|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  425 426 [427] 428 429   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007
25.9.2007 13:41:17   
*sonchek*
IZVIRNO SPOROČILO: Dajadada

*Sonchek*, a včeraj si imela pa predstavnico na DIF-u?user posted image user posted image user posted image  Jaz sem bila pa kar z nejcem tam, čeprav naj bi otročke doma pustili. Še dobr, da nisem bila edinauser posted image . Jaz že komaj čakam, da se greva namakat.

Nisem dobila varstva za Aneja, sabo ga pa nisem hotela vlačit, pa je šla K. tako ali tako za njiju plačat, pa sva se še midva takole uštulila user posted image
Kateri dan pa bosta hodila plavat?
Drugače smo pa vsi bolani - družinsko user posted image

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 10651
25.9.2007 13:41:20   
dskubin
LeINA - Diti je imela pri nepolnih 6ih mesecih 64 cm in 7030 g

patronažne in uvajanje GH - raje ne bi komentirala, po eni strani je še dobro, da je pri nas ne bo, ker bi imele ziher besedni dvoboj (ker po njeno, bi morala mamica po porodu jesti malo nič). Sicer vsak starš dela tako, kakor se njemu zdi prav - in tudi prav je tako, ampak kljub temu jaz kar ne morem verjetni, da v eni tako majhni državi ni enih splošnih smernic, kako se kaj dela z otročki. Isto mi je blo grozno, ko se nam pri Dražu ni hotel zacelit popek - pol pa berem, da se nekje čisti pri vsakem previjanju, drugje samo 1x na dan (tu je razlika tudi 9x), nekje s fiziološko, drugje z alkoholom user posted image . V glavnem, še dobro, da se sami malo pozanimamo, pa naredimo pol to, kar se nam trenutno zdi najboljše.

fiziološka - pri Dražu smo imeli težave z zamašenim noskom in vnetimi ušesi. Na koncu smo sami prišli do zaključka, da so se ušeska vnela vedno, ko ni imel popolnoma prehodnega noska. Od takrat naprej, smo mu začeli dobesedno vlivat fiziološko v nos (tudi ponoči, če sem mu dala jest in slišala, da je zamašen). Nabavla sem pollitrske flaše, prelila v tisto malo flaškico in pol to stisnila v vsako nosnico, ko je ležal, da mu je dobesedno stekla v grlo. Če je imel nosek čist, sem pa samo špricnila z razpršilom v stoječem (ali sedečem) položaju. Od takrat so ušesa OK (knock knock). Aja, pa z narhinelom smo mu redno čistli, ko je bilo kaj smrkeljčka. Na začetku se je sicer upiral, sedaj pa sploh ni več problem okus fiziološke user posted image . Na Diti nam zaenkrat še ni bilo treba izvajat nič od tega (vsaj 1 velik plus, da je Draž doma in ne v vrtcu)

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 10652
25.9.2007 13:58:39   
Dajadada
Kateri dan pa bosta hodila plavat?

sredo. Skor sem si premislila tam na predavanju, ker je tok govorila o varnostnih ukrepih, pa čistoči itd., sem že imela občutek, da boljš, da sva kar doma, pa zihr ne bo nič staknil, na bazenu pa seveda lahko vse živo. Ampak verjamem, da smo vse mamice dovolj osveščene, pa da njihova pravila tudi pripomorejo k temu, da tako mamice kot otročki uživajo v plavanju.

