Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 21.1.2008 22:26:53
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mami_miki jem čips, smoki, in še neke hrustlavčke...upam,da kera ne hujša jaz pa kr vsztrajam na rumkuglah No itak mi dans (od sreče) seka že brez tega tak da....
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 21.1.2008 22:27:57
|
|
|
|
mami_miki
|
IZVIRNO SPOROČILO: matovilcica IZVIRNO SPOROČILO: mami_miki jem čips, smoki, in še neke hrustlavčke...upam,da kera ne hujša jaz pa kr vsztrajam na rumkuglah No itak mi dans (od sreče) seka že brez tega tak da.... a ti seka? zakaj? meni tud mal, že od čipsa...
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 21.1.2008 22:29:06
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: matovilcica No itak mi dans (od sreče) seka že brez tega tak da.... Uauuuuuuuuuuuuuuuu Danes sem bila pa v tvojem koncu, se mi zdi, je bil prekrasen sončen dan z vonjem po pomladi :).
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 21.1.2008 22:29:18
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mami_miki IZVIRNO SPOROČILO: matovilcica IZVIRNO SPOROČILO: mami_miki jem čips, smoki, in še neke hrustlavčke...upam,da kera ne hujša jaz pa kr vsztrajam na rumkuglah No itak mi dans (od sreče) seka že brez tega tak da.... a ti seka? zakaj? meni tud mal, že od čipsa... Verjetn od neučenja (kako sekali mi bo šele na izpitu )... Pa od vseh super ljudi ki sem jih danes srečala. Začenjam verjte da so v mojem življenju res sami PRAVI ljudje.
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 21.1.2008 22:30:26
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR Uauuuuuuuuuuuuuuuu Danes sem bila pa v tvojem koncu, se mi zdi, je bil prekrasen sončen dan z vonjem po pomladi :). A reeees? ja zaka se pa nis na kofe najavla?
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 21.1.2008 22:31:01
|
|
|
|
mami_miki
|
IZVIRNO SPOROČILO: matovilcica IZVIRNO SPOROČILO: mami_miki IZVIRNO SPOROČILO: matovilcica IZVIRNO SPOROČILO: mami_miki jem čips, smoki, in še neke hrustlavčke...upam,da kera ne hujša jaz pa kr vsztrajam na rumkuglah No itak mi dans (od sreče) seka že brez tega tak da.... a ti seka? zakaj? meni tud mal, že od čipsa... Verjetn od neučenja (kako sekali mi bo šele na izpitu )... Pa od vseh super ljudi ki sem jih danes srečala. Začenjam verjte da so v mojem življenju res sami PRAVI ljudje. ja itak da so! če prave vidiš...so skor vsi lahk tapravi! taka kot si ti, take pa nase vlečeš-taprave tisti, ki se nam zdijo tapravi, so nam mal podobni a ne?
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 21.1.2008 22:36:31
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mami_miki ja itak da so! če prave vidiš...so skor vsi lahk tapravi! taka kot si ti, take pa nase vlečeš-taprave tisti, ki se nam zdijo tapravi, so nam mal podobni a ne? Mene ta del ČE PRAVE VIDIŠ kar namatra ja... ampak mi gre že bolje Nič grem globoko razmišljat.....
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 21.1.2008 22:37:40
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: matovilcica IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR Uauuuuuuuuuuuuuuuu Danes sem bila pa v tvojem koncu, se mi zdi, je bil prekrasen sončen dan z vonjem po pomladi :). A reeees? ja zaka se pa nis na kofe najavla? K se mi samo zdi, da sem bila v tvojem koncu.... , Koroška. Pa včeraj je bila nedelja....veš da mi ni potegnilo . Next time :).
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 21.1.2008 22:39:25
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR K se mi samo zdi, da sem bila v tvojem koncu.... , Koroška. Pa včeraj je bila nedelja....veš da mi ni potegnilo . Next time :). Sam drugič ti častiš... in to dvojno, da veš. Ja da ti potegne morš pa z lajtnge stopit.
