|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke
23.4.2007 8:47:49   
tatjana.d
Dobro jutro!

Po dolgem casu se spet oglasam. Vidim, da vas soncek kar posteno zaposluje, saj je tu gor bolj zatisje ;)

Tonja, tebi in Lovrotu zelim cimprejsnje okrevanje, da bi bilo vse ok! In pohvale tvojemu mozu, ker si je vzel cas in nam pisal, kaj se pri vas dogaja.

Mi smo drugace ok. Jutri imam morfologijo in jo ze komaj cakam. Upam, da bo otrocek lepo obrnjen, da se bo koncno lepo videl spol. Z mozem sicer ze govoriva o najini puncki (in prav presenecena sem bila, ker je on v bistvu cisto navdusen nad tem), a vseeno bi raje se videla, da je to to. Brcike postajajo vse mocnejse. Vceraj sva se peljala domov z avtom in, ko sva cakala v koloni, sem mozu polozila roko na svoj trebuh. Najprej zatisje, potem pa kar nisva mogla verjet, kako se je razbrcala, prvic tako mocno. Sva bila prav blazena.

Imam pa zadnje case tezave s spanjem. Matija sedaj lepo prespi noc (nekje 22h - 5h), potem pa se malo zaspi do 7h, jaz se pa ko zajec zbujam skoraj na uro ali pol, pa pojma nimam zakaj.

Od jutri pa bom na dopustu, ker se zdaj za praznike koncno selimo v nase stanovanje, dela je pa se ogromno. Mali bo v varstvu, midva pa bova hitela, kolikor se da. Komaj cakam, da bomo spet na svojem... Je cisto nekaj drugega... No, upam, da vam bom lahko po prvem maju veselo pisala o tem.

Aja, zadnje case me tudi precej zateguje v trebuhu. Ne kot krci, ampak prav bolecina v predelu pod trebuhom in tam nekje, kjer je po navadi desni jajcnik. Me kar malo skrbi. Mogoce je od vsega skupaj - zivcnost zaradi selitve, guzva v sluzbi... Ne bi smela dvigovati bremen, ampak doma zelo pogosto dvignem malega in ga malo nesem naokoli - bolj zaradi crkljanja, ker drugace zelo rad hodi in tece sam naokoli. Kako pa naj mu povem, da mami zdaj tega ne more vec? Vsaj ne tolikokrat, kot prej?

Kilaza: +5kg. Mal se bremzam, vecinoma pa mi hrana sploh ne pase toliko. Zadnjic sem bila na koncu +10, bomo videli, kako bo tokrat.

Obracilca: mislim, da imam ze vse od prejsnjic. Zdaj sva jih posodila prijateljici, ki bo cez par tednov rodila dvojcke, tako da bomo prali bolj proti juliju. Smo pa zadnjic dobili tudi eno skatlo z oblekcami za puncke (nismo vprasali za spol), tako da smo opremljeni. Kupili bomo edino se en stolcek triptrap, pa eno previjalno podlogo. To grem pa ze danes.

Triptrap: a mogoce katera vse, kje bi se dobilo tak stolcek, razen v baby centru? Tale stokkejev je kar mal zasoljen. A obstaja se kaksen v obliki crke z? Kaj priporocate? Kaj pa tale, ki je v paketku? (drugace bi veliiiko raje vzela denar, ker mi vse ostalo ne pride veliko v postev)

Uh, sem se razpisala. Nic, lepo se imejte, zelim vam lepe praznike, veliko brcik, pa doooosti sonca!!!!

dva soncka sta nama polepsala zivljenje... tretji je končno na poti...

