*bubi*
|
Pozdravljene! En dan ne sledim in imam 3 strani za prebrat. Tako da zdaj lepo po vrsti, da kaj ne spustim gold fish - če te zanimajo majčke. Ena možnost je, da naročiš preko interneta. Jaz pa sem že razmišljala, da bom pogledala ponudbo (bolj cene, ker natisnejo karkoli) v Leclercu, je ena kopirnica, kjer imajo tisk na vse mogoče. Lani sem naročila majčko pri Mojci, pa je bila OK. Edino ni nosečniški kroj, tako da ne bi zdržala velikega trebuščka. Sploh ne mojega Letos pa majčke ne morem nosit, ker piše Pridem oktobra Me to you, bom meni tudi kaj na zs okol majčk poslala? Knjigice za dojenčka - pri bubiju sem imela Mali jaz in mi je . O nosečnosti je bolj malo za napisat, slikice iz UZ, slikica mamice, kdo je izbral ime, lepi dogodki,.... Meni čisto dovolj, ker nisem najbolj vestna pri tem, za nazaj pa je potem brezveze Za 1. leto je pa potem zraven tak koledar, da lahko za vsak dan kaj napišeš, glavne dogodke pa tudi v knjigo. Kasneje se pišejo samo še bistvene stvari nekje do šole. Meni zadostuje, itak imamo fotke, ki povejo marsikaj in te spomnijo na marsikaj Je pa tudi na internetu ena varianta, kjer si lahko kar dol printaš. Ali pa za ideje pokukaš. TUKAJ.