Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
, dons pa je spet peku zunej, popoldne pa je mali spal, jest sm se parkirala pred TV in malo dremala, potem pa smo šli k našim pa smo bli namenjen it na sprehod, pa nismo daleč pršli, smo mogl takoj na kavo... no ob pol devetih sm tamalga spat spokala, jset pa spet pred TV...in to je to - skratka lenarim! 
Smo mogli mal moj novi avto sprobat, zvečer sva šla z možem po dolgem cajtu še mal plesat. Še dobr, da je jutri praznik.
Uf, je moglo bit prej zanič.
njegovo diplomo rihtala - jo zaključuje in mu mal pomagam - računava, da bo drug teden oddal mentorju že končno verzijo. Upam, da bo ratalo.
).
.
.
Kva mu je blo nimam pojma bla sm pa že ornk živčna, zdele pa spi!
grem mal kuhno pospravit, potem bo pa že moj doma. Neverjetno da tok zgodi. Danes sem Nejčku jabučka naredla in ga je lepo jedel. Ma kr zanimanje za hrano. Naj kar tako ostane. Kmalu bo pojedel že za cel obrok. Do morja upam na dva obroka - upam da nisem prevelik obtimist. Ful je bolj fleten it kam pa mu dat kašico za jest ne pa skoz joško vn vlečt.
Moj gre jutri na izlet, je ta dolgo turo za letos že pokuril. Sej bo počas boljš.
.
. No jest pa od jeze nism mogla zaspat in sm ga prčakala
? Tole nočno vstajanje nas kar precej teži, ampak se tolažim, da bo kmalu boljše.