(odgovor članu malamisha)
Neposredna povezava do sporočila: 1776
23.4.2007 9:24:32   
Anonimen
Zgleda, da se bom danes spet težko odtrgala od RR.

tatjana.d - V Baby Centru na Rudniku dobiš tudi trip trap za 50EUR ali pa v Rutarju - prav tako za 50 EUR. Ampak ti niso originalni. Meni to ni važno, je pa to prvi stavek, ki ga slišim od svojih kolegic, ki že ima STOKKEjev stolček. Meni to res ni važno, ali je original ali ne.user posted image

Moram še nekaj deliti z vami. Iz petka na soboto sem prvič videla madež na majčki zjutraj. Očitno je to klostrum? Uglavnem... vedno več znakov je, da je nosečnost v drugi polovici in da grem počasi, a vztrajno, proti koncu!!!user posted image

(odgovor članu tatjana.d)
  Neposredna povezava do sporočila: 1777
23.4.2007 9:57:32   
tikca
Drage souser posted image
Ali katera prejema posebej kake vitamine v obliki tablet, sploh, če ji ni ginekolog posebej predlagal? Jaz zaenkrat nič, pa bi bilo verjetno kaj v redu.
Pa še eno vprašanje. Ali katera pozna v Lj. kako šiviljo, ki zašije za normalen denar nosečniške hlače? Hvala in lep pozdravčekuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1778
23.4.2007 10:53:18   
HHH
Pozdravljene punce!

Naj se še jaz danes malo oglasim, ko ravno nisem pri volji za kakšno pametno delo. Jutri grem ponovno na uz, ker G prejšnji teden ni videla vsega kar bi morala okoli srčka. Srček je OK, ampak nekaterih žil ni videla. In sem že cel teden nervozna, da ni od mene nobene koristi. Tikca in malamisha, tudi pri vama je bilo nekaj takšnega kajne? Kako sta? Je sedaj vse OK? Vitaminov dodatno ne jemljem nobenih. Tudi G mi ni nič rekla v to smer. Ona mi ni rekla niti za folno kislino. No, to sem jemala prve tri mesece.
Včeraj je prvič tudi naš očka začutil brcike, ko mi je dal roko na trebuh in je bil ful vesel. To je res tak lep občutek.
Moram nekako pregurati do jutrišnjega uz in upam, da mi pove, da je vse dobro. Če ne pa ne vem... ne upam si razmišljati.
Držite se in lepo se imejte.

(odgovor članu tikca)
Neposredna povezava do sporočila: 1779
23.4.2007 10:55:40   
malamisha
HHH - Imamo podobno situacijo. Pregled imam 30.4. Živčki delajo 100/h...
Upam in držim pesti, da bo pri tebi vse ok!

19.2.2006 smo dobili princesko Mojco

30.7.2007 pridružila se nam je razbojnica Gabi

(odgovor članu HHH)
Neposredna povezava do sporočila: 1780
23.4.2007 11:00:45   
tikca
Jaz imam pregled šele 07.05.user posted image Samo sploh nočem razmišljati o tem, ker bi me pobralo. Mislim pa pozitivno in upam da je vse OK

Neposredna povezava do sporočila: 1781
23.4.2007 11:06:42   
HHH
Oh, sem mislila, da je pri vama že vse jasno, da imata preglede kaj prej, pa vidim, da ni nič boljše kot pri nas. Ne vem zakaj moramo na vsako stvar tako dolgo čakati. Vsaj takrat, ko je treba kakšen sum potrditi ali ovreči bi nas lahko malo hitreje naročali. No, bomo pač počakale. Upam, da bo pri vseh treh in sploh pri vseh nas vse dobro.

(odgovor članu tikca)
Neposredna povezava do sporočila: 1782
23.4.2007 11:58:56   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lenča78

Poopsie a Pušenjak je v Dravljah? Jaz sem se tja prijavla, pa tud 80 evrov bom dala. Lepo, da si bla zadovoljna!
Kar komi že čakam, imam ga čez 14 dni.

Živjo lenča!user posted image

Ja, Pušenjak je v Dravljah, ampak če hočeš njega moraš to tudi povedati, ko se naročiš. Sicer ne vem kdo vse tam še dela. vem, pa za dr. Reševo, ki je meni delela NS in je tudi super super prijazna in prijetna tko, da kdorkoli bo že, bo lepo poskrbel zateuser posted image .

