|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  423 424 [425] 426 427   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007
25.9.2007 7:24:39   
draja
Jutro!

Je bilo konec spanja ob 6-ih, najdaljša runda pa itak 1:03 ure, tko da boljš da se me danes izogibate na 3 kmuser posted image .
Je pa moj očitno začutil mojo jezo prejšnjo noč in je skoz vstajal in me spraševal,če jo on vzame - itak da mi je šlo to še bolj na živce, kot če bi se premetaval in spal kot običajnouser posted image user posted image . jao, jao, bogi moj možekuser posted image .

Smo bili pa včeraj v novem Mercator centru in mi je bilo res všeč. Pa fuuuuuul lep kombinezonček smo kupili - tak sivo zelen z roza zajčkom (itak a ne!!!) za samo 15 evrovuser posted image . Mi je bil tolk všeč, da bi dala vsaj trikrat, štirikrat toliko zanj. Pa fajn mu grejo copatki in rokavičke dol. Tko, zima lahko pride.
Aja, pri nas so zakuriliuser posted image user posted image user posted image .

Tinaaja ja, točno tak zajček je biluser posted image

Erna kaj se to pravi - kje si zdaj?????

Thaiss vidim, da ste res super uživali!

Vse najboljše Iza za 6 mesecev!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10601
25.9.2007 7:39:07   
tinaaja
Rokavice za nase razgrajace - kaksne (bo)ste kupile? A imajo kje take, k dejansko ostanejo gor - da jih lahko nekako fiksiras? Ker imam obcutek, da bo to pri brini mission impossible, ker ze nogavice dol zbrca user posted image Ampak tu bo zimska vreca mal omilila zadevo. 

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 10602
25.9.2007 7:41:51   
tinaaja
Iza vse naj naj! tkole bo mami pekla torto zate user posted image
user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 10603
25.9.2007 8:13:12   
draja
Erna????????

Tinaaja tole z rokavicami zna bit problem ja. Mi imamo zdaj tiste od kombinezončka, ki se pripnejo gor, pol bomo pa sproti videli.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 10604
25.9.2007 8:35:21   
thaiss
user posted image evo, mama pokonci Matia pa še spiuser posted image

vse naj naj SANJA  in IZA  user posted image

erna???

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 10605
25.9.2007 8:41:21   
tinaaja
hja, za pripet je kul, sam imam ze 3 zgornje dele user posted image moram it mal pogledat za rokavice, ker vcasih ima prav hladne roke. ni bilo se krize, ampak jo kmal pricakujem user posted image

jaz si pa ze ogledujem urnik od sunnyja za aerobiko user posted image user posted image user posted image zacnem z drugim tednom oktobra - letna sluzbena karta user posted image user posted image juhuhu sicer se kr vidim, da se bom morala v rit brcnit, da bom sla, ampak ne morem ponovit zgodbe od lani... sem placala 27000sit za eno uro aerobike - beri sla sem samo 1x user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 10606
25.9.2007 8:41:45   
tinaaja
ernaaa??? 

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 10607
25.9.2007 8:43:48   
tejčica
Sanja & Malička, user posted image  za 7 mesecev.
Iza & Skačica, user posted image  za 6 mesecev.

Draja, ajoj, pa kaj se je zgodilo z vašim spanjem. Bolje rečeno z Živinim spanjem!?! Boste mogli it spet mal na dopust, da bo stari ritem mala ujela.user posted image

Rokavice - mogoče bojo pa te ki so pripete na kombinezonček gor kaj časa zdržale na rokah. Drugače je pa fino če sta rokavički na štrikcu (ta štrikec gre potem skozi en rokav pa zadaj pod vratom še skozi drug rokav in tudi če si jih sname ne padajo po tleh ampak obvisijo na štrikcu.
Thaiss, Matia je pa ratal pravi zaspanček.user posted image

Sedaj pa šibam v trgovino, pol pa mal kontrolo izvajat, saj nam danes KONČNO pridejo menjat okna na hiši.

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 10608
25.9.2007 8:44:52   
skačica
jutro!

Moja ljubi Izi sporočam, da jo imam neskončno rada!user posted image

Babi je že letela v štacuno po sestavine za torto, ni hudič da mi ne rata speč take solidne, aneuser posted image
Iza je noč po cepljenju zelo dobro prestala, spala kot ponavadiuser posted image , vmes sva se morda 2x dojili pa še to bolj proti jutru, ko nima več trdnega spanca.
Ati je punci obljubil darilo za mini RD, me prav zanima kaj bo privlekel ali pa bo na koncu celo pozabil.
Iza je na trebuhu, se že slišijo kriki groze. Leeeeeeeeeetim

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 10609
25.9.2007 9:26:30   
sezam
Vsenajboljše Izauser posted image

Pa je tudi nas našel prehlad. Ati je že par dni smrkav, včeraj je Ana prišla iz vrtca z zabasanim nosom, Žiga ima tudi rahlo poln nos, sam še mene ni našel user posted image

