Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 22.1.2008 23:47:17
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mami_miki ...zato delam, na sebi, da se odvžem od vseh stvari... Delaj, da se sploh ne navežeš :). jst bi šla pa tud na Mauricius.
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 22.1.2008 23:47:24
|
|
|
|
Anonimen
|
Da sploh ne rabiš DiOna. Zdej res ne rabim DiVana, glede na to da mi je bil soplesalec zrihtan . Sam me je pa prestrašu vaditelj...sam je pa blo pol presenečenje tolk bl fajn.
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 22.1.2008 23:47:53
|
|
|
|
mami_miki
|
IZVIRNO SPOROČILO: matovilcica IZVIRNO SPOROČILO: mami_miki IZVIRNO SPOROČILO: matovilcica Jaz pa odkar se družim s folkom cvilipilastim (beri z očki in mamicami) me je že mal minilo da bi sploh kdaj mela cvilipilija) ej...jaz sem rekla, da pač ne bom imela otrok... ko se je ta cvilipili rodil...ful je fajn...itak da ga morš met! No sej a veš.. če bi bilo z bivšim drugače pa da bi bilo to to, bi ziher že živela pri njem in razmišljala o cvilipiliju vedno misliš,da bo pa en ta pravi...bivši ne...potem postane zdajšni bivši pa spet ni bil... ah...boš videla, da bo en prišel, ko bo tapravi, da bi imela cvilipilija...
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 22.1.2008 23:48:46
|
|
|
|
mami_miki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR IZVIRNO SPOROČILO: mami_miki ...zato delam, na sebi, da se odvžem od vseh stvari... Delaj, da se sploh ne navežeš :). jst bi šla pa tud na Mauricius. ja...ta vzorec imam v sebi in ne gre kar čez noč.. smo me starši nase vezali...in zdaj se odvezujemjaz od svojih vzorcev...
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 22.1.2008 23:49:18
|
|
|
|
Anonimen
|
da ni treba, če si sam, se z nobenim kregat.. Men je danes pisalo v horoskopu, da se bom doma zapletla v prepir .... Ja valjda, sama s sabo
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 22.1.2008 23:49:19
|
|
|
|
mami_miki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR Da sploh ne rabiš DiOna. Zdej res ne rabim DiVana, glede na to da mi je bil soplesalec zrihtan . Sam me je pa prestrašu vaditelj...sam je pa blo pol presenečenje tolk bl fajn. ej! mogoče pa je plesalec THE ONE?
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 22.1.2008 23:49:47
|
|
|
|
mami_miki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR da ni treba, če si sam, se z nobenim kregat.. Men je danes pisalo v horoskopu, da se bom doma zapletla v prepir .... Ja valjda, sama s sabo čakaj čakaj...midve z Mič sva še tu
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 22.1.2008 23:49:50
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mami_miki smo me starši nase vezali...in zdaj se odvezujemjaz od svojih vzorcev... Kako so te vezali?
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 22.1.2008 23:50:57
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR da ni treba, če si sam, se z nobenim kregat.. Men je danes pisalo v horoskopu, da se bom doma zapletla v prepir .... Ja valjda, sama s sabo Ta je najhujši. . Saj ko si z moškim, se tudi veliko časa kregaš sam s sabo. Kaj mi je sploh treba bit z njim . Več se kregaš s sabo kot z njim.
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 22.1.2008 23:51:04
|
|
|
|
Anonimen
|
ej! mogoče pa je plesalec THE ONE? Soplesalec zihr ni DiVan (čeprav le ta zlo dobro pleše DiVan in ne soplesalec, zato pa soplesalec na vaje hodi )
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 22.1.2008 23:51:24
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mami_miki IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR da ni treba, če si sam, se z nobenim kregat.. Men je danes pisalo v horoskopu, da se bom doma zapletla v prepir .... Ja valjda, sama s sabo čakaj čakaj...midve z Mič sva še tu A bomo en fajt udarle?
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 22.1.2008 23:52:07
|
|
|
|
Anonimen
|