(odgovor članu *lenc@*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1783
23.4.2007 12:03:51   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Sisy

jutro!

Najprej bi rada pohvalila Poopsie za takšen izčrpen opis 3D-ja, se ga sedaj tako še bolj veselim,imam ga  jutri,tudi v Dravljah. Poopsie-me veseli da je z vajino pupo vse tako kot je treba, občutki pa vem kakšni so,je človek potem še cel teden v user posted image  v glavnem se splača....

Ojla, sisiy!user posted image

Hvala za pohvaleuser posted image ...je bilo res tko lepo, da nisem mogla drugače napisati kot tako.
Komaj čakam, da tudi ti kaj podobnega napišeš in upam, da se vajina Sara pokažeuser posted image user posted image user posted image . Če se bo pa malo skrivala pa tudi nič hudega..sej vsega pa tudi ne moreta vedeti in videtiuser posted image .
Držim pestiuser posted image .

(odgovor članu Sisy)
  Neposredna povezava do sporočila: 1784
23.4.2007 12:07:13   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: man_da_rina

Poopsie - res super si opisala 3D pregled. Verjamem, da si presrečna in da bodo te slikice še milijonkrat pregledane. Samo probaj si jih poslikati z digitalcem ali pa jih kopiraj, ker čez čas zbledijo. No, pa saj verjetno to že vešuser posted image . Jaz zeloooo rada nasvete dajem. Lenča78 & Sisy - komaj čakam tudi vajino poročilo.

man_da_rina, nasveti so zmeraj dobrodošliuser posted image user posted image user posted image user posted image ....in to bom tudi storila, hvalauser posted image .
Ja cd se bo pomoje obrabil od gledanosti, ker ga vsak dan pogledamuser posted image , kaj čem....i'm in loveuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1785
23.4.2007 12:42:00   
mojca 32
vidim da ste v skrbeh ker se na morfologiji ni vidlo vsega NAJ VAS POTOLAŽIM TUD JAZ SEM NA ISTEM SAMO NE ZARADI SRČKA AMPAK ZARADI LEDVIČK pravi da ni bila prav obrjena in se ni vidlo vsega pa pravim da bo vse ok.So me pa naročil ponovno šele 8 maja pregled sem imela pa 10 aprila tak da se bom tud jaz načakala.Pa da vam po pravici povem raje ne mislim na to.
ME JE PA FULL STRAH KER SO BIVŠI SOŠOLKI REKLI DA SO LEDVIČKE VIDNE IN DA JE VSE OK PA NI BILO TAKO TAKOJ KO JE RODILA JE PUNČKA ZAJOKALA IN ................user posted image LEDVIČK SPLOH NI BILO TAKO SO JI POL PO OBDUKCIJI REKLI

DAJMO PUNCE NE MISLIMO NA TO IN RAJE UŽIVAJMO NA SONČKU Z NAŠIMI TREBUŠČKIuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1786
23.4.2007 13:12:53   
tikca
Ouser posted image
Ma pri takih stvareh meni ni jasno. Ali se otroček kljub takim pomankljivostim premika in mu bije srček??

(odgovor članu mojca 32)
Neposredna povezava do sporočila: 1787
23.4.2007 13:25:52   
HHH
Mojca 32 naj te malo potolažim: moji prijateljici pa so rekli, da njeno dete nima pravilno razvitih ledvičk, ko pa se je rodil, je bilo vse vredu. včasih pač ne vidijo prav zaradi lege ali.... Je pa res, da te s tem pošteno prestrašijo.

tikca, jaz se pač tolažim s tem, da če je srček lepo viden in lepo bije, potem očitno funkcionira in pošilja ter sprejema kri tako kot je prav - po žilah. Torej žile so, samo se niso videle zaradi neprimerne lege. upam, da imam prav.