(odgovor članu *sonchek*)
Neposredna povezava do sporočila: 10653
25.9.2007 14:27:14   
erna14
pediatri-moja je tud mal trcena ce se mene vprasa zadnc sm jo vprasala kdaj lahko skute pa to zacne tamav jest je rekla da naj sestro odzun vprasam in kadar koli jo hocem kaj tazga vprasat vedno rece to sestro vprasteuser posted image user posted image user posted image mislm haloooo ona sam pregled nardi za drugo je sestra odzun aja pa za avto sedez sm jo vprasala kdaj lahko tizga k je naprej obrjen pa je rekla da pise na izdelku od katerega mesca se lahko uporablja pol sem pa rekla da pise da od o naprej je rekla da do 3 mesca ni dobr potem pa proizvajalec ze ve da so itak mogl A test cez dat da ona ne ve zdaj ali je en sedez primeren ali ne.mislm kar neki res je ena helga aja sestra mi je pa odgovorila za skute:a ni patronazna prsla sem rekla je sam....no potem je ona povedala pol sem ji pa rekla ce bi mi povedala vrjetno nebi vas sprasvala pol je pa komi zinla ja do 8 mesca se ne sme k tam je tud kravje mleko sm si mislnauser posted image .pol zadnic je ena mami hotla jo neki vprasat(sestro)in tko ona rece a lahko neki vprasam pa ji tko sestra rece pazi zdaj to: CE NI NUJNO POCAKTE DO NASLEDNJEGA PREGLEDAuser posted image user posted image user posted image user posted image valda tista mami je bla tih men je pa kar prtisk narascov.potem pa je moz cist popizdu in poklice sestro in tko prav moja zena vas ima neki za vprasat in tko zena rece ma sej nima veze itak nima casa in je cist znoru je reku vpras jo in to zdajle ne drugic ce pa nima casa si ga bo pa najdla zato so tuki.groza je res tole

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 10654
25.9.2007 14:33:11   
Anonimen
Samo, da se javim Erni (pa tudi ostalim), da sem še živauser posted image - pa nč nismo naročiliuser posted image - še ne šeuser posted image , ko bomo izveš prva!user posted image user posted image user posted image

Danes se počutim v redu.user posted image Sem izpod tuša, Jureta dala na zizo in spat, zdej pa grem kuhat kosilo za naju s taščo, ker drugega itak do 18ih ne bo dam, sama pa tko nerada jem.
user posted image
Erna, popoldne me ne išči, ker grem v LJ! Jutri zjutraj pa imamo testiranje zaradi alergije na di-te-per cepivo (jo je imel moj mlajši brat, pa bomo zarad tega še pr Juretu pogledal).

(odgovor članu erna14)
  Neposredna povezava do sporočila: 10655
25.9.2007 14:41:22   
erna14
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna

Samo, da se javim Erni (pa tudi ostalim), da sem še živauser posted image - pa nč nismo naročiliuser posted image - še ne šeuser posted image , ko bomo izveš prva!user posted image user posted image user posted image

Danes se počutim v redu.user posted image Sem izpod tuša, Jureta dala na zizo in spat, zdej pa grem kuhat kosilo za naju s taščo, ker drugega itak do 18ih ne bo dam, sama pa tko nerada jem.
user posted image
Erna, popoldne me ne išči, ker grem v LJ! Jutri zjutraj pa imamo testiranje zaradi alergije na di-te-per cepivo (jo je imel moj mlajši brat, pa bomo zarad tega še pr Juretu pogledal).

UREDU TE NE BO ZA DANES UVRSTILA NA SEZNAM POGRESANIH OSEB TO PA BO VELJALO DO JUTRI DO 15 URE PA SRECNO JUTRuser posted image HVALA ZA OBVESTILO.P.S. ZGLEDUJTE SE PO JJASNI user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10656
25.9.2007 14:44:20   
erna14
A JE KDO JJASNO VIDUuser posted image

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 10657
25.9.2007 15:15:01   
Taya85
Cao.

Da se še iz našega konca oglasimo......Smo ravno pojedli kosilo, zdaj pa pančkamo, mami se pa s čokolado baše (kinder cuntry)... O odvečnih kg sploh nebi-podarim večje št. kg, če je katera zainteresirana. Sem se z mojo mami zmenila, da mi posodi orbitrek do novega leta. Ah ja še dolga pot je pred mano, se spomnem ko sem govorila, da bog ne daj da bi imela več kot 60 kg, zdej jih mam pa........lahko skor 6 okrog obrnem user posted image user posted image user posted image user posted image

Rokavičke mi nismo zaenkrat še nobenih kupili, bomo pa vrjetno tiste na vrvici.

Rižolino Lina ga ne mara.....tak obraz naredi, kot da bi ji dala kis za pituser posted image

Skutke sva jih prakticirali ene 5x, pa je vsakič bruhala (malo), dala sem ji pa po 2-3 žlice tok da je zdravilo pojedla. Sem ugotovila, da ji tudi skuta ni več všeč, tko da jo bomo prestavili tam do 8 mes..
Ah se bomo morali očitno matrati s sadjem, v zelenjavo ji pa ne upam zmešat, ker se bojim da bi potem še to zasovražila......

