Peli
|
Mi lenarmo. Odkar sm pršla z morja še nism skuhala kosila (razen Aljažu), včerej se je mož znajdu, je v petek nabiral gobe in jih dal tašči in ji reku da prideva k njej na juho - sm ga zmerjala, da bi jo loh tud jest skuhala, pa me je nazaj naj dam mir, da vsaj pacanja in pospravlanja nimam , dons pa je spet peku zunej, popoldne pa je mali spal, jest sm se parkirala pred TV in malo dremala, potem pa smo šli k našim pa smo bli namenjen it na sprehod, pa nismo daleč pršli, smo mogl takoj na kavo... no ob pol devetih sm tamalga spat spokala, jset pa spet pred TV...in to je to - skratka lenarim! Danes sm Aljaža dala čez dan samo 1x spat, pa je šu zvečer mal prej, mormo nazaj na en red pridt, da ne bo ob 22h hodu spat, ampak spet lepo ob 20h. Novga ni nč, no razen tega da je za Aljaža vse MAMA, pa da se iz trme kr po glav tepe, poleg tistega kot prej, da se z glavo zaletava v steno-vrata, al pa da se po tleh meče, pa spet mi je pršu povedat KAKA seveda ko je bla že plenica polna; je pa tak cukr ko se začne k teb stiskat pa te lubčkat, no pa zvečer ko je treba spat je prov faca ko začne traparije uganjat, pa okol letat.... Ma dogaja se nam ful. Moja bivša soseda je v četrtek rodila punčko sm ful vesela in komaj čakam da jo vidim!!! No to je to - sm vas mal zdolgočasla. Kje pa ste ostale gorenjke? Žižo kr pogrešam se nič ne javi?
|