Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 22.1.2008 23:27:26
|
|
|
|
Anonimen
|
Pojma nimam...
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 22.1.2008 23:27:34
|
|
|
|
Anonimen
|
A je pametno se z morebitnimi bodočimi menit o bivših? Bujš da ne.... Razen če vpraša.
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 22.1.2008 23:29:10
|
|
|
|
mami_miki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR A je pametno se z morebitnimi bodočimi menit o bivših? Bujš da ne.... Razen če vpraša. ej...ma misli mi bereš
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 22.1.2008 23:29:39
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mami_miki IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR A je pametno se z morebitnimi bodočimi menit o bivših? Bujš da ne.... Razen če vpraša. ej...ma misli mi bereš Sem že podčrtala z rdečo...
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 22.1.2008 23:29:48
|
|
|
|
kofetek2010
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR A je pametno se z morebitnimi bodočimi menit o bivših? Bujš da ne.... Razen če vpraša. pa še takrat tri besede in konc
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 22.1.2008 23:30:43
|
|
|
|
Anonimen
|
Aha... ok... Pol moram pa spet iskat bodočega
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 22.1.2008 23:30:50
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana73 IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR A je pametno se z morebitnimi bodočimi menit o bivših? Bujš da ne.... Razen če vpraša. pa še takrat tri besede in konc O bivših vse najboljše. Štiri besede.
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 22.1.2008 23:31:31
|
|
|
|
mami_miki
|
midva sva se pogovarjla ful o njegovi bivši... pa še fora je v tem, da ko ga ona kaj prosi, kr skače pa pomaga(skupaj imata sicer hči)...kot da bi imel slabo vest... jaz pa morm 100krat rečt, da nekaj nardi... zaradi tega, se zdaj ne pogovarjava, ker sem mu to prej vrgla naprej...in sem jezna na njega...
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 22.1.2008 23:31:50
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: matovilcica Aha... ok... Pol moram pa spet iskat bodočega Ja never ending stori... A vam neki zaupam? A?
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 22.1.2008 23:32:11
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mami_miki ...in sem jezna na njega... A še zmer.... ?
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 22.1.2008 23:32:22
|
|
|
|
mami_miki
|
sicer pa: odkar imam otroka in RR, ga sploh ne rabim! res včasih tako mislim...
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 22.1.2008 23:32:46
|
|
|
|
mami_miki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR IZVIRNO SPOROČILO: mami_miki ...in sem jezna na njega... A še zmer.... ? spet...
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 22.1.2008 23:33:23
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR IZVIRNO SPOROČILO: matovilcica Aha... ok... Pol moram pa spet iskat bodočega Ja never ending stori... A vam neki zaupam? A? No dej... a si prepričala bodočega da si THE ONE?
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 22.1.2008 23:33:24
|
|
|
|
mami_miki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR IZVIRNO SPOROČILO: matovilcica Aha... ok... Pol moram pa spet iskat bodočega Ja never ending stori... A vam neki zaupam? A? jaaaaaaaaaaaaaa! (ja...marogica ima picerijo...sem pozabla -sta obe na m)
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 22.1.2008 23:33:46
|
|
|
|
Anonimen
|
sicer pa: odkar imam otroka in RR, ga sploh ne rabim! res včasih tako mislim... IZVIRNO SPOROČILO: mami_miki sicer pa: odkar imam otroka in RR, ga sploh ne rabim! res včasih tako mislim... se prav si moram sam še cvilipilija omislit....pol bo lajf popoln...
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 22.1.2008 23:34:20
|
|
|
|
mami_miki
|
punce....jaz več v življenju nočem nobenega prepričevat, da sem the one! kdor me mara me...drugi pa se naj grejo solit...
