Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 21.1.2008 23:24:31
|
|
|
|
mami_miki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR IZVIRNO SPOROČILO: mami_miki IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR IZVIRNO SPOROČILO: mami_miki kje si pa to zdaj ven potegnila...ti nisi resna Ta je iz Lizbone. Resno čist. Kaj je smešno? Sem čist resno mislila. Še ko človek nekaj osnovanega pove, se mu smejejo men je vse smešno...ta trenutek...ne vem zakaj sicer, ampak...
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 21.1.2008 23:25:34
|
|
|
|
Anonimen
|
men je vse smešno...ta trenutek... Za trenutek odloži špinel....
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 21.1.2008 23:25:37
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mami_miki men je vse smešno...ta trenutek...ne vem zakaj sicer, ampak... Bravo.....
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 21.1.2008 23:26:32
|
|
|
|
mami_miki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR IZVIRNO SPOROČILO: mami_miki men je vse smešno...ta trenutek...ne vem zakaj sicer, ampak... Bravo..... ej...a veš, da ne znajo vsi klepetat na RR...včasih je taaaaaaaaaaaaaaaaaaak dolgčas..a ni?
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 21.1.2008 23:27:16
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mami_miki IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR IZVIRNO SPOROČILO: mami_miki men je vse smešno...ta trenutek...ne vem zakaj sicer, ampak... Bravo..... ej...a veš, da ne znajo vsi klepetat na RR...včasih je taaaaaaaaaaaaaaaaaaak dolgčas..a ni? Ne vem...jaz sem itak med smetarji....
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 21.1.2008 23:29:08
|
|
|
|
mami_miki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR IZVIRNO SPOROČILO: mami_miki IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR IZVIRNO SPOROČILO: mami_miki men je vse smešno...ta trenutek...ne vem zakaj sicer, ampak... Bravo..... ej...a veš, da ne znajo vsi klepetat na RR...včasih je taaaaaaaaaaaaaaaaaaak dolgčas..a ni? Ne vem...jaz sem itak med smetarji.... saj jaz tud vedno ene in taiste....pravijo
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 21.1.2008 23:29:45
|
|
|
|
mami_miki
|
to je tako,da greš na kavo, in se skoz o eni temi pogovarjaš...prideš tud na ostale po nekaj časa a ni res?
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 21.1.2008 23:30:31
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mami_miki IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR IZVIRNO SPOROČILO: mami_miki IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR IZVIRNO SPOROČILO: mami_miki men je vse smešno...ta trenutek...ne vem zakaj sicer, ampak... Bravo..... ej...a veš, da ne znajo vsi klepetat na RR...včasih je taaaaaaaaaaaaaaaaaaak dolgčas..a ni? Ne vem...jaz sem itak med smetarji.... saj jaz tud vedno ene in taiste....pravijo eni moramo opravljati tudi umazana in slabo plačana dela. Za nepošteno plačilo, bi rekla nejcko . Nejcko, kje si, da me malo branis?
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 21.1.2008 23:32:41
|
|
|
|
mami_miki
|
Mička...jaz grem zdaj...se vidmo pa pa pridna bodi
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 21.1.2008 23:33:02
|
|
|
|
Anonimen
|
dej ne mi nategovat teme, noooooooo
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 21.1.2008 23:33:44
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mami_miki Mička...jaz grem zdaj...se vidmo pa pa pridna bodi Ti pa lahko mal možu nagajaš
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 21.1.2008 23:35:20
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR dej ne mi nategovat teme, noooooooo Sem se že umirila
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 21.1.2008 23:36:24
|
|
|
|
Anonimen
|
hmmmmmmmm miča ti pa lahk sebi nagajaš....
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 21.1.2008 23:37:17
|
|
|
|
Anonimen
|
Bom dala knjigo pod blazino da me ozmozi.
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 22.1.2008 13:25:03
|
|
|
|
Anonimen
|
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 22.1.2008 16:19:40
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
IZVIRNO SPOROČILO: matovilcica SC... a se men sam zdi al si se ti mal prevzela odkar maš šiht? pokvarila si VSE včeraj. TI SI KRIVA. Zato za VSE VEČNE ČASE NE smeš več na TO TEMO. Enako Mič RR in Mami Miki. Konec je. to je zadnje opozorilo, da za vedno zginete iz moje teme.
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 22.1.2008 16:56:52
|
|
|
|
dulcinea
|
elou. enibadi hir???
----------------------------------------------------------------- Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 22.1.2008 16:57:56
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Nope, nikogar, ti tudi pejt vstran.
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 22.1.2008 17:13:41
|
|
|
|
dulcinea
|
O češnja. Še sem tle, sam mi neki net nagaja. Zgleda da hoče, da neham bedarije tukaj pisat.
----------------------------------------------------------------- Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 22.1.2008 20:07:31
|
|
|
|
Njuškalo
|
Jaz mam pa za zajca povodec, da ga lahko peljem na sprehod.
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 22.1.2008 20:11:15
|
|
|
|
Anonimen
|
Njuška povej kdaj (in kam) ga vodiš na sprehod, da te pridem fotografirat pol bom pa članek o tebi (pa o zajcu seveda) napisala članek. Uuuu bom mastno zaslužila.
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 22.1.2008 20:16:33
|
|
|
|
Anonimen
|
oooooooooooo babe
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 22.1.2008 20:17:51
|
|
|
|
mami_miki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR oooooooooooo babe a sva se zmenle...
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 22.1.2008 20:18:31
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mami_miki IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR oooooooooooo babe a sva se zmenle... Zgleda...
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 22.1.2008 20:18:42
|
|
|
|
Anonimen
|
ne vem. A sva se? Prideš na mojo pico? je ekstremno dobra mljaska
|
|
|
|
Prvi UZ v nosečnostiMioBambinoV katerem tednu (primer:7 2/7 je 8.teden) ste imele prvi UZ v nosečnosti, da se je že videl srček?5 (
13%)

6 (
13%)

7 (
19%)

8 (
29%)

9 (
12%)

10 ali več (
14%)
Število vseh glasov: 219Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!