Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

!
Lovro
Tjaša
!!!!
)...ampak ok smo se zmenile da ponovimo naslednji teden....
), zdejle že dve noči zapored ne spim ker me tok boli spodnji del trebuha...Pa ne kot popadki,bolj taka topa,konstantna bolečina...Beba se je umirila,ji moram kar srček poslušat da vsem da je vse ok
. Tko da sm čist znorela učeri. Pol pa še k ga kličm reče, da pride čez eno uro, pa ga še tri ure ni. Za znort. Tko da sm bla res ful jezna in me je dons klicu iz službe, pa se mu sploh nism javla. Kr nej kliče. Res sm jezna nanga, se bo mogu fajn oddoužit. Škoda k ni nobenga jeznga smajlija tuki, bi ene tri prpopala gor.
(ful škoda, ker je ona tolk fajn). Naslednjič (čez 14 dni) imam končno CTG pri nadomestnem ginekologu.
). Al pa bom šla kar v klet sedet.
, včasih pa bi najraje na luno poslala z vozovnico samo v eno smer... Včasih jim je treba malo pokazat zobe. Po drugi strani me je pa moj v eni uri kar sem bila pri Jumpy klical 4x in pošiljal SMS (telefon pa sem dala na tiho pač
) tako, da me je kap, ko sem skapirala da ga je dejansko skrbelo...
za Sisy in za Tio
. A bo ok!!
!!! Danes me je klicala kolegica, ki jo pozna in je rekla, da jo je klicala in preverjala kako je z mano!!!! To pa se mi zdelo res lepo... Zato ne bom niti mignila, ker sem ji obljubila. Itak se v ponedeljek vidiva in ji bom nesla čokolado!!!
nič se sekirat ,jutri bo že boljše!!!!
.
v luftu..
vsem....
). In danes je bil srčni ritem našega
) in da me bo vozil možek.