|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kampi na Hvaru?
19.5.2008 8:50:26   
Šoni
Pozdravljene,

ali je mogoče katera že kampirala na Hvaru? Zanimajo  me kampi v Jelsi in sicer; kamp Grebišće, Holiday in Mina. kako je s plažo, imamo namreč eno-, tri- in štiri- letnika. Ali so parcele ob morju, je mogoče še kakšna glavna cesta vmes, ... na netu je že lepo, ko pa prideš tja je pa čisto druga pesem.

Hvala za odgovore.

LP, Šoni
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kampi na Hvaru?
30.5.2008 19:30:15   
suzolinka
Men je Mina zakonuser posted image v bistvu je zelo majhen kamp, ki je deljen na tisti del v senci pod drevesom in tistega tik ob morju, ki je pa žal na soncu. Mi2 sva se postavila na sonce in je bilo prav luštno. Celih 14 dni pogleda na morjeuser posted image . Sam kamp je pa tak bogi, wcji so na prvi pogled grozni, ampak potem ugotoviš, da so čisti, kar je važno. Plaža je fajn za otroke. V bistvu tak zalivček v ogromnem zalivu. Na koncu tega zaliva je mivka, v samem kampu pa kamenčki.Voda je bila skozi čista

Holiday je čisto nasprotje. Malo je dražji, ampak čist v senci. Prostora je dovolj, wcji novi, ...

Aja, je pa avtokamp Mina čist drugačen na internetu kot v resniciuser posted image mene so takoj na začetku zmotili wcji in pa "recepcija", ki je "kr neki"user posted image Drugače pa notri sedi en prijazen možakar, ki bi se cele dneve pogovorjaluser posted image pa ženske oblajaluser posted image

(odgovor članu Šoni)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Kampi na Hvaru?
23.6.2008 23:11:28   
pojona
Mene pa zanima kamp Holiday na Hvaru. Ali je veliko sence, a moraš rezervirat parcelo al se da dobit prostor ( mi gremo na Hvar 7.7.2008 )? Če je kdo že bil naj mi kaj napiše kako je tam? Odločili smo se da gremo na Hvar, samo še ne točno kam.
Aja, pa še nekaj me zanima - ali se bolj splača iti s trajektom iz Splita ali iz Drvenika?
Komaj čakamo 7.7.  user posted image user posted image user posted image in zaslužene počitnice!!


_____________________________

CARPE DIEM

(odgovor članu suzolinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Kampi na Hvaru?
28.6.2008 21:48:40   
lex
cenovno se ti splača bolj iz Drvenika in tudi pogosteje vozijo. pred 10 leti sem s starši šla iz Splita na Korčulo in smo zamudili jutranji trajekt ob 8h, pa smo morali čakati na naslednjega ob 14h iz Drvenika vozi za hvar pa vsakih 20 minut.

Midva sva namreč pred 8 leti bila na Hvaru v kampu jagodna, ki je bil takrat čisto družinski, z fejst bogimi WC in tuši ,... bolj robinzonsko, ampak stal je pa celih 15.000 sit za 15 dniuser posted image  in kot študentoma je bilo to zakon.

Moj najljubši dopust,...... čez par let spet ko bodo otroci večji

_____________________________

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu pojona)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Kampi na Hvaru?
21.7.2008 20:40:45   
pojona
No mi smo se ravno vrnili iz Hvara. Naj povem, da smo bili v AC Mlaska- SUPER KAMP ZA OTROKE IN STAREJŠE user posted image .  Smo šli pa pogledat tudi druge kampe po Hvaru, pa je bil ta najbolj optimalen za nas. To je miren kamp z mivko na plaži (en del) in v morju (ampak ta mivka je težka, tako da ni motna voda ampak pade na tla - tako, da je čista voda) in pa betoniran del plaže okrog zaliva. V kampu so čisto nove sanitarije, v wc-jih vedno toaletni papir, tekoče milo in papirnate brisače in pa predvsem so zelo čisti.
Kar se pa parcel tiče nisi omejen - zavzameš kolikor rabiš in tudi prostor se da lepo dobit v senci. V kampu je trgovina in restavracija s hrano in seveda sladoledom na kepice user posted image . Cena pa zelo ugodna - 30EUR/dan ( šotor,avto,elektrika, 2odrasla in 2otroka ) + TT
Šlis mo pogledat tudi kampe v Jelso, pa nam niso bili všeč, ker je bila skozi kampe glavna cesta, tako, da si mogel na plažo čez cesto, pa še plaže so bile bolj skalnate ( to pa ni za otroke ).

