA PRIDE MOJ user posted image DOMOV IZ SLUŽBE DA ODLETIVA NA ZRAK.
TAKO STE ME NAVDUŠILE NAD 3D DA SE BOM TUDI JAZ JUTRI NAROČILA (UPAM DA MI BODO DALI KMALU DATUM)
AJA PA ŠE TO SEM FUULLL VESELA DA JE NAŠAuser posted image ZAČELA FUUL BRCAT IN DELAT PREVALEuser posted image   MAL ME JE SKRBELO KER SEM JO ČUTILA MALO NAD SRAMNO KOSTJO SEDAJ SE JE PA OBRNILA TAK DA JE VIŠJE .SUPER.
MOREM ŠE TO POVEDAT ME JE SIN VČERAJ FUUL PRESENETU JE KUPIL BODY IN MAJČKO ZRAVEN PA KIKLICO ZA SVOJO SESTRICO .PRAVI MI DAJ MAMI RODI ŽE KMALUUuser posted image user posted image user posted image user posted image JAZ PA DAJ MALO ŠE POČAKAJ SAJ BO......KMALU AVGUST ...
KAKO PA KAJ VAŠA KILAŽA ?????? JAZ SEM SE ZREDILA ZA 7 KG MOGOČE 0.5 VEČ PA VE ??????
MENI SE TO ŠE NE ZDI TAKO HUDO!!!!!! ALI PAČ??????

LEP POZDRAVČEK SOuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 1772
22.4.2007 18:08:12   
PUJKEC
čao okroglice.

enkrat sem napisla eni od avgustovk, da v velenju ni 3D ultrazvoka. no, sem pred nekaj dnevi izvedela, da so ga dobili nekaj časa nazaj-za mojim pregledom,žal. ampak, ima pa ga tudi druga ginek kot pa pri kateri sem imela pregled za nuhalno jaz. tako da se opravičujem za napačne info.

no, lep pozdravček in sončen dan tudi jutri.

(odgovor članu mojca 32)
Neposredna povezava do sporočila: 1773
23.4.2007 7:42:43   
malamisha
Dobro jutro souser posted image

Naša debata postaja čisto zaspana. Se nas je lotila spomladanska utrujenost?

Pujkec - hvala za informacijo o 3D, jih danes pokličem, da vidim, za kdaj naročujejo. Sem sicer naročena ampak bom takrat že skoraj v 30 tednu, mi je pa še malo predaleč.

Ugotavljam, da mi gredo opazke o trebuhu počasi pošteno na živce. Pa to, da vsi ravnajo z mano, kot da sem na smrtni posteljiuser posted image
Katastrofa!!!
Naj skrbijo zase. Najbolj me razpuser posted image  izjave - takšen trebuh sem imela šele nekaj dni pred rojstvom... Me veseli za njihuser posted image
Mah, naj se brigajo zase...

lp

19.2.2006 smo dobili princesko Mojco

30.7.2007 pridružila se nam je razbojnica Gabi

(odgovor članu PUJKEC)
Neposredna povezava do sporočila: 1774
23.4.2007 8:34:34   
Anonimen
Tonja - tudi jaz upam, da si doma in da se z Lovrom dobro počutita. Za vama je zelo napornih nekaj dni. Upam, da si boš lahko kaj odpočila in se umirila. Gotovo si bila v šoku. Še vedno mislim nate , na Lovra in na očka tudi. Vsem trem želim SREČNOuser posted image

malamisha
- izgleda tako, da tebi govorijo, kako velik trebuh imaš, meni pa, da se pretvarjam, ker imam tako majhnega. Če res nisem oblečena v zelo oprjete stvari, se sploh ne vidi, da sem noseča. Meni gre to tudi na živceuser posted image , ampak taki so ljudje. Vedno radi kaj pripomnijo. user posted image
Meni je samo važno, da kdaj pa kdaj začutim bebico in to mi je vse. Je pa res, da se je zadnjih nekaj dni dete umirilo. Verjetno nabira moči, da bo potem avgusta bolj aktivno.

Midva sva šla v soboto do Pirana in je bilo super lepo. Sicer je bilo malo vetrovno ampak me ni nič motilo. Super je bilo na soncu. Včeraj sem se popoldan spet malo nastavila soncu in moram priznati, da bi to kar vsak dan počela, če bi lahko. Kot pravijo Zmelkoow: Smisel življenja je ležanje na travi, z možgani na off in čiwavo na straži.user posted image user posted image user posted image No, e ni čiwava je pa kak drug pes.

Poopsie - res super si opisala 3D pregled. Verjamem, da si presrečna in da bodo te slikice še milijonkrat pregledane. Samo probaj si jih poslikati z digitalcem ali pa jih kopiraj, ker čez čas zbledijo. No, pa saj verjetno to že vešuser posted image . Jaz zeloooo rada nasvete dajem. Lenča78 & Sisy - komaj čakam tudi vajino poročilo.

Zdaj je že čas, da se spet odklopim in neham zabušavat. Bodite pridne, pazite na bušije in lep začetek tedna vsem skupaj!!

Neposredna povezava do sporočila: 1775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
VIDEO: Rast ploda od tedna do tedna
video
Vsak teden nosečnosti je nekaj posebnega. Poglejte si fantastičen video, ki prikazuje razvoj otroka v trebuščku od oploj...

Dojenje
пеперутка16

Prvi mesec-dva sem:

dojila dojenčka, ko je želel_a (90%)

dojila vsake 3 ure (10%)

Število vseh glasov: 10

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!