katis
|
Helow bejbe in seveda tudi mamice I'm back . Sva šla z možem zgodaj zjutraj v ZD na CTG ( in bila oba še krepko zaspana ). In danes je bil srčni ritem našega čist OK - med 130-140 ( ko je spal ). Potem sem začela nekaj kašljat in je mali očitno prestrašeno skakal po trebuhu in nabil nad 160, a se je potem spet hitro umiril. Snemali so več kot pol ure, vmes je prišla še G pogledat in pohvalila, da danes smo pa pridni . Potem sem morala še k njej in je lahko šel mož kar z mano in smo se še malo pogovorili. Pogledala mi je še noge (kako zatekam ob 7ih zjutraj) in pravi, da je še obvladljivo . No, potem smo se pa zmenili, da bom imela vse preglede in CTGje do kraja ob 7ih zjutraj (in to je super, glede na napovedano vročino, sicer bi morala od treh popoldan viset v Celju ) in da me bo vozil možek. Ja, je kar rekla, da vozit ne smem več (baje že kak močan pritisk po premzi ni več fajn sedaj), pa kar počivat (da ne bomo nabijali srčka, sploh sedaj v vročini) ter seveda dovolj pit in nič slanega. Ja ni kaj, pajac - očitno imava midve srečo z nadomestnimi G. So res lepo zavzete in to me veseli, da še imamo dobre zdravnike, ki jim je v interesu zdravje in počutje pacientov - tistih rojenih in še ne rojenih. Aja, pa rekla je, da sedaj pa sploh, če se bo kakrkoli začelo, takoj v P in rodit, ker mali je čist fajn razvit Oh punce, sem si tak oddahnila od vsega skupaj... LP