V glavnem smo imeli prelep sončen dopust na Hvaru user posted image !



_____________________________

CARPE DIEM

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Kampi na Hvaru?
23.7.2008 12:43:21   
monars
Res je , bolj se splača iz Drvenika.Tako kot je že negdo omenil glede WC-ejev, so stari ampak čisti, starejši možakar po imenu MARIN in z pomagačema Nikšo in Ivanom urejajo da se dokaj dobro zadeve urejajo v tem kampu, jaz osebno hodim tja že 5 let in nimam slabe izkušnje -no razen letos ampak še ta slaba izkušnja je z tem idiotskim igralce Gregorjem Bakovičem , če koga zanima  jo lahko napišem .No da zaključim, nas je več ki se tam zbiramo vsako leti zato ker je poceni , ljudje v kampu so prijazni, mesto je blizu, vsa igrišča za šport so blizu, skratka za moje pojme delna idila , če pa bojo to začeli urejat bo pa cena visoka in nedostopna marsikomu. 

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Kampi na Hvaru?
6.6.2009 21:00:02   
Pikabu
Jaz bi pa rada malo obudila tole temo. Sem brskala za informacijami ni našla tole. Letos se mi odpravljamo na Hvar. Odločamo se med kampi Mina, Holiday in Grebišče.Zbiram različne vtise in onformacije. Kakšna plaža ja v Holidayu? Je tudi kaj mivke, peska? Kako velike so te plaže z mivko, je v Mini daleč do te plaže z mivko? Pa zanima me, kako je kaj z vetrom. Pogosto piha?

Hvala vsem za nasvete in informacije.

_____________________________

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu monars)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Kampi na Hvaru?
7.6.2009 10:10:22   
suzolinka
Holiday je ful velik kamp, skoraj ves v senci. Lep, urejen in bolj na nivoju kot Mina. Holiday ima divjo plažo. In to res divjo, moraš po skalah na vzdol do morja. V bistvu sta si Mina in Holiday na sproti, vsaka na svoji strani zaliva. Veter pripiha, ampak ko smo bili mi, ni bilo sile, je prav pasalo ... na koncu tega zaliva je peščena obala, raj za otrokeuser posted image . Iz obeh campov moraš po cesti do te mivke (bližje iz Holidaya). Najdeš tudi senco. Zraven sta še en ali dva kafiča.
Mina ima tudi svojo peščeno-mivkasto-skalnato plažo. Je pa Mina majhen kamp in bolj neurejen kot urejen. Vsaj na uč. Wcji so bili takrat zelo bogi, ampak čistili so jih non stop. Ko se je začela sezona, je bilo pa malo drugačeuser posted image Čehi so naredili svoje, ampak mi smo takrat že šliuser posted image Jaz vseeno prisegam na Mino, ker je blizu plaža. Mi smo imeli šotor na plaži, ampak žal je tu samo sonce in eno veliko drevo, njegova senca pa je takoj zasedena. Pri nam je gadafi vse rešiluser posted image