(odgovor članu tikca)
Neposredna povezava do sporočila: 1788
23.4.2007 14:54:51   
mojca 32
TIKCA otočiček se lahko normalno premika in brca dokler je v trebuhu ker kar mu manjka mu me damo ko pa je zunaj mora vse uporabljati sam za napake pa .........pravijo da jih niso videli (no ja trije zdravniki so pred porodom videli ledvičke????????? kje nikoli ne bo izvedela)
HHH saj se ravno ne obremenjujem s tem ( samo pomisliti ne smem na touser posted image )skrbi me samo to ker je meni ginekolog isti kot pri njej je pa res da me je za vsak slučaj dal ponovno na uz 8 maja malo me je potolažil ker je čudno ležala in pravi da se bo do maja sigurno obrnila in bomo takrat bolj videli TAK DA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!   UPAM DA RES KER SE MI ZDI DA SE JE ŽE MALO OBRNILA  ker jo čutim malo višje kot sem že pisala pa mi ni nobena odgovorila jaz jo fuul čutim malo nad sramno kostjo ko se uležem na hrbet se mi tam naredi bula tako da vem da jo nosim zeelo nisko

(odgovor članu HHH)
Neposredna povezava do sporočila: 1789
23.4.2007 18:39:25   
Sisy
hojla punce,tole je moje poročilo s 3D-ja:

bilo,je krasno,noro,nepozabno,fantastično...jst sem čist v devetih nebesih!

najina Sara ni bila čisto nič sramežljiva,najprej nama je takoj pokazala luliko user posted image  torej da ni dvoma da je res punčka,potem pa še obrazek...Imela je rokico ob glavi kot da globoko razmišlja...joj kako lepo,..res je izgledalo kot bi se ubadala z nekimi globokimi mislimi...user posted image

Pregledali smo jo z vseh strani,velika je cca 30cm, težka 710 gramov,utrip 158 udarcev na minuto....vse je tako kot je treba,midva sva presrečna....

< Sporočilo je popravil Sisy -- 23.4.2007 18:40:21 >

najina skraužlana sreča: Sara, 10.8.2007

je 1.8.2009 dobila bratca Marka

pa imamo dva levčka :-)

(odgovor članu mojca 32)
Neposredna povezava do sporočila: 1790
23.4.2007 19:33:29   
*lenc@*
POoPsie, hvala za info o 3d v Dravljah. Nič me ni vprašala pr komu, jaz pa sama prej nisem vedla, da je tam Pušenjak. Da bo le z babyjem vse ok, pa da mi bo spol povedal/a.

Tikca, men je G rekel naj jemljem Unicap M do konca nosečnosti in Magnesol. In zdaj to vsak dan vzamem. Folno sem pa jemala prve tri mesec v nosečnosti.

Odštevam dneve do murija(user posted image . Greva čez praznike na morje v Umag.
user posted image Greva se razvajat v hotel, da mi ne bo treba kuhat. user posted image Da le ne bo user posted image Ko smo pri hrani, skoz sem lačna in se moram bremzat!!user posted image mjami ...

Pojem pa tudi kr neki jagod zdaj k mi pašejo! Vem, da jih ni priporočljivo po porodu, kaj pa zdaj? Saj so vodene bol, ampak men sedejo.

Uživajte, pazite nase in bodite zdrave user posted image avgustovke!

Tonja in tvoji, srečno!!!!

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 1791
23.4.2007 20:46:49   
Anonimen
Tako lepo opisujete 3D...............................men je pa trenutno preveč dat 80 evrov za ta ultrazvok.Preveč imava za kupit....user posted image

Jah nič,bom pa imela še tretjega ,bo pa mogoče takrat boljši standarduser posted image

(odgovor članu *lenc@*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1792
23.4.2007 21:33:31   
pajac
bejbe vse bo ok in boste čez nekaj dni vse blestele kot sisy user posted image user posted image user posted image user posted image
Saj kar žari!! Kr naprej tako!!

Tatjana d. poglej za stol v D hali ¸BTC (v kleti) v trgovini Stolček. Meni se zdi, da ni nujno da je original vendar poglej, če se da dobiti dol tista pručka, ki ščiti otroka pred padcem in kako je namontirana... zna bit zoprno če je ne moreš odstraniti, pol pa tlači otroka not pa ven.. user posted image user posted image
no mal se pozanimaj, je pa teh stolov vsepovsod..