Patronažna a ste jo ve poklicale, da je prišla, ali je kar sama prišla??

Erna a pol nisi več nora na Poli user posted image , user posted image  za trvoj želodec

Joj da ne pozabim, povedat, da sta Nejc in Lan ful luštna!

Cao

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 10658
25.9.2007 15:21:14   
tinaaja
skacica, ce se nisi naredila. uporabila sem kompot od visej, visnje pa na polovice rezala in not daja v krogu. ka vse daj not, ker ful pase.

ja erna, sem spala user posted image sibam mozu kosilo kuhat.

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu Taya85)
Neposredna povezava do sporočila: 10659
25.9.2007 15:30:06   
erna14

TINAAJA-pomoje je skacica ze pojedla torto ohhh ja kaj vse zamudis ce spisuser posted image

taya85-kaj je ze to poli a to je neki v vezi z wc-jomuser posted image user posted image user posted image user posted image

draja-sej vem da si tuki k te vidmuser posted image user posted image kuku

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 10660
25.9.2007 15:34:30   
erna14
joj jaz sem tle ze k inventar men bo t2 dvignu poloznice jaz mam dobesedno 24 ur vkloplen kompjuter user posted image user posted image to ni res se morm mal v roke prjet ja drugac jaz sm bla ze dons z tamalmu odzun sva sla k eni teti na sokca pa v trgovinco sva skocila tamal je priden ze 2 ure pancka jaz sem pa ze cel flet pospravla pa mozu spekla pecenko pa krompercka zdaj bom pa se seb raznjice pa krompircka pol se pa ena teta pride sisat pa na frizurco oh pol vam bom pa kmal ze lahko noc zazelela nc grem
taya-ti jo mors patronazko poklicat

Neposredna povezava do sporočila: 10661
25.9.2007 15:36:53   
draja
Erna ti si pravi vohunuser posted image . Še kompota ne morem pojest v miru, bi mogla še pisat zraven al kaj. A ni dost da Živo zabavamuser posted image .

Joj, sam je pa sitna naša gospodična danes. Pa čist cel sprehod je prespala, pa še mi sitnari zdaj doma.

Taya jaz sem poklicala patronažno, drugače sama od sebe ne bi prišla.

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 10662
25.9.2007 16:09:25   
Anonimen
Mere marcevskih bejbijev pri 6mesecih

Tjaša ( malecka_mateja)  71cm                                     10200g
Vid (tejcica)                      80cm                                       9360g
Žiga (Erna14)                   68cm (71 njena meritev)        8610g
Brina (tinaaja)                  68cm                                      7530g
Iza (skacica)                     67cm                                      7250g
Diti (dskubin)                    64cm                                      7030g

Neposredna povezava do sporočila: 10663
25.9.2007 16:19:00   
erna14
drajauser posted image

a sem se zdaj odkuplauser posted image user posted image ja jaz nisem kriva ce te pa pogresam,si rekla da se mi bos vsake 2 ure javlauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10664
25.9.2007 16:27:47   
m a j c i k a
Aja, naše mere pa so pri 6. mesecih bile: Tija 8550g in 70 cm

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 10665
25.9.2007 16:29:23   
tinaaja
na tej fotki pa kar lustn zgledas Erna
user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 10666
25.9.2007 16:36:04   
cv105
Mere marcevskih bejbijev pri 6mesecih

Tjaša ( malecka_mateja) 71cm 10200g
Vid (tejcica) 80cm 9360g
Žiga (Erna14) 68cm (71 njena meritev) 8610g
Brina (tinaaja) 68cm 7530g
Iza (skacica) 67cm 7250g
Diti (dskubin) 64cm 7030g

Maks (cv105): 66 cm 6650 g

drgač je pa naša dr sumljivo podobna Ernini...

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 10667
25.9.2007 16:37:08   
thaiss
IZVIRNO SPOROČILO: LeINA

Mere marcevskih bejbijev user posted image

Brina (tinaaja)                  68cm                                      7530g
Iza (skacica)                     67cm                                      7250g

Matia 6m                           70 cm                                     7670g

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10668
25.9.2007 16:38:01   
draja
Erna hvala za zajčka. Evo se javljam, če me slučajno zmanjka tamle na kavču pa bosta že 2 uri prečuser posted image . Pa jaz te tud pogrešam, zato pa skoz čekiram RR. Sam za pisat sem včasih bolj lenauser posted image .