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Kampi na Hvaru?
22.6.2009 0:47:06   
sončnik
Mi smo bili na Hvaru že kakšnih 10krat(enkrat vmes na Braču in enkrat na Krku).Hvar je zakon, klima, sivka, borovci....Kampiramo v Mini, poceni, senca, blizu je plaža, sprehod do mesta. Slabo je le to, da sanitariji niso urejeni, gužva za tuš s toplo vodo(delata le dva tuša s toplo vodo,pa še to teče voda po kapljicah).Čistijo pa nonstop, že ob prvem svitu, milo in papir na wc je vedno.Vedno gremo na Drvenik, je pa cesta grozna. Letos tudi gremo, komaj čakam, že voham morje...(otroka 5 in 9let)

(odgovor članu suzolinka)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Kampi na Hvaru?
22.6.2009 1:20:15   
Žabika
Da še jaz malo dodam.
Včeraj smo se vrnili s Hvara, kjer sicer nismo kampirali, nas je pa pot zanesla do AC Vira, 4 km stran od mesta Hvar. Prekrasen, zelo lepo urejen kamp, z veliko sence, lepo (sicer majhno) plažo z kamenčki, zelo urejenimi in predvsem čistimi WC-ji, otroškim igriščem v 100% senci, lepo restavracijo in lokalom, ... skratka res lep kamp.

http://www.suncanihvar.com/auto-camp-vira-hvar

Imam pa tudi kolegico, ki že leta in leta hodi v AC Mlaska in je tudi zelo zadovoljna tam.

(odgovor članu sončnik)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Kampi na Hvaru?
30.6.2009 23:50:17   
pojona


Mi prisegamo na AC Mlaska  user posted image user posted image user posted image !




_____________________________

CARPE DIEM

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Kampi na Hvaru?
5.7.2009 16:05:03   
sončnik
Mi smo lani šli pogledat v AC Vira(Hvar) in nam ni bilo všeč:strogo določene parcele, preveč umetno-dodelano, premalo naravnega je ostalo v tem kampu.Kopalnica je zelo urejena in wc-ji tudi zelo čisti in lepi in restavracija na plaži-nam to ne daje prednosti.Raje improviziramo-ne vem, če razumete,kaj želim povedati.Pa lep pozdrav!!!!

(odgovor članu pojona)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Kampi na Hvaru?
5.7.2009 17:28:55   
mala zirafa
Ta mlaska je res poceni.Jaz sem računala da bi nas stalo v visoki sezoni samo 22 evrov na dan.user posted image Koliko pa vas pride stat pot do dol?A samo s potniško ladjo se ne da?

(odgovor članu sončnik)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: Kampi na Hvaru?
6.7.2009 21:02:20   
suzolinka
Kolikor jaz vem (podatki izpred dveh let) vozi trajekt iz Reke do Hvara samo enkrat na teden. Baje si moral takrat rezervirat že ful vnaprej. Vožnja traja čez celo noč, zjutraj si na Hvaru. Poglej na Jadroliniji

(odgovor članu mala zirafa)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: Kampi na Hvaru?
8.7.2009 8:46:45   
mala zirafa
Hvala. Sem računala lokalni dvosmerni trajekt (25 minut) in pride 1500 kun za avto prikolico 2 odrasla in otrok.Ni to nekam ogromno?

(odgovor članu suzolinka)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: Kampi na Hvaru?
8.7.2009 9:01:24   
suzolinka
Jaz sem naračunala (po najvišjih cenah, ker ne vem kako dolga sta avto in prikolica) in pride 460,5 kn v eno smer. A si gledala Drvenik-Šučuraj?
Tule je cenik,
http://www.jadrolinija.hr/pdfs/split-SVE.01.06.pdf
Saj greste do Drvenika in potem s trajektov v Šučuraj? Cesta do Drvenika je dobra, so jo pred leti popravili. Kamp je pa itak izza vogla.

(odgovor članu mala zirafa)
Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Hoja z držanjem za roko ni priporočljiva!
Vaš otrok še ne hodi, ima pa veliko željo, da bi ga držali za roko in bi z vašo pomočjo hodil. Fizioterapevtka, Špela Go...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?