Peli
|
Sm vas zdej prečikirala . **simmy* in slumpo pozdravljeni! - tud jest sm iz relacije Naklo - Tržič, mam pa 16 mesečnga lumpa Aljaža. Urša08 - fino da sta začela z gosto hrano. Kaj pa če bi Nejčku ponoči poskusila ponudit vodo? Lahko da je žejen, lahko pa da se tud mal crkla...no, al pa je res lakota? Sandra - ste že štartali z morjem, a si še kje tle? ajdaN- pa sej se bo Ana tud počas vnesla, zdej je pa še majhna, super da jo je Lovro lepo sprejel. barba - Super da si dobila službo, kjer ti je všeč, in da lahko potem dobiš pogodbo. Zdej boš šele Meto lovila naokol, ko hod , boš vidla se bost šle lovilca. žiža - sta se tvojadva zdaj pozdravila? sončnica13 - se nam pa kar dolgo nisi javila. Ste veliko bolni? pikapolona2 - Brina že kaj bolj pridno spi? Ja upam da nism kere vn spustila. Pa da še jaz malo poročam: Imeli smo se super me je mal razvajal in mi ni blo treba ne kuhat, pa tud pomil je največkrat on, tako da kar sm imela dela sm ga imela z Aljažem. Aljaž je bil kot navit in sm ga mogla nonstop na očeh. Pleza ko opica, skoraj me je kap ko je splezal najprej na stol, nato stopil na naslon stola in se nagibal čez balkon ... . Vreme smo imeli dobro le drugi dan je bilo nekaj dežja in malo bolj oblačno, tako da smo se ta dan malo bolj potepali. Aljaž se je večinoma igral v plitvi vodi, najboljša igrača so bili kamenčki in polži, ki jih je karnaprej tlačil v usta in metal v vodo, ugotovil je da je zelo okusna voda v lužicah na plaži...cel pa se je bal it v vodo, tako da smo ga vozili v čolnu, no zadnje 3 dni pa se je malo skorajžil, tako da je šel cel "plavat" v vodo. Kar se tiče stanovanja pa lahko rečem da sm bila presenečena nad čistočo, še nikoli (pa je bil lahko še dražji apartma), nismo dobili tako čistega, povštri in deke so bli direkt iz čistilnice in je tko lepo dišal.... Ma ja vam nam zdej nekej nakladala... V GLAVNEM BILO JE SUPER!!! Zdej sm še do torka doma, stanovanje je bomba, za oprat mam 5 strojev - no zdej samo še 3... mi gre kar na bruhanje. Lepo se mejte
|