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 21.1.2008 22:40:54
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: matovilcica Sam drugič ti častiš... in to dvojno, da veš. Ja da ti potegne morš pa z lajtnge stopit. Komot :). Do srede bom glih začela mislit...
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 21.1.2008 22:46:40
|
|
|
|
mami_miki
|
Mič...a si ti korošica?a nisi rekla, da si...
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 21.1.2008 22:47:30
|
|
|
|
Anonimen
|
Ne, ne, samo v tistem koncu sem bila :). Krasen dan je bil
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 21.1.2008 22:48:45
|
|
|
|
mami_miki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR Ne, ne, samo v tistem koncu sem bila :). Krasen dan je bil kako si zdaj to pesniško napisala... kako sem se najdela! zdaj pa mi je žal
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 21.1.2008 22:50:05
|
|
|
|
Anonimen
|
Če je bil pa tako lep dan, z vonjem po pomladi, mlajsk.
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 21.1.2008 22:51:37
|
|
|
|
mami_miki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR Če je bil pa tako lep dan, z vonjem po pomladi, mlajsk. joj...kako bi že blo fajn, da bi bilo poletje... letos pa res komaj čakam da gren na dopust.. sam ne k Hrvatom... me je strah....da nebo kake frke...
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 21.1.2008 22:51:56
|
|
|
|
mami_miki
|
Mič..tp to veš, če bo letos kaj bolj nevarno
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 21.1.2008 22:52:51
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mami_miki Mič..tp to veš, če bo letos kaj bolj nevarno A se kaj pripravlja, al kako? Pojma nimam.
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 21.1.2008 22:53:37
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mami_miki sam ne k Hrvatom... me je strah.... K Dalmatincem pejt :)).
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 21.1.2008 22:55:54
|
|
|
|
mami_miki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR IZVIRNO SPOROČILO: mami_miki sam ne k Hrvatom... me je strah.... K Dalmatincem pejt :)). saj bi šla....pa s to cono strašijo ti hrvati, Jelinčič je vse razburkal kaj še bo do poletja... meni je Dalmacija zakon drugač... pa Jelinčič tud
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 21.1.2008 22:57:19
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mami_miki saj bi šla....pa s to cono strašijo ti hrvati, Jelinčič je vse razburkal kaj še bo do poletja... meni je Dalmacija zakon drugač... pa Jelinčič tud Je bil glih v nedeljo gost v neki oddaji na HRT...moram vprašat, kako je bilo..
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 21.1.2008 22:59:33
|
|
|
|
mami_miki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR IZVIRNO SPOROČILO: mami_miki saj bi šla....pa s to cono strašijo ti hrvati, Jelinčič je vse razburkal kaj še bo do poletja... meni je Dalmacija zakon drugač... pa Jelinčič tud Je bil glih v nedeljo gost v neki oddaji na HRT...moram vprašat, kako je bilo.. ja..je bil ošter..mislim da lahko pogledaš na 24ur.com...
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 21.1.2008 23:01:20
|
|
|
|
Anonimen
|
ooooooooooooooooooooooooo kaj počneta babšeta?
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 21.1.2008 23:02:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Roke si s kremo mažem. Ti?
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 21.1.2008 23:03:24
|
|
|
|
mami_miki
|
jaz...nič... tu sem na RR.. se mi zdi, da eni tako hitro odgovorite na vse teme..Mič npr
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 21.1.2008 23:04:11
|
|
|
|
Anonimen
|
K mam namazane roke...
|
|
|
|
obis komisije v času bolniškeextraALI VAS JE V ČASU BOLNIŠKE ZARADI NOSEČNOSTI KDAJ OBISKALA KOMISIJA?
DA (
7%)

NE (
93%)
Število vseh glasov: 268Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!