Tole iz zabave.... : ženska INTERNET: težko dostopna ženska ženska SERVER: vedno zasedena, kadar jo potrebuješ ženska WINDOWS: vsi vemo da ne funkcionira, vendar brez nje ne moremo živeti ženska DOS: vsi so jo imeli vsaj enkrat v življenju, vendar je ne mara več nihče ženska BACKUP: vedno ste verjeli v to, da ima vse kar bi lahko potrebovali, toda izkaže se, da ji v kritični situaciji vedno nekaj manjka ženska SCANDISK: ve se, da je dobra in ti želi pamagati, vendar nihče ne ve, kaj pravzaprav počne ženska HARD DISK: vedno si vse zapomni ženska SCREENSAVER: za nič ni uporabna, vendar je zabavna ženska MOUSE: uporabna je samo, če jo tepeš in maltretiraš ženska MULTIMEDIA: dela na tem, da vse izgleda lepše ženska PASSWORD: verjameš, da si edini, ki jo poznaš, V resnici pa jo pozna pol sveta ženska MP3: vsi jo hočejo 'dol dat' ženska CPU: na zunaj izgleda da ima vse, toda v svoji notranjosti je prazna ženska MONITOR: z njo vidiš življenje v svetlečih barvah ženska CD-ROM: z vsakim dnem je vse hitrejša ženska E-MAIL: od deset stvari, ki jih pove, jih je osem totalna oslarija ženska VIRUS: njeno drugo ime je tudi 'soproga'. Ko jo najmanj pričakuješ se pojavi, se instalira, in prisvoji vse resurse. Če jo hočeš deinstalirati nekaj izgubiš, če ne ..., izgubiš vse Kje se najdete?
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 22.1.2008 23:52:32
|
|
|
|
mami_miki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR IZVIRNO SPOROČILO: mami_miki smo me starši nase vezali...in zdaj se odvezujemjaz od svojih vzorcev... Kako so te vezali? ja ne dobesedno...čustveno...da so oni edini...veš-ko se navežeš, pa ti je hudo, če kdo gre stran- tako je bilo njim, ko sem šla od doma, in so hoteli,da je tud meni-potem sem se krivo počutila, da nebi smela it, ker pripadam domov-naj pri njih živim...in to...navezanost...ko se starš ne more sprijaznit, da je otrok dovolj star,da gre od doma-otrok pa čuti krivdo ob tem, če bo šel...
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 22.1.2008 23:52:52
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR ej! mogoče pa je plesalec THE ONE? Soplesalec zihr ni DiVan (čeprav le ta zlo dobro pleše DiVan in ne soplesalec, zato pa soplesalec na vaje hodi ) Dej ti še za neki časa pozab na moške :).,
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 22.1.2008 23:53:47
|
|
|
|
mami_miki
|
Mič...ql... hm...jaz sem kr en cel računalnik
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 22.1.2008 23:53:53
|
|
|
|
Anonimen
|
Kolk si pa bla stara, ko si šla?
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 22.1.2008 23:54:11
|
|
|
|
Anonimen
|
A bomo en fajt udarle? Češ rečt, da se mora horoskop uresničit? Sicer je pisalo da se bo romantika razvila v neki več... moram it mal svečke prižgat pa tk. Pa rolete odpret, da bo srebrna mesečina nežno oblovala posteljo in se bo v medlem soju nežno srebrne svetlobe bleščalo v postli moje osamljeno trupelce. Ampak postlo bom mela pa celo zase
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 22.1.2008 23:54:35
|
|
|
|
mami_miki
|
Pikec...lahk pa kakega tu na RR spoznaš...
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 22.1.2008 23:54:56
|
|
|
|
Anonimen
|
Zadnje dni sem CD-ROM
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 22.1.2008 23:55:38
|
|
|
|
mami_miki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR Kolk si pa bla stara, ko si šla? nisem bila mlada...že cez 18...
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 22.1.2008 23:55:42
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR A bomo en fajt udarle? Češ rečt, da se mora horoskop uresničit? Sicer je pisalo da se bo romantika razvila v neki več... moram it mal svečke prižgat pa tk. Zdaj me je pa že strah ratal... , počasi počasi....
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 22.1.2008 23:56:09
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mami_miki IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR Kolk si pa bla stara, ko si šla? nisem bila mlada...že cez 18... En teden al dva čez.... ?
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 22.1.2008 23:56:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Pikec...lahk pa kakega tu na RR spoznaš... a brada še kak RRgate... . A bi ktera pico?
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 22.1.2008 23:56:47
|
|
|
|
mami_miki
|
ej...včasih je boljš, ker se men niti zravn mojga ne da spat, ko mi gr na živce...
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 22.1.2008 23:57:37
|
|
|
|
mami_miki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR IZVIRNO SPOROČILO: mami_miki IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR Kolk si pa bla stara, ko si šla? nisem bila mlada...že cez 18... En teden al dva čez.... ? pa če bi šla pri 40...bi bilo isto...veš...navezanost
|
|
|
|
ZanositevSpetGajaKoliko časa ste potrebovale za zanositev? 1-6 mesecev (
68%)

6-12 mesecev (
8%)

1-2 leti (
8%)

dlje od 2 let (
16%)
Število vseh glasov: 223Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!