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 10610
25.9.2007 9:40:05   
A-N-J-A
tinaaja bravo Brina za mereuser posted image .
Thaiss kok vi uživate,matija je pa pravi indijancuser posted image .
draja kar smiliš se mi ko maš take noči.Jaz 2x vstanem pa sem čist bogauser posted image .

rokavičke-jaz mam ene take na prstke mi jih je sestrična dala.No edin te si ni dol zbrcala(Ela) drug je šlo vse dol.Res pa je da sem ji 10 min gor dajalauser posted image .
kombinezončki-zadnjič sem v Premanmam vidla ene za cc.7.ooostarga dnarja(mini price).
Jaz to hvala bogu vse mam mi ni treba nič kupovat,čeprav se mi zdi da ga bo do konca zime prerastu,ker je 74 štuser posted image .No pustmo se presenetit.
tinaaja a nisi zadnjič kupila rokavice,al se mi sam zdi???
srečanje-men odgovarja 1.in 2.,3.mamo pa pregled,da ne boste kaj prestavljaleuser posted image .A lokacija je že zbrana???

Naš junak je pa kr bogi,mu nosek nagaja.Pol mu pa fiziol.not našopam mu pa ful hrope v prsih.Saj pol neki kašla sam bi se mogu orng da bi sluz vn plunu.Ja saj mu bom pol razložila,upam da bo dojeluser posted image

< Sporočilo je popravil A-N-J-A -- 25.9.2007 9:41:45 >

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 10611
25.9.2007 10:07:43   
draja
Erna?????????

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 10612
25.9.2007 10:17:37   
Anonimen
 Vse naj naj za obletnico Iza & Sanja!

Vcearj sem vas smao brala,ker je bil moj vecina na racunalniku.Je delal vabila za krst za necakinjo,prav super so mu uspela user posted image ...Midva pa misliva imeti krst drugo leto,ko bo imel mali 1,5leta. Tejcica me okuzila s to idejo,da bi si naj svecko sam nesel.Mislim,da se dobro spomnim tejcica??Taja je bila tako velika,da si je sama svecko nesla??Daj kaksno slikco na ogled user posted image .

tinaaja nase ocke so cisto ok zdaj.Pred morjem smo imeli se 3 izpranje kanalov od takrat naprej pa nic vec gnojnih ock.Vam povem sem se morala prav navadit,da ni bilo treba vsak dan in to veckrat na dan cistit ocke.Kot da bi skrat dobil nove ocke se mi je zdelouser posted image

vceraj zvecer sem skratu dala rizolino po flaski...ni hotel...sem ga prelila v skodelico,se bolj zgostila,po zlicki pa je slo potem nekaj vecuser posted image ...res sem veela,da se po GH zdaj spanje spet pocasi izboljsuje....do polnoci zdaj spimo po polnoci pa na dve uri zbujanje..ampak sem se cisto navadila pa mi sploh ni vec panike...

muller-bodyi brala sem,da imajo 3bodije za cirka 7eur....ce katera dela zimsko zalogo..mi jo ze imamo vsaj kar se bodijev tice...zadnjic smo bili v kiku v avtsriji in sma za 55eur za malega dobila rokavicke,dvojne termo copatke,sal,1navadne stramplcke,2termo stramlcke,2 termo kompleta,ena flis majcka,ena trenerka...res se splaca,greva anslednji mesec spet....

veste kaj mi je ze padlo na glavo...kaj bo nas skrat za pustauser posted image no zaenkrat je se veliko idejuser posted image (ko sem vidla oblecenega zajcka sem se spomnila na touser posted image )

user posted image user posted image user posted image za vse avse preglede in nove mereuser posted image user posted image user posted image ce vam je napisite koliko imajo vasi pri 6mesecih g in cm,pa naredim eno tabelco na hitro,ce vam je sevedauser posted image

(odgovor članu A-N-J-A)
  Neposredna povezava do sporočila: 10613
25.9.2007 10:23:17   
erna14
user posted image jap nekako tkole zgledam dons pa ne zarad tamalga ampak k sm vcer zvecer jedla sedvic z poli sirckom in kislo papriko jooooooooj kok mi je blo ponoc slabo sm hotla bruhat it pa no go to pr men na silo no pol me je pa tok zvijal pa celo noc sm mela okus po salami in papriki sm drglna user posted image pa ni nc pomagaluser posted image user posted image
no to je bilo se dodatn razlog da smo spali do 9:8 min(ce sm ze debela bom pa vsaj lepauser posted image user posted image user posted image )
tinaaja-lahko se zmenva pa te jaz brcam v rit bos vidla sqaj neki casa bo bolel pol mi bos pa hvalezna ko bos fit in postavnauser posted image ceprov ne vem kaj ti zdaj manka.
draja-a si pozabla dogovor ce te vec k dve ure ni moras kompjuter sabo vzetuser posted image user posted image ,user posted image
skacica-user posted image za mere,aja men je blo tud vsec dojenje se zdaj mi je ce izklopim tisto zajcje grizenje,te bom pol vprasalauser posted image ,
thaiss-super slikce sam neki manjka.....jaz pa zigauser posted image user posted image
jjasna-a ste kaj nastimal ze da ti je slabo,drugac pa k si me iskala sm nekje takrat okol skolke plesalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 10614
25.9.2007 10:26:27   
Dajadada
IZVIRNO SPOROČILO: draja

