Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

Le zakaj. Me je tolk zaščipalo spodaj in ko sem se zbudila, sem ugotovila, da spim na trebuhu.
Valda, pol pa še lulat. Sploh ne vem, kako mi je ratalo spat na trebuhu. Očitno se ponoči vrtim kot ena vrtavka.
lepo raste in da je vse ok!! Ma itak vem da bo!!!!
). Kasneje sem imela 2 pregleda (navadnega in NS), pa je bilo vse ok!
.
Kupila sem si oblekco in vceraj tak mal oblecem in je nisem spravla prek joskov. Halo? Potem me je hitro mogu
pelat v trgovino zamenjat za vecjo st. za medium. Se v zivljenju nisem oblekla nase medium velikost. Sam mi ni bila prav. Sem pa bila kot v zaklju. Tko da bo treba poiskat nekaj drugega.
Upam, da še kaj bojo, ker nisem nikol bila joškasta in sem se že prav veselila, da se mi bo dekolte povečal...Še vedno nosim stare modrce, je pa res, da so malo bolj polni.
premetavalo od ful utrujenosti (takrat sem max spala, se je dalo kdaj pa kdaj tudi tekom službe