Mojca 32 jaz svojega user posted image tudi čutim bolj nzko, občasno pa tudi gor ob popku. je pa hecno ko se obrača ker imam občutek kot da mi ena velika kača leze počez, pa hecno kadar to opazim je ravno iz leve proti desni (a dela kroge??user posted image user posted image )
Sem pa veselauser posted image user posted image user posted image
Danes ponoči pa me je zbudil...
Vsako noč še spim 3/4 na trebuhu in me je danes okrog tretje ure zjutraj zbudila brca direkt v mehur, se mi zdi. Pa mal je zabolelo moram priznati. Potem je še nekaj časa user posted image kolovratil in zaspal.
Sem pa ugotovila da ful začne brcati če ležim stegnjena na hrbtu. Ne vem, a mu paše ali ne. Meni je pa fajnuser posted image

Jumpy a si dobila izvide?!?

Komaj čakam dopust....
Sem že malo sita vsega, pa še poleg službe je kar veliko drugega "službenega" dela, potem pa še selitev....

E a bo katera šla julija v materinsko šolo v porodnišnico?
Maja se mi zdi prezgodaj, junij je poln obveznosti (tistih za cartat dušico) ostane pa julij ali pa bom samorastnik user posted image user posted image

Lepo se imejte user posted image
Pajac

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1793
23.4.2007 21:39:20   
pajac
pa **** ne bit žalostna...

Jaz tudi ne grem na 3D. Recimo takole: pustimo čudežu rojstva, da opravi svoje (mal tolažbe..).
Spomnim se kako sem bila "razočarana" kot otrok, če sem prezgodaj odkrila darilo za rojstni dan ali novo leto... potem pa ni bilo presenečenje takrat, ko bi moralo biti!!!

Saj prav odštevam tedne, da si ne premislim ampak to pomislim vsakič ko me prime!!!

Glavno, da te osrečuje z  brcikami!!! UZIVAJ

LP
Pajac

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 1794
23.4.2007 23:10:07   
Mateja82
Čer!

Joj punce kako mi sline cedite s temi UZ user posted image .  Jaz ima morfologijo šele 9 maja, potem si bomo pa privoščli še en samoplačniški pregled, sicer ni 3D ampak se vseeno zelo lepo vidi in grem rajši na ziher ker ima G zelo slab UZ. Pa tudi filmček posname in par slikc za spomin dobiš, bom s tem čisto zadovoljna.user posted image

Naš user posted image  veselo brca, zadnjič mislim da ga/jo je prvič kovcalo, ker je tako enakomerno poskakoval/a. Res se čudim kako močno že brca, naša user posted image  je bila bolj mirne sorte, šele proti koncu je začela orng nabijat.  Zadnjič je tud ati začutil brce, včasih pa jih lahko kar gledava ko se trebuh premika in trese.user posted image

Tud nam se približje čas  letošnjega dopusta, še par dni pa gremo..user posted image

Tako zdaj pa grem počasi spat ...Lahko noč

7.3.2006 je štorklja končno dostavila prvi paket...

8.9.2007 pa še drugega :)

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 1795
24.4.2007 7:13:27   
malamisha
Dobro jutro souser posted image !

Izkoriščam čas, ko naša princeska še spi.

HHH - držim pesti, da danes izveš dobre novičke na pregledu.

Včeraj sem si za lušte privoščila lubenico. So še čisto brez okusa, ampak za prve lušte, njami...

19.2.2006 smo dobili princesko Mojco

30.7.2007 pridružila se nam je razbojnica Gabi

(odgovor članu Mateja82)
Neposredna povezava do sporočila: 1796
24.4.2007 7:39:56   
katis
Dobro jutro punce user posted image !