Ti, ti, ti Tinaaja, kakšne delaš Erniuser posted image .

P.S. mi bomo sigurno najmanjši na tej tabelciuser posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 10669
25.9.2007 16:42:53   
Taya85
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

na tej fotki pa kar lustn zgledas Erna
user posted image

user posted image user posted image user posted image   a dej no šele vstala sem, pa se bom že poscala od smeha

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 10670
25.9.2007 16:56:44   
tinaaja
Ti, ti, ti Tinaaja, kakšne delaš Erni .

ko se ljubi, ta se tuce user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 10671
25.9.2007 16:58:00   
tinaaja
Aja, Erna, odhajam v mesto, tko da me ene 2 uri ne bo...bom pa misnla nate user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 10672
25.9.2007 17:00:23   
pocka
Ku ku, en zaspan pozdravček še od mene. Naša noč je bila user posted image user posted image ...Taja se je zbujala na1,5 ure do jutra, pa jok, pa zamašen nosek, se je zgleda od očija nalezla. Je prav bogica, ko ima tako zamašen nos. Se matram s to fiziološko, pa se mi zdi,da bi prej diplomirala iz kvantne fizike kot pa njej nos očistila!user posted image   Poleg tega pa je že od včeraj takooo sitna, da ni res (sploh, ker nikoli ne joče drugače, sem kar malo razvajenauser posted image ). Prej se je dobesedno drla več kot 1 uro, ne vem kaj je zdaj to, no zdaj je omagala in spančka. Aja, pa še kakala ni že 6 dni user posted image , uglavnem vse na kupu. Se mi tako smili...

thaiss - si mi take gušte naredila s tem Gardalandom, jaz sem ponavadi tam vsaj 2x na letouser posted image . Super, da ste uživali, pa slikce so ful lepe.

barči78 - user posted image vaša Neja je pa prava faca (no, važno,da jo mas lada)
skačica - kaj je zdaj s torto, verjetno se mastiš z njo pa nimaš časa tu gor komentiratuser posted image
patronažna - k nam je ni bilo, jaz je pa tudi nisem klicala, ma itak je vseeno, mi ne bi verjetno nič novega povedala
cvetača - Taja jo papca že nekaj časa, pa nisem opazila nobene reakcije
rokavičke - sem ji kupila ene volnene na en prstek, ampak verjetno ne bodo lih praktične (so ble pa tako lepeuser posted image ), imamo pa še ene na štrikcu doma, bomo videli, ko zahladi...

se je zbudila...se javim kasneje

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu Taya85)
Neposredna povezava do sporočila: 10673
25.9.2007 17:06:06   
*sonchek*

Mere marcevskih bejbijev user posted image

Matia 6m                         70 cm                                      7670g
Anej (*sonchek*)            71cm                                       8200g

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 10674
25.9.2007 17:10:06   
*sonchek*
No, mi smo bolančkani user posted image Najprej jezvilo očija, včeraj mene, danes pa še Aneja. Vsi kašljamo, kihamo, smrkamo, jaz sem imela še vročino, Anej na srečo ne. Se mu pa prav vidi, da ni ok - skoraj ves dan je prespal, verjetno ga boli grlo, ker mu pašejo le tople stvari (sem mu za kosilo skuhala zelenjavno juhico in je kar cmokal od navdušenja, pa drugače niti ne mara juhic), pa že ves dan se stiska k meni, me lupčka in se že cel dan crklja pišek moj mali user posted image

dajadada - midva bova hodila ob petkih. Škoda, ker ne bomo skupaj čofotali...

Neposredna povezava do sporočila: 10675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  425 426 [427] 428 429   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  425 426 [427] 428 429   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Srečna, ker sem mama
25. marec je dan, ko praznujemo mame. Ko praznujemo drugačno obdobje, ko praznujemo vse lepe in objokane trenutke, ko pr...

ime za punčko
kati82

kaj bi izbrale

Stina (20%)

Sara (80%)

Število vseh glasov: 307

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!