pocka
|
Oj, se po dolgem času malo javljam. Draja in Živa - urla - vam tudi tinaaja - lepo napisano tejčica - bravo za mere, je pa naša prehitela Vida v kilaži jjasna - super, zdaj pa kar navali in izkoristi gužvo za še enega . Mi se bomo tudi kmalu odločili za še enega člana. Sem pa mojemu dala en pogoj - me mora prej peljati na dopust, pa tudi destinacija je že izbrana (Mallorca ali Madeira ), bomo videli kako hitro bo to, veerjeeetno, da enkrat do poletja bom spet . čeveljčki -mislim, da se ne splača kupovati od Cicibana, dokler še ne hodijo, so predragi za šminkirat vsem bolančkanim , pa vsem padalčkom , pa vsem, ki se uvajate v vrtec, da bi vam čimprej uspelo.... Na štajerskem smo se imeli super, izropali smo H&M, Taja ima več oblek kot midva z skupaj . Mi smo imeli včeraj testiranje na alergološki, joooj kako je bilo to grozno, je tako jokala, uffa. V glavnem, kožni testi so negativni, krvni izvidi bodo čez 2 tedna, upam, da bo vse OK. Danes smo imeli posvetovalnico in 3. cepljenje, upam, da ne bo reakcije . Prestali smo ga brez joka. Težki smo 9.450 g in veliki 72 cm. Jo je pa P pohvalila, kaj že vse zna, sem bila tako ponosna. Včeraj smo se tudi mi skoraj pridružili klubu padalčkov. Po vsem tistem mučenju v alergološki, mi je doma skoraj padla na tla in sem jo imela v naročju , sem jo ujela za nogo, se je pa malo udarila v glavico. Mi je bilo tako hudo, boga moja mala pikica . No to bi bilo zaenkrat od mene vse, verjetno sem pozabila kaj pokomentirat, si ne morem toliko zapomniti .... čas je za večerno rutino... nočko
< Sporočilo je popravil pocka -- 19.9.2007 19:35:10 >