Erna?????????

sej je tuki 

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 10615
25.9.2007 10:27:40   
erna14
user posted image

iza in sanja vse najjjj

leina-evo mere 68cm ki jih je namerila p in 71 cm ki sem jih namerila jaz in 8610g
anja-jaz mu full fizioloske vlijem tko da to pol vso sluz dol poje in je cool
drajauser posted image

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 10616
25.9.2007 10:28:30   
Pikca
jutro,
končno se javljam po nekaj dneh...
Živa še vedni ni čisto zdrava, v nedeljo je imela še vročino, zdaj pa ful kašlja - tako, da včasih celo bruha. Seveda jo imam doma... bo čisto pozabila vrtec in se bomo spet na novo navajaliuser posted image  Da ne govorim o tem, da sem tudi jaz zbolela in da je seveda mala bolnica neskončno tečna in spet je ratala ljubosumna (upam, da je to le posl4edica bolezni in torej prehodno...).

Seveda ko tavelka tuli, mora tud tamal... no sej drugač Jernejček kar dobro prenaša tole in je začuda še zdrav.

ne vem kaj čem komentirat, ker je preveč... tko, da samo
današnji slavljenki Izi vse najboljše in da bi mamici dobro ratala tortica!

... sej res, Erna, kje pa siuser posted image

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 10617
25.9.2007 10:28:37   
Anonimen
fiziolosko vlivate,ko lezi ali kako imate nastimane skrate??

(odgovor članu erna14)
  Neposredna povezava do sporočila: 10618
25.9.2007 10:29:55   
Dajadada
evo, Erna se je že javla. Kaj ste pa mislile...spala jeuser posted image .
Jjasna, Erna, sta se s školko zbližaleuser posted image . Upam, da vaju mineuser posted image .

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 10619
25.9.2007 10:30:23   
erna14
tinaaja-kam si sla zdej zmer k pogledam te ni.....user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 10620
25.9.2007 10:34:06   
Dajadada
IZVIRNO SPOROČILO: LeINA

fiziolosko vlivate,ko lezi ali kako imate nastimane skrate??

Ko leži. Drugače itak ne gre, če vlivaš.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10621
25.9.2007 10:36:38   
Dajadada

Kako uporabljati fiziološko raztopino-tekočine pršilo za nos

Pri uporabi zdravila Fiziološka raztopina tekoče pršilo za nos  natančno upoštevajte zdravnikova navodila. Če ste negotovi, se posvetujte z zdravnikom ali s farmacevtom.
Običajen odmerek fiziološke raztopine je en do dva vpiha večkrat dnevno v vsako nosnico, po nekaj minutah dobro izpihnite. Pri tem se ravnajte po postopku za uporabo pršila. Dojenčkom in majhnim otrokom previdno izsesajte razredčeno sluz z aspiratorjem za nos.
Postopek za uporabo pršila:
pred prvo uporabo sprostite nekaj zdravila iz pršilke v zrak tako, da nekajkrat potisnete      navzdol, da se pokaže fino razpršena meglica
glavo nagnite naprej, z desno roko vstavite nastavek pršilnika v levo nosniso, usmerite ga proti zunanji  nosni steni, nastavek pršilnika potisnite navzdol, da se sprosti odmerek in vdihnite. Postopek ponovite z levo roko v desno nosnico
 po uporabi obrišite nastavek s čistim robčkom ali ga splaknite pod vodo in zaprite.

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 10622
25.9.2007 10:37:10   
Anonimen
skrat ze spi 1,5h...ze 3krat sem buhnila v sobo,ker se mi je zdelo,da ga slisim...pojma nimam kaj mu je da tako dolgo spiuser posted image ...sem pozabila se dedaja (po moji strani) pohvalit,vsak mesec nama nakaze 100eur -kao za plenice!

(odgovor članu Dajadada)
  Neposredna povezava do sporočila: 10623
25.9.2007 10:51:13   
Anonimen
Mere marcevskih bejbijev user posted image

Žiga (Erna14)                   68cm (71 njena meritev)        8610g
Brina (tinaaja)                  68cm                                      7530g
Iza (skacica)                     67cm                                      7250g

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10624
25.9.2007 10:59:51   
m a j c i k a
Jutro!
Mi smo pa danes papajo papali!!!!!!! Ful ma dober okus tak ko kaka marmelada je, pa mal riževih kosmičev sem ji zraven dala, pa je vse zmazala, jao meni kakšen bo kaj kakec???!!!

IZA vse najboljše!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  423 424 [425] 426 427   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  423 424 [425] 426 427   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Ime za deklico?
kr_ena2

Katero ime bi izbrali za deklico?

Lana (45%)

Ajda (35%)

Iris (20%)

Število vseh glasov: 268

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!