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 22.1.2008 23:34:59
|
|
|
|
mami_miki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR sicer pa: odkar imam otroka in RR, ga sploh ne rabim! res včasih tako mislim... IZVIRNO SPOROČILO: mami_miki sicer pa: odkar imam otroka in RR, ga sploh ne rabim! res včasih tako mislim... se prav si moram sam še cvilipilija omislit....pol bo lajf popoln... cvilipili? a dojenček? al kaj...
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 22.1.2008 23:35:25
|
|
|
|
kofetek2010
|
IZVIRNO SPOROČILO: mami_miki midva sva se pogovarjla ful o njegovi bivši... pa še fora je v tem, da ko ga ona kaj prosi, kr skače pa pomaga(skupaj imata sicer hči)...kot da bi imel slabo vest... jaz pa morm 100krat rečt, da nekaj nardi... zaradi tega, se zdaj ne pogovarjava, ker sem mu to prej vrgla naprej...in sem jezna na njega... Isti je bil moj do bivše sosede (do bivše žene si ne upa, ker ve, da lahko kar spakira in gre ), je vedno šel in ji kaj pomagal. Ko pa sem mu jaz kaj rekla, pa je bilo "ja saj bom!". In potem sem ga imela enkrat dovolj in sem šla na vhodna vrata, pozvonila in čakala, da je prišel odpret, ter ga lepo prosila, če mi lahko nekaj pomaga. Je bilo takoj narejeno.
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 22.1.2008 23:35:34
|
|
|
|
mami_miki
|
mislim, da je Mič čist fajn, ko je mal sama...a ne Mič? al pogrešaš..
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 22.1.2008 23:36:27
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mami_miki IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR IZVIRNO SPOROČILO: mami_miki ...in sem jezna na njega... A še zmer.... ? spet... Aja, še dobr :). Sem že mislila, da ŠE traja....
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 22.1.2008 23:37:10
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mami_miki mislim, da je Mič čist fajn, ko je mal sama...a ne Mič? al pogrešaš.. Ne smem reklame delat....
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 22.1.2008 23:37:12
|
|
|
|
mami_miki
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana73 IZVIRNO SPOROČILO: mami_miki midva sva se pogovarjla ful o njegovi bivši... pa še fora je v tem, da ko ga ona kaj prosi, kr skače pa pomaga(skupaj imata sicer hči)...kot da bi imel slabo vest... jaz pa morm 100krat rečt, da nekaj nardi... zaradi tega, se zdaj ne pogovarjava, ker sem mu to prej vrgla naprej...in sem jezna na njega... Isti je bil moj do bivše sosede (do bivše žene si ne upa, ker ve, da lahko kar spakira in gre ), je vedno šel in ji kaj pomagal. Ko pa sem mu jaz kaj rekla, pa je bilo "ja saj bom!". In potem sem ga imela enkrat dovolj in sem šla na vhodna vrata, pozvonila in čakala, da je prišel odpret, ter ga lepo prosila, če mi lahko nekaj pomaga. Je bilo takoj narejeno. saj: bom nehala pospravlajt, vsa hišna opravila nehala...pa naj on, če ga bo motlo pospravi..mene ne moti!
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 22.1.2008 23:37:20
|
|
|
|
Anonimen
|
cvilipili? a dojenček? al kaj... Japs Ne DiVan mora sam pridet do tega da sem jst DiVana. Drgač sem se pa na plesne vpisala. Sem si že blazno dolgo to želela, sam soplesalca nisem mela. Tle je pa vaditelj tolk prjazen, da mi je kar dva zrihtal, pa sem kao lahk zbirala.... Zdej pa na plesne hodiiiiiiiiiiiiimmmmmmmm. Juuuuuuuupiiiii.
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 22.1.2008 23:38:02
|
|
|
|
mami_miki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR IZVIRNO SPOROČILO: mami_miki mislim, da je Mič čist fajn, ko je mal sama...a ne Mič? al pogrešaš.. Ne smem reklame delat.... povej...a si srečna? povej da če imaš Mičico, je lažje....priznaj
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 22.1.2008 23:38:07
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR se prav si moram sam še cvilipilija omislit....pol bo lajf popoln... Od kje pa ta ideja
|
|
|
|
ivf123ninaV katerem poskusu vam je uspelo?v prvo (
64%)

v drugo (
12%)

v tretje (
8%)

v četrto (
3%)

v peto (
4%)

v šesto (
9%)
Število vseh glasov: 339Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!