Jaz sem pa danes že v službi. Sicer mi je moja dr. rekla, da bi lahko bila doma še do petka, vendar sem ji povedala, da v službi nimam zamenjave user posted image  in nekdo mora pač mesec zaključit za moje stranke, ker potem pa imam dopust čez praznike.
Čeprav še nisem 100% OK, se bolje počutim že zato, ker nimam več aresta doma (saj sem vam rekla, da imamo v firmi detektiva za bolniške in se ni ravno za špilat).
Imamo pa sedaj potrjeno, da bo naša praktikantka ostala do oktobra, ko pride kolegica s porodniške nazaj, tako da bom sedaj tale mesec uvajala njo in za pomembnejše stranke še ostale kolege. V glavnem norija, če me razumete. Mi kar ne 'dovolijo' počasi odklopit user posted image ...

LP

P.S. - moj dragi je prerihtaval računalnik doma in sem bila sedaj par dni kar brez interneta, no ja, ven je skoz metalo in sem zato raje samo malo prebrala, kot pa da bi konkretno pisala...

19.07.2007 je na svet pokukal naš Bor ...
23.10.2010 pričakujemo še enega fantka

Neposredna povezava do sporočila: 1797
24.4.2007 10:30:03   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Sisy

hojla punce,tole je moje poročilo s 3D-ja:

bilo,je krasno,noro,nepozabno,fantastično...jst sem čist v devetih nebesih!

najina Sara ni bila čisto nič sramežljiva,najprej nama je takoj pokazala luliko user posted image  torej da ni dvoma da je res punčka,potem pa še obrazek...Imela je rokico ob glavi kot da globoko razmišlja...joj kako lepo,..res je izgledalo kot bi se ubadala z nekimi globokimi mislimi...user posted image

Pregledali smo jo z vseh strani,velika je cca 30cm, težka 710 gramov,utrip 158 udarcev na minuto....vse je tako kot je treba,midva sva presrečna....

user posted image user posted image user posted image bravo za vajino Saro...kar se pa občutkov tiče te pa čisto razumemuser posted image

(odgovor članu Sisy)
  Neposredna povezava do sporočila: 1798
24.4.2007 11:14:05   
HHH
Pozdravljene

Mene razganja od veselja in sreče. Bila sem na UZ in vse je OK. Malamisha hvala , da si držala pesti, hvala tudi vsem ostalim, ki ste se kaj spomnile name.
G me je potolažila, da se pač vedno vse ne vidi in je bila zelo zelo fajn danes in jaz sem končno pomirjena. Sedaj pa jaz držim pesti za vse vas, ki še čakate na UZ.
Lepo se imejte.!!!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1799
24.4.2007 11:45:50   
ger06
živjo punce,

se spet malo javljam po dolgem času,
počutje je kar uredu,  user posted image  brca, včasih bolj včasih manj, važno da ga čutim,
zadnje čase me grabijo krči v nogah še posebno zjutraj ko se pretegnem, boli ko user posted image ,

sem brala na forumu da kalcij in magnezij pomagata, a katera jemlje kalcij in magnezij ?

Glede dodatnih vitaminov jemljem tablete centramed mami že od 2 meseca in jih bom kar do konca; poleg tega pa moram jemati še železove tablete,

pa še eno vprašanje, v katerem tednu preverijo lego ploda z UZ?

pozdravček

(odgovor članu HHH)
Neposredna povezava do sporočila: 1800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj je pomemben ultrazvok v 36. tednu no...
Ekipa znanstvenikov iz Cambridgea je v 36. tednu nosečnosti opravila ultrazvok pri 3879 nosečnicah, ki so rodile prvič –...
Tako se dojenček v trebuhu odzove na določ...
Neverjetne fotografija: Tako se dojenček v trebuhu odzove na to, kar nosečnica poje

plača dipl. ekonomista
livia

Koliko imate plače dipl. ekonomisti z delovno dobo od 5 do 10 let? Mislim na neto plačo brez malice in prevoza.

pod 900€ (41%)

900-1000€ (15%)

1000-1100€ (15%)

1100-1200€ (8%)

1200-1300€ (5%)

več kot 1300€ (16%)

Število vseh